This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
LUNDUN BEHAVE ELE TELL MI SEH HIM WEAR DI US FLAG SO MUCH DAT WEN HIM REACH A CUSTOMS DEM SEH DEM CAH TEK WEH HIM VISA ………………WEN HIM A WALK TRUE AIRPORT HIM SEH DEM CALL HIM STAR SPANGLED BANNER ………………………………………………………………………………………………
Nope!!!! this gone too fur nung….. Ele beg yuh please to check yuh bert serfitikit
tonks
Whey him fi look fi? DOB or Sex? lololllllllllllllllllllllllllllll
fu-cking clown
how old is this fool?
a time u stop act like a creeping baby
Me would a get lock up fi child abuse if me see one ‘creeping baby’ look so….lolol
LUNDUN BEHAVE
ELE TELL MI SEH HIM WEAR DI US FLAG SO MUCH DAT WEN HIM REACH A CUSTOMS DEM SEH DEM CAH TEK WEH HIM VISA ………………WEN HIM A WALK TRUE AIRPORT HIM SEH DEM CALL HIM STAR SPANGLED BANNER ………………………………………………………………………………………………
even the real elephant dem weh duh dem acts tek awf dem bangarangs wen de show cums tuh an end.
. You are a # mess.
Bubblelikesoup…
This is Ele!
Him been ah dress like dis fi years, it nuh even mek sense comment. Dis ah fi him style, ah him seh “Style ah style & him style CAAN spoil” dwl, smh
Met I saw this on Bio and thought you might be interested. Gangsters, American Most evil present Christopher Coke premiers Tuesday night on Bio. http://www.biography.com/tv/gangsters-americas-most-evil/episodes/the-kingston-kingpin-christopher-dudus-coke
Yes Met It’s a MUST watch wid all Butu bunting a chat.
Yes someone linked me about it a few days ago..will check it out tuesday
it did show all last night pon discovery
a wonder a who mek Elephant man clothes them….The last time him look right was in 2000 at a stageshow im Jamaica.
But ele socks look like the one whey heart patient wear.
Kallaps to rawseeeee… a how unoo bad suh man!!!! one a di socks weh dem use fi regulate the blood flow so di foot dem no swell up…
yes look pon it good…lmbao!!!!