SHANE O NAH MINE HIM GRANNY

Hmid but look how shaneO a hype n a gwan n u want she the garbage him granny live Ina she afi a walk a road n a look bottle fi sell fi maintain r self but yet still him a sing song bout bout wait till him get him partner draw smh walk n hype dung the place wa day him run out gas n a tell a man bout Martin how yah deal wid me su so hear Martin u sing uh song c mi n nuh c mi keep uh heal so keep that Vybz deh him feel shame but bad to bad him mada run weh lef him n lef him wid him granny n a him granny grow him n him nah give the women ntn the ooman all have suga him deevn have the intention fi say a she tek care a mi mek mi bring r a one top class private doc fi r medical problems u want c the house the ooman live in unfinish house as u a walk u look in u c r pan r bed me nu bad mine nu care how want bash mi but suck uh mada shaneO u n uh suck p*y Breda Dem video a nyam pussy–

8 thoughts on “SHANE O NAH MINE HIM GRANNY

1. Sender can you please tell me how the “burden” of taking care of the grandmother became his responsibility, did he legally take up that post or it’s a moral obligation? Is that the only grand child/ children she has, where is Shane O mother or father that is the child of this woman? Is it because he’s probably most “well off” than the other relatives or it’s his notoriety that puts him at the forefront. Please don’t get me wrong I’m not saying he shouldn’t or he can’t “mine him granny” just tell me what’s his obligation to do so.
    Mawning and manazz family, it’s been a while.

2. Smfh if this is true,Shane O go look after u granny u love brag bout song u write give artiste go tek some a day money plus pa weh u have go look after u granny.

3. the song was good but hes not making any money yet . sender move yuh bbc!!! you same one just sey the youth caan buy gas and in the same breath a sey him not taking care a him granny? you need to think.

4. Who ever saw this and think the sender negative clearly nuh have nuh reasoning within them self,Shane O nuh owe a soul nothing but only Fucked up minded Jamaicans think he has no Obligations to do so, If your mumma abandon you and your grandma takes up the burden (whether this is true or not) it has a valid point. you don’t owe a soul in life but (We Jamaicans live chat bout don’t bite the hands that feed you) so what happen to that in this case. A suh man set up and rob unnu because unnu think it hard fi help family but unnu shub out all out fi fren weh not even like unnu. Sender Shed light on all these fuckers because to really be honest the big artist dem like Sean Paul, PopCaan, Chronixx mi nah hear nothing bout them nah tek care a dem people.

5. I’m impressed that anyone understood what the sender wrote. From the few parts I understood, let me ask a question or two. How you know he ran out of gas and all these things? How Shane-o could be hype and still wearing that idiot hair style?

6. KMT some a unuh feel like unuh know what is in these artistes pockets but you dont !! First off memba the man dem have bills to pay monthly,food to put on the table, they own vehicles so that they can move around, if they dont own one they still gonna need to seek out a ride when they need one, this is insurance, gas, maintainance etc. If they have a child or children u know how that go. And dem wah enjoy wah dem sow. We dont know how much they are making some a dem show money done by the time dem done do all a that. The key to making lots of money is endorements and these entertainers cannot represent any fuckin brand well. See Romiech bomb rush everybody fi give his artistes all these endorsement deals and a pure fight dem a bruck a road. God bless the few who can hold up a brand. I dont think Shane O making any big money and im not hating, its just reality.