SMADDY JUS COMMENT DIS..MS TING INA MIXUP TING
Hello Messi if you don”t know all of the story I would advice you to keep your mouth shut.Nobody is perfect but what I will tell you about my friend Toya,is that she has no time for petty matters such as these.Flex is the one running behind Toya and crying do not forget that.My friend is a progressive individual and for Miss Ting ask her what has she accomplish than going from entertainer to entertainer.How can a mother beat their child because the child resemble his father, that is just sick.If your friend has no respect and love for her mother then she is no where capable of loving her kids or any individual.This is for the record,Miss Ting is the one keep calling Toya and Miss Ting going to get what she deserve in a matter of time.Oh yes and she is sending messages through a third party to tell Toya she is sorry but I guess it is too late for that.
MISS TING MEMBA YUH TEK FLEX FROM ROXANNE AND DI TWO A UNNO WAS BREEDING SAME TIME?? UNNO ALWAYS MEK MAN DI MOST A UNNO PROBLEM AND NOT DI LEAST..MS TING IF IT LOOKS LIKE A DOG AND BARKS LIKE A DOG WHY YUH TINK IT IS A DOVE? DI DOG BITE YUH NOW MI LOVE? MAH DEAR YUH GET BITE??
Suh miss met, antz ah run dung browning tuh
noh sah ants hold har corner and it look like a ms ting alone is left playing the fool
Met, please tell mi that’s not the man them ah war over? I can’t this morning… them must really have ah man shortage crisis.
I wish he weren’t
Yu took de thought right outta a me head.
That’s one raggedy looking negro…look like a windshield washa man afta hours. Me like de author style of writing…lol. gwan my girl.
gwaan betta whey u seh wind what?
hef u see him wid di hat off u cry 
…antz bleaching miss met, cuz she did have cool black skin
she did mek an attempt
1. Meth
2. Merry
3. Now Messi
Mek mi..

wah u say metty tun baller over nite

Wat a ting eee man,suppose him did handsome or can look pon fi more than 5 seconds.Him must have ambition fi carry off da looks ya weh dem a war ova
him maybe have di ambi but not to tion
Metty how much nick name yuh gots?… Dis bwoy look hungry homeless wutliss and bruck..and could use a good scrub down with a tough bristle brush
yeppie i think the person was talking to someone in the post. Not me
Oh ok my bad cause mi a seh
The fact and matter is the youth might not be handsome but he is very ambitious has for Suzette I have your file lock so don”t let me unleach the pictures them that you send to other people man.Suzette a little womanly advice DO NOT EVER FRIEND YOUR MATE.It will eventually back fire on you.
is who name suzzette? talk more clearer oo wi want fi fullllllllllllll 100
I don’t see why any women fighting ova a man, no matter how him look… ladies have some dignity and some self esteem don’t let a man define you or make you come out of your skin… if you are meant to be with that man then it will be if your not meant to be then move on, there’s always someone out there for someone but for someone to waste time a war ova man, is taking time out your life that you can be doing something productive for you and yours! Let’s be smart ladies, at least smarter than the man because once that man know him can get ova you, best and believe he will do it… I’m just saying!!!
so flex running behind lily lantern and miss ting beating di baby because him feva flexx…..what a ting
Met Suzette is the other masculine looking gal in the photo that was in your first blog It’s a ……bird……It’s a plane…..She is the one with fake Remy black and gold hair.She thought that after she fly down from Miami on vacation and mash up Flex BMW car that him would of stay with her no no,Flex still do not want her.So she attempted befriend Miss Ting, which did not work.
So this is it Met both Suzette and Miss Ting need to just focus on their own individual lives and kids.They have their priorities all twisted.I am out until later.
P.S-THEY DO NOT HAVE NOTHING ON ME BECAUSE I COVER ALL MY BASES.
Deuces xox
TALK DI TINGS DEM_____________________________________________________________________________________
a loike raily bad dis mawnainnnnnnnnnnnnnnnnnn
Good morning Metsy n all metters
Miss Ting REALLY whey the fuxx u a beat the pikney fa????? A ur carelessness meck u jump pon flex koki so how u fi blame the child now hey a u name one hit wonder cause it seem like say u a fuxx fi peanut not even likkle studio time smh u is a MESS man
morning chuet………… I dont even want to start pan miss nothing because it will not be nice so in times like this I remain quiet yes mmmmmmmm
When she run go tek di man him did have a girl breeding……and it was stress and problem till she all did go class him pan him facebook..Why she did tink seh dat a go change?
When pikney don’t change man!!!

Why beat the baby, better to give the child to his Father, I’m sure he can take care of him yute.
tek what kind a care quena?? Miss NOTHING need fi QUIT.. stupid #%^&& as mi seh mi nuh waa start so
But Met it look like say Quena blind she no see say flexx need bathe n care as it is how him fi provide fi child dem gal ya have crotches problem it look like cause fi fight ova flexx show we say man really dun a road smdh
Den nuh smaddy uppa tap seh Flex have up BMW and see him ah wear Gucci cousin hat, he suppose tuh can take care of him yute!
Yuh know what, mek mi
all inna dis age gyal tink pitney caw ole man…ms ting yuh is a disgrace den yu wah tek out ur wrath n anger pon di man pitney an all a destroy em property yuh need a hed check
Tru di man may look like the human equivalent of a black heart van, but maybe im have a cocky wid a rim one weh a swing. That’s my theory, otherwise I gots nothing.
the second picture,your face looks like it hurts,Ms Thing shame on u,cause Flex love to flex him d#$k in alot of female,so Ms Thing focus on your kids n music n memba u never meet him single!!!
Little is which music she must focus on ?
I kaint
good morning everyone! question everybody is this the man? seriously speaking , a cyah dis d contention ova? ctfu is this wat is becoming of the women these days…uno wah a hundred kick n bax up! kmt *cuts my eyes*
never mind ppl me understand now..him full up a money >>looks away
MS TING dont take out your resentment on your child…he will never forget and when you will need his love you probably wont get it and wonder what you did cuz u r gonna claim not to remember! a boy pikney they should be shown care and love cuz trust me dem will tun roun b a statistic ad him prolly lick dung yuh claat!gwan play wid fire
Met Ms Ting is an ass fren har mate Suzette fi help fight har battle as because Flexxx nah pay dem nuh mind. Ms Thing & Suzette need to get a life dem pathetic bad!
How unu mean di man nuh hav nuttn! unu nuh hear di man seh flex in di complexxx lolll
Gal body get perplexed

RASSSCLATTTTTTT.dem a flex that
me dead

Hehhh Hhaaayyyyy, Flex fava major Duppy.

Met Messi Here I really don’t know why your sender decide fi target my comment out of the others!! But sweetie I don’t know your friend and I don’t know Ms Ting! I’m just saying in general bitches like to send in stories on other people n have the biggest glass house where they feel the stone can’t break theirs! 1. It has to be one of the other parties friend who sent this story in to get “Ms Ting” put on blast n it didn’t work. 7 comments a bay. Cause no one understood the post! 2. If its her baby father n she want fight over him n want look stupid leg her! 3. Men will always be men sometimes dem a bun Gyal under dem nose wid dem own friend n everybody look like idiot. 4. Unuh fi stop tek up BLOODCLAAT friend business pon di site! 5. An look who unuh a come defend over to nuh Dutty flex weh a try Mek hits wid him off key lyrics pon people riddim. Getting back on track here my comment mussi struck a nerve pon u fi u a send big long comment to net like say unuh frighten! Unuh fi stop bad over Internet n go tend to unuh daily routines which includes school work unuh kids or unuh party life. No one gives a shit! A Met Mi deh yah Fah. A met Site me a support. Suh don’t feel say your story special boo boo thousands of other stories past n thousands more to come. So just keep it moving darlin. Unuh need fi understand a 2013 now man a left dem baby madda dem wife everybody fi woman weh can gi support. Man lie woman lie. Man will Mek u feel like a million dolla n to him friends him a say is a million dolla him a try squeeze out woman! Unuh stay deh Kmt.
dat a the bwo dem a war ova, no sah look how much man deh Jamaica and a dat dem a war fah no sah, I couls neva me can manage dem gyal yah
Watch all u to nuh bout weh di woman accomplish. Thank god u probably accomplish something or the friend weh u come yah a defend. Flexx a cry Kmt. Flex look like somebody weh can go nuh body nuttin. Flex seems like the type a nigga weh will gi a chick $500 out a nowhere Mek she feel special only suh him can borrow $1000 back from har. Unuh can’t stay deh unuh try know the works! Cause as unuh say if Ms Ting tek him from whoever name Roxanne n now ur friend take him from Ms Ting. Somebody else a come ketch him eye dem real soon. Somebody else more ACCOMPLISHED! N a him mi a done cause a him a the reason fi the story n the reason why Dah friend yah a come pon di site a defend friend. Gyal gwaan yah.
_____________________________________________________________________________________
Messi yuh rite cuz dem have dem fren a chat tings a road in a di neighbourhood weh nu nice as me did comment pan di nah mind his kids post. seh toya hav man a foreign n all dese tings nw gal weh live near dem a tek flexx kmfrt beer f**kry. dem fi careful. dem loe bldcleet man n it nuh luk gud d bag a man arguing, fck dat shit.
Met is who dat up top and defend up MRS FLES/ MRS FLING???

hi duz not know……………only ting mi si a smaddy whey seh flex look like him wudda give u 500 n borrow 1000 jmg people bad oo
MESSI SHUT THE F**K UP!!!!!!!A U HIM DID GIVE $500 AN THEN BORROW BACK $1000 LOL………….
Messi before you address anyone about defending Toya yes I am her friend and so what?.Guess what? You go and get a life and don”t be making any remarks about nothing that you have not got a clue about.It seems to me Messi that you think that you can frighten anybody with your comments guess what BITCH……….get a life and move on to something worth while doing with your self.As for my friend Toya she has ACCOMPLISH more than you my dear.Not just businesses , house and car and other things in the pipeline,Haters are going to always hate.LET ME MAKE THIS CLEAR ONCE MORE IF YOU MISSED IT,MISS TING CAME TO TOYA BUSINESS PLACE AND HAD TO RUN . GET THIS IN YOUR TOUGH HEAD TOYA TOLD MISS TING TO COME AND GET HER BABY FATHER SHE DO NOT WANT OR NEED HIM,AT LEAST MY FRIEND AND i DID NOT WASTE OUR PARENTS MONEY THAT THEY SPENT ON OUR EDUCATION.IN ODER TO ACCOMPLISH SOMETHING ON YOUR OWN WITHOUT ROBBING OR DEPENDING ON A MAN,YOU MUST HAVE SOME LEVEL OF EDUCATION OR TALENT.SO DO NOT GET ME STARTED.Some women in their lifetime makes wrong or bad choices nobody again I said is PERFECT.NO ONE AT ALL.So if you real threaten by what I said feel free to address me.I am always ready for an intellectual stimulating conversation.
P.S-WE ARE INDEPENDENT WOMEN (THAT WHY HE GOT MOVED TO THE LEFT.
XOX
Toya that you writing that long epistle duh
WHO IS MESSI???
No it is not and who else have problem with me defending my mind well suck it up and move on ladies and gentleman haha…….blahhhhh.
me go a party one nite n him jus a stare pan mi..everytime me look up..me n dis ugly bwoy yeye mek 4…mi fren ask if me kno Fluxx..me sey who name so n from where…she sey him jus a look pan u so…me jus kiss me teet..me jus move from which part me did stan up