WORLD NEWS

CHARLENE-Optimized-Optimized
DI SENDER SEH-

So a question ppl did a question di paternity mek dis dash up weh day??? Mi nuh see di resemblance. Maybe a mi eye dem dim. Lol

FI MI ANSA NOW…SENDER EVERYBADDIE GOTS TO KNOW MAYBE SOME PEOPLE NEVA KNOW *singing * :travel

0 thoughts on “WORLD NEWS

1. A DI MAN DAMN BABY…MI DEH PON HIM IG PAGE AND DI TWO A DEM LOOK JUSS ALIKE…SENDA HOW IT BUN YOU SOH? BEFORE UNU RUN IN A START UNU ONE BAG A BACK AND FORTH GET UNU TING TOGETHER. ONE TING MI NUH RATE IS WHEN PPL TROUBLE PPL PICKNEY OR MECK UP FOOLISHNESS..IF MATTERHORN DID A HIDE DI PICKNEY AND NUH OWN IT, YUH WOULD A DIFFERENT..SO YES SENDA…A FI YUH EYE DEM A FAIL YUH…

2. WHY these women continue to run eeen bareback wit these men-whores “celebrities” is beyond me. A baby is not a lifetime achievement. It is a lifetime responsibility.
    Baby dont hold man nowadays. Is it pride to make pickni wit these dunce man dem ?
    If dat ah Matterhorn guesss is one more he can brag about dat he cant feed.
    # one hit wonda . Yuh need fi wrap it up.

3. Good evening Met & Metters.
    I’m only sorry fi di poor innocent pickni dem whe neva ask fi born in dem mix up and ray ray caylis living.

4. Sender that child is his child I’ve seen Sha Sha baby in person and the baby look exactly like Materhorn, he don’t question the paternity so who are u to? The gal and the man did deh for FOUR YEARS and it wasn’t a secret she just never broadcasted it but everytime he come in NY she used to pick him up by the airport and every weh dem deh together every damn state. Leave ppl rass business alone and stop put yuh mouth pon the innocent child.

5. Anonymous 12:44 you lying. She couldn’t did pick him up EVERY TIME him come a NY cos my friend did dat for the better part of 2013 and some a 2014 and carry him a di hotel a queens

1. dis is JMG_____________________________________________________________________________________________________________