THE THREAT WHEY JAHCURE SEND TO THE GIRL

HE HAS NEVER PUBLICLY RESPONDED TO THIS WOMAN. I WOULD LOVE IF WE COULD FURTHER CONFIRM ITS HIM BUT IF THIS IS INDEED HIM SHE NEEDS TO FILE A REPORT

18 thoughts on “THE THREAT WHEY JAHCURE SEND TO THE GIRL

1. tired fi tell ppl say when them a screenshot ppl messages they need to delete the person as a contact in their phone so that the phone number shows. You can save anyone’s number as Jah Cure and say a him. Him is a dirty neiga so he is more than capable of doing shit like this, but this cnt go to court.

1. Sista all scissors fraida Fred … di locks dem fraida Fred dem tek up and lef one by one … Fred se u shoulda dead last week a guess him cah even pay fi lkip him word jus like him couldn’t lay fi kip di light

2. Mi doan waan judge, but afta him send all ah di “sound bwoy” dem up unda dem madda, I doan put nothing pass him. This is straight ole zar, ole zutupec ole skettel behavior! Ah wah kina Babylonian rasta dis?

3. Sound like she was a side piece, try get the full story outta she, what happen let him want har dead, what secrets she a carry for him. More to the story let she come talk the tings dem

1. No one cares. The man is a confirmed rapist, do time, get a second chance at life wid a good decent wife and child, mash him own marriage wid insecurity and violence and now making a complete a$$hole of himself. Mi going delete him off mi spotify playlist. He is a waste. He’s done enough not deserve our forgiveness.

4. Jah Cure look like him miss behind the prison walls. Mek him gwan like seh him unstoppable. Dutty Dread a ooman strength yuh have. I blame Kamila fi mek yuh feel like yah sumaddi enuh. She shoulda mek yuh tan inna yuh misery. Dutty rasta bwoy.

5. Do you notice that when people dont like a person they are quick to believe the worse, this can be fake its not hard to make a screenshot and put anybody name on it.