BECAUSE THAT NEWS WOULD BE FALSE…………
Message Body:
Hi Met, I just heard on the radio that John John (lady saws cruffband) is the father of spice’s son. Wazzup wit DAT?????
BUT I HAVE HEARD DAT IS SPICE MAN RUN FI HAR SHOW SUH NUH MEK DI TATTOO FOOL UNNO OOO…DEM SEH IS DI MAN COME COLLECT SPICE MONEY FI HAR SHOW DEM AND DI MAN NUH RAMP FI USE HIM HAND ALL GI KUNK INA PUBLIC…………. PEOPLE SORT IT OUT FI MI BECAUSE MI NEVA KNOW SEH BAD GYAL SPICE UNDER DEM KINDA REGIME DEH
John John is not the father of Spice’s baby- neither of them- which radio station was this??
Spice woulda buss dat out LONNNNNNGGGGGGGGGG time if it was true!
While mi know atru bout the regula beating part mi nuh believe the John John baby father part unnu too good
but di way how she boisterous how she a tek beating?
Ah dat mi waan know to metty…. All di same, go figure…. Shi get regglah beating ah yawd an cyaan do nutten bout it, so dats y shi galang soh ah road
she come inlike dem dog whey bark offa everyting and when dem si a bigga dog come dem start howl fass
Sed way soh to rawtid
Spice lucky him have him browning a Miami
FACT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! him all did a look me inna me fb inbox wa day #MALEwhore
Spice ask u man bout di British
Nuff a unuh big pussy gal weh nuh have nuh life need to find one an leave di people dem life
Nuff a unuh just want people life Fi mash up I know spice man not to talk to but I see him all the him nuh look pan gal a road mi see him bikini Sunday’s an gal a come dash out pan him an him tell dem seh him a married man di man nuh look Pam dem an spice Neva deh deh spice me tanisha a good man yuh have don’t meck dem duty gal yah mash up yuh life