SPICE HOME MADE CAMEL TOE?

A DAT DI SENDER SEH OO..AND ALL LIKE ME WAA ASK HOW DI NOSE TING REACH ALL SPICE …SPICE YUH INA YUH 30TIES…YUH SUPPOSED TO SET TRENDS NOT FOLLOW NUH BADDIE

spice

0 thoughts on “SPICE HOME MADE CAMEL TOE?

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others……

Spice a you haul up the cat suit inna yah vagina like dat which neva needed…..not matter how ppl tell yuh less is more yuh think a joke thing or ppl a hate.

!.that foundation is super wrong its not your color that

2.the nose ring anuh fi you.

3 that hair stlye is a nope plus too much damn hair

4.the shoes wrong

bwoy de amount a thing weh wrong however that olive green is really nice

2. Ole spice is just a gal that mi sprite caan tek a tall, she over do everything, till she out do herself, the green is beautiful, all she had to do was compliment it with a gold slippers. Fi her camel toe cudda stay.

1. Remember when they said Muma Saw create history at Sumfest and Spice claimed she create history by singing on her head. Well she create history in this outfit, because I never know people could be brave enough to put a knee length gladiator over a jumpsuit. Spice is just always tacky fi a pretty gal with money. She tek plane like taxi so she should be the best dressed female in Jamaica. Never see one woman travel so often and stay so bad. She needs a good stylist who understands fashion and style. “Nuh matter how she bathe di gal eva luk dirty” ~Macka Diamond

1. Mi seh it whey day …dem have di money fi improve demself and dem get exposed to different culture etc so nuff a di artiste dem can be better..Yes she is pretty but sometimes the inside filter pan di outside..she is always excited to show what she have and it aint nothing to speak about. How she dresses shows that she tries to show the best of her but she is a mess of a person :nerd

3. Sometimes I just don’t get it I swear!!Honest to GOD this is the best Spice has ever looked,cameltoe,wig n all!

4. my thing is if you fat all over obviously ur front must fat ….is like a fat girl say she have a fat butt…or she have big breast ….lol her thigh dem eat the whole camel and little toe a stick out..

5. Met, mi nuh si ntn , mi a try increase , blow-up , expand the picture all kind a computer tricks and mi still caan si ntn (Camel Toe), just a sea of green,her body look strong tho, mi like it.

6. spice look like christmas fowl as usual, wid d whole heap a vandangles like she a queen elizabeth the 1 from dem time deh ina competition. what the hell is with the blue hair, the big bag a slave necklace and the tall boot with an outfit that is already loud in itself. her nose ring don’t concern me but have mercy man, spice do better than that. you need a stylist fast and fire whoever styling you because this look like one mad woman me know name ‘chin frigazee’.

1. Somebody did tell me some mixup pon har. Dem say she mean so she nah go pay any good stylist fi style har proppa. She can afford it but she won’t. She nuh like pay up money, she is a user.