WHAT A GOOD HUSBAND

11 thoughts on “WHAT A GOOD HUSBAND

1. Sender u too damn badmind. The woman mek her mistake and after all the man dem she realize she love her husband

2. The bitch wey do this is a badmind f**ka gal comfortable bitch ur so careless and idle bitch get the f**k off my cousin she’s happy as f**k and unbothered get a life bitch

3. Nobody knows the struggle relationship face who ever did this is a hating ass bitch look like dem mad because dem caan find a husband of their own!!!! No man Naah wife den bcus dem Anoh wife material . Some gal need gi go chuck off a causeway the Ooman happy wid Har life some a Unoh miserable noh bloodclaat

4. Why da sender Ya sound so jealous???? hey gal come offa the ooman n har husband… A noh fi har fault no man Naah wife yo… Look like yo mad Bcus not even killer wouldn’t f**k U… A wah soh y yo mad why unoh a stalk the bloodclaat gal IG get a life nobody want to hear this story big up Sukii n her husband … Sender need go go chuck off a bridge

5. Dutty sender I hope this full u bloodclaat belly u mussy beg her supm and she no give u mek u do this hungry dog

6. Please to leave Rodney alone and nuh mix di man.. Him run chue betta luking chick than miss ting wid har big nose displayed here. DEM SOON COME TRACE ME AND ME DONT EVEN KNOW A WHO DEM…DWRCL.. :ngakak :ngakak

7. Wifey don’t ever leave your husband side .This sender plotting to f him away from you.She was a mad hatter when she was sharing Bounty wid you and you maybe get more feature from killa so now she got her eye on your husband to even the score..ijs

8. Tha senda Ya jealous bad!!!! I bet yo she young and a run from man to man Bcus noh man Naah claim har r she. old n have one bag a Pickney n no baby fadda! Woooiiiiii don’t Mek I die leave the people dem alone jealous bitch and go tighten yo pussy hole maybe then killa wi give U a one f**k