SPICE VS DANCER SHER?

Ppl unno confirm the war between spice people dem vs sher and har team but waitt wasnt sher and spice friend all sher and her dhq friends was inna spice videos …weh really gwan ??!

Screenshot_2015-12-23-09-02-41

Screenshot_2015-12-23-09-04-21

Screenshot_2015-12-23-09-04-26

Screenshot_2015-12-23-09-05-24

Screenshot_2015-12-23-09-05-29

39 thoughts on “SPICE VS DANCER SHER?

1. Smfh! Spice and nobody caan gree fi long why is that? Spice yu a born wicked….leave di girl dem remember sey a dem teach yu how fi dance dats y mi nuh inna no fren thing di nuff a dem entertainers cause unno a users….yu mek di girl dem teach yu how fi dance n now yu a try style dem…move up man wid yu sodomite self….every day yu dey a DanceJa a learn how fi dance n all have dem inna yu video but now yu hate dem. Wicked duppy bat Spice

2. Spice is a f**king evil nadmind trouble maker but you meet you match now in a sher and nickisha!!! Bout you send the man royal gyal dem fi fight the girl dem but you got rude awakening! !! How u one so evil though you want the gyal dem promote you song but you nuh want pay them!!!! Go suck you mada duty spice btw sher deal wid the gyal dem a way though! !! F**ka unu

1. WHAT RUDE AWAKENING, LOOKS TO ME LIKE CHER GOT HER ASS BEATEN, MORE THAN ONCE… SPICE BADMIND BUT SO ARE ALL THE OTHERS, IN CASE YOU DIDN’T KNOW. JAMAICAN GHETTO GYALS ARE THE BADMIND HEADMISTRESS

3. spice is like a cancer she ever a pop up and a fuk up ppl life jesus mon yu need prayer u and no woman can get along… that fight was plan the way how it happen plan shit that

4. Spice come in like the real man, a bet u any money sey she prolly did a try f**k the gal and nuh get none ? Spice member the female dj weh name Barbie ? She look good but her head gone ? U use to come check har inna you lil burgundy car tru the girl never f**k you you malice har that time u and her use to talk how kiprich a batty man and unuh set up the singer youth and video him a eats pums from inna the closest ??

5. SHER TOO NUFF , I KNOW IT WOULD COME TO DIS , DEM NEED SUM NEW DANCE ROUTINE DEM STALE NOW. EVERY BADY AN DEM UNBORN CHILD KNOW HOW DEM BATTY TAN NOW PURE HEADTOP AN SKIN OUT DEM STALE AN PLAYED OUT. SPICE AN DEM FALL OUT OT WOULD A HAPPEN CAUSE A SOH IT GOH .

1. so damn true, thought i was the only one who saw it, everywhere is the same skinout crotches and headtop. spice team are dancers who can do the same thing but they focus mainly on dancing and thats who want those type of women anyway.

6. But sher was just in spice video .. Spice for a grown woman and a business woman at that stop it , too much drama with u :malu :cendolbig speaking of dancers@keiva girl stop every day on ig u throw wud when last u was in a video that make sense ??? And the world no say u do u batty bout batty real :ngakak :ngakak where where ???? Go mekk some new dance and stfu @ queen promo if u stay bad one more time ewwwwww go fix up yuself gal u no mekk no sense , u mugly Zugly u and keiva no mekk sense lmaooooooo sher and her team have it lock up up up .. Dem no trouble people

7. @ 10;31 leave sher alone . To me she is cool and very humble I never see she disrespect any dancer or entertainer ..the cake is big enough for everyone to get a piece every body hate the girl because she and her team is the new dance sensation now ,, need new dance :ngakak :ngakak but a sher and her team have the new dance dem spice remember is the dancers make your song a success .. U are a business woman that’s not the way to handle a situation @ sher and team don’t get you all self in any problem just continue dance and make money all the haters can drink some bleach

8. SPICE U NEED FI GWEHHH. U A CUSS BOUT NICKESHA A DANCE FI DON ANDRE NEEDLE EYE WHEN A YOUR LWN SHE FI DANCE TO! WHY SHE CANT DANCE TO BOTH NEEDLE EYE SONGS! IS SHE CREATE THE DANCE & SHE ENTITLED TO WORK WITH EVERY ARTISTE WHO SING A SONG ABOUT HER DANCE. WHY MUST SHE JUS DANCE TO YOUR NEEDLE EYE SONG. YOU TOO BLOODCLEET BADMIND SPICE U IS POISONNNNN. LOW DI GYAL DEM MEK DEM DANCE FI WHO EVVA DEM WANT DANCE FOR. SPICE DROP SHER AND NICKESHA BECAUSE DEM A DANCE TO DON ANDRE NEEDLE EYE & GO TEK UP THE COUNTRY GYAL DEM & SET DEM UP FI WAR. SPICE U NEED JESUS

9. Metsy hunny mawning oooooo I’ve been wanting to doz up shaggy tongue Tanya from yessiday but the wuk the wuk I can’t even scratch me head now fi Splice this gal n nobody get along fi long she is a bitch knowing Spice she good as no like the girl dem from longtime but thru dem look betta than har she friend dem fi see how dem do dem ting but evil caaaa hide fi long Splice u is a WITCH

10. MET I heard the vibes with sher them & spice start because spice no wah pay them not sure if a true cause it a come from renee and she lie like sin. Sher stop lie to yourself you didn’t win the fight. All you do a throw bottles and a table in a wild air. The gal chuck you nearly broke you neck and kick you down and run go step in a renee head. MET sher love act like she better than people too much like she no remember when she use to suffer. Sher yesterday fe you and today fe them the girl them bad and a that’s why you a fight against them. Remember a elephant help you from sufferation just give the gal them a chance to become something to. Thanks to ele that give you the first good bed. Spice act your age please.

1. A which fite u watch. Them girl is a coward. A wah sher ole dem one and one and deal with them and no lef dutty looking spice when she a deliver the beating. See her a amazura weh night look stink like she waa bathe

11. Dem gal dah stale an badmind sum younger gal a cum up with betta dancing a it a kill dem. D dancing wey sher an renee dem a dou stale now , dem outfit dem stale dem headtop tings stale dem need fi wheel and cum again. D younger dancer dem a beat dem bad and yes SPICE noh good , shi love block ppl if u call her out . Me know spice ftom nuffy , kartel newland dayzzz etc etc etc

12. Met tall up post video pon fb claim say she a done dem. Say wha yu affi say tall up but how YOU fi call Sher ugly :s lol

13. As u quint Sher and her team reach pon dem head top fi true and under all a dem nuh stay good. Spice is so cromooging and annoying. Her voice gives me a headache.

14. Dwl mi see di fight and oh a di man looking sista dem weh did win dancehall queen back2back… but wah funny di gal dem have a right fi say so cause cause dwl mi see di one weh name Renee 6:30 pan di grung a get some lick lol all dat deh dumpling deh weh me see she post pan instagram an she caah fight dwl

15. Dem plan da fight deh deh don’t beat nobaddi cause Sher one push dung the two a dem bakkle dem table dem if a two a unnu how she get chance fi even get up back
    Dutty knock off Splice we see no say a u always a cause contention damn witch

16. Yo it’s a get ugly the gyal dem a talk bout how sher do breast and batty and latesha seh a throw word bout the artist dem fvck dem out, mix up! and people a seh spice have a fvck up tummy tuck. Everything a come out to BBC but mi if get a popcorn cause dis a drama yah need it. Dem too grown fi a act like dis tho seriously.

17. Met I watch the video a few times. And I can’t even really call that a fight. Sher ease the girl off first and then the gal and her sister push sher. Buy sher always been a bad gal from what I hear so most naturally she retaliate by rushing tall up or whatever her Name is. And also tall up say she kick from what I see that’s not even a good kick is was like she just a brace sher off while sher still a aim fi her using her hands. And obviously when she see the gal tel of she resort to throwing table and bottles. So am not really sure but their fight. But mi sure the renee gal a grunge did get a ass whipping. How the hell she mek them knock her ass a ground. And am not surprise spice and woman cant gree I have never met am august woman who have. Not throwing shades on August females it’s just what I have observed from my encounter with 3.

18. Sher nuh matter what yuh get yuh ass beat Renee yuh get stamp inna yuh head sher yuh batty tuff bad mi nah lie yuh look like mother aunts butt injection gone wrong badmind full unno up tru spice nah use unno move up man unno f**k out and stay bad

19. Anon 10:44 you’re speaking The Truth. Keiva no diva you ugly on The inside just Like how u worse ugly on the outside, gal u life must miserable cause every god almighty day yu get up cuss all ova SM..gal u disgusting with your badmind ways. Sher & her likkle fren dem a give you lots heart ache & pain dwfl.unu old & tired leave di youngen dem alone.queen promo you have nothing new (dancestyle)from 2005 all u do is swing your Plastic looking hair & your arms like seizure ah tek yu. You bishes entertaining

20. Spice fi gweh nuh free promo round here wah u feel like fi ah big woman yuh need a reality check seems like badmind tun up inna yuh why yuh and nobody cyan get along yuh betta get ah betta team to represent yuh bcuz the one yuh ave now confuse nuh f**k and stiff nuh bloodclat,no tall up seriously yuh nuh inna no position fi call ppl ugly all dat bloodclatt drag queen one deh Latesha ah which hole she crawl outta end up inna dis how yuh reach ah team spice side Guh suck uno madda spice gwan wid yuh spoil tummy tuck and batty dem ah talk bout sher batty and breast it do good but urs spoil,no seriously ah wah kind ah kick dat dats a brace fool dem turbit yah fi stay ah country,ah who uno thou nobody neva kno bout uno since couple days wen spice bring uno round!!Stacey she kno she suh f**kin confuse and stiff bcuz she cyan dance fi save her life change u profession baby girl bcuz the bus u ah look fah nuh look possible ah who uno man Spice and her drag Queen self!!A Spice set up dis bcuz she know she ago deh Queens she plan it then run cum pon ig a throw up bout her boxer neva loose a fight yet everyday spice on ig a throw shade pon the girl dem like how old are u again!rename yuh team please to drag Queens or teamTuff,tall up so stupid to bout spice feed and clothes the gal dem like she nuh suppose to a work dem ah work after ah nuh charity or Santa claus pay the bloodclatt gal dem spice

21. Di drama wit spice and sher dem heat because spice put out a statement bout sher and tall up have beef from 2012 and she has no part in the fight. Sher all respond bout a true spice Neva want pay dem that’s why they fall out and spice mean. Sher gone pon onstage fi talk bout it. To be honest I have pick sense out nonsense with what Sher wrote shi used “uh” too much be assertive Sher cause you knows what’s up.