TOMMYLEE LEAVE DI GIRL ALONE BEFORE WE BUS OUT DI TEXT DEM WID YOU AND EUROPEAN EMPRESS

Met me believe this girl nah tell no lie pon tommy lee & I also believe she’s not the only female he did this to & the people a talk bout the girl a look fame & follower not a thing no go so

14407925_1147440491990405_441041268_o

14 thoughts on “TOMMYLEE LEAVE DI GIRL ALONE BEFORE WE BUS OUT DI TEXT DEM WID YOU AND EUROPEAN EMPRESS

1. Anyway so Tommy dweet mi get dat but now this girl a bait up her life and her family over something dat no worth it. Idle dog worry sheep mi Granny use to say. Her man dem a top shotta…so you link wid man weh a help mash up Jamaica too? Dats why when dem same one kill unnu ppl no fi say ntn kmt

2. Why yu nuh guh talk bout di tikki tikki dem weh Nyammi Lee link wid weh a mash up Jamaica? Di gyal a mek Nyammi know seh she nah run from him wikkid chat. A man need fi bax him pon him lip dem every time him sen threat. Choo him have hype man a walk bakka him him feel like seh ……cho bumbo.

3. Nobody caan defend tommylee cause a suh him guh round di place and feel like him a suptn and a look gal and wen dem nah pay him nuh mind him start bad dem up, or intimidate them with di bag a man round him, that’s why a nuff time him get threatened. Him suh bad and can’t walk out half a Mobay cause dem coulda go kill him!

Mi believe the girl just because a nuh the first time we a hear bout tommylee a gwaan suh wen him a look woman!

4. Nyam front inteded beauty worry bout u done put pussy and stop comment under ya with the name vex hey gyol wash u nasty Dutty pussy and continue walking before I send in u file ova ya nasty gyol

5. You and u granny come suck my granny . Wonuh a behave like Tommy lee a god or him a the only man Weh feel him bad hey monkey gyol go sleep

6. If a intended beauty really over here a chat Adrii stop u just run 18 and u file long nuh BBC nuh badda start wid ppl

7. This girl is just looking fame tommy lee dont have problem getting women plenty of girls like her around dying to hook up with tommy as alkaline sey just block and delete.

8. I neither know yu “nyam front” friend, yu “nyammy lee” or the girl this thing is centred around. I was born in beautiful Jamaica and I would be a hypocrite to condone persons who claim to be affiliated with ppl who are helping to destroy my country. I sympathized with the girl until I read the part about “man dem a top shotta” and I never hear anyone call law enforcement officers top shotta so mi assume the worse. All I am saying is that this thing is not worth both parties lives so let sleeping dogs lie. My “granny” was a wise, highly respected woman who helped to enforce, build and preserve Jamaica’s culture on an international level. This thing might turn from keyboard to physical in my opinion I don’t think it worth a life.