ROLEXX WHEY NEVA SI A ROLEX YET INA REAL LIFE

Rolexx and me been together for 11 months now and him started off real nice. We spend time together and we talk about any and everything. Him say him like when people open with him cause him don’t like lies and dishonesty. Him say him even like how me don’t have no friends and dem ting deh. Saying how me independent and serious about my job and saying him like how I’m a woman and him never met another like me. Him say Sasha him daughter mother is noisy and him love silence. Him say him only talk to her cause of their daughter and him would never work things out with her. Saying him only f**ng her to make sure him always can see him daughter. So as me say him a gwaan real nice and Ting and me appreciate how him open bout him and the child mother cause most men wouldn’t. But him have a behaviour where if me don’t answer him messages quick him start video call me asking who in my background.

Man all a say me fe tek off me panty so him can see if me p**y red cause if it red a f**k me a f**k y me nuh answer him messages quick. Man start act strange pon him birthday and me not even did see him all weekend. A when him come check me the Tuesday after me see hotel band pon him hand and him say a party him and konchens go a negril. Few days after dat charm a mek me know say is lie him telling and is him and Sasha spend the weekend together. So me ask him and the man say a him baby mother and anything him want to do with her him will cause she nah lef him even though him move on and baby mother come first. Me cry how me feel bad but me allow him fe treat me dat way and me love him so me cope. Ok him start be nice again and we a gwaan good enuh and den him start act strange sep 27 telling me him know me have next man and me tell him a him alone me have and him a cuss saying no. So him don’t talk to me sep 28 and 29 and 30. All me a message him read and quiet. Is down in the night of September 30 someone message me saying a him baby mother birthday y him start behave strange towards me so me ask him if a true and him say any chance fe fuk him baby mother him a tek cause him not letting her vindictive ways mek him not grow him 5th and last child.
Wah me fe do
Me love the man
Him bruk but me love him him have nice ways

17 thoughts on “ROLEXX WHEY NEVA SI A ROLEX YET INA REAL LIFE

1. Lolol I don’t ever wah say ur stupid because u might feel away but nah know even Stevie wonder can see this man a play you……

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak laugh afta dah googoo yah oooo. Which man can tell mi him ago f**k him baby madda an f*k me tuh an mi dehdeh till….which man misss????? Him hudda affi hide it!!! Dwpbrcl yuh need frenz cause if is even a pusshole one udda tell yuh seh dis man a play yuh n yuh nuh cardpack. Yuh brave n full a energy doe cause mi cyaaah believe seh yah ask wah fi duh :nerd but mi know a di sex praly n u a tink wid pussy. Anyways yuh try come back wid a betta story fi betta results lol what is happening dwl.

3. Good Morning, sender, inna di early mi haffi put on mi Vanzant hat an gi you little advice. Mi dear you seh him bruck and have baby mother whey come first. Honey get up offa you self esteem and go in search of the mind you lost. And in the process leave this man to him baby mother, because this not gonna end well and your heart gonna be broken. Please mi imploring you do not get pregnant for this man. Move on your worth more than second choice, if you stay with him be prepared for others to join his rotation. You have been warned.

4. I think this is a sikes cause nooooooooooo woman no fool fool so, is either babymadda a try shame di mate or sumthing but no mentally stable human being no so fawking fool no way :travel :travel :travel

5. girl if you know what is good for you you run and run fast cause this will only get worse. Mi a say inna mind a must the money she a stay for, only fi see the broke part. Listen, better man out their wid bigger dicks, longer tongue and nicer ways. This man not gonna try this shit with certain women but true him know yuh a cocky clown him a deal wid u so. Which man cudda a tell me fi skin out my pu$$y mek him see if it red and mi nuh send him up under him big hole baby mother? Someone this man a look fi control. Bet say you a give him money too….

6. Gal bess u left him rass…. i was with him for 2 years and even after that we were still linking on and off up till wah day ya. di f**k did good but that was just it. him insecure as f**k!!!! He will forever f**k pon u and forever f**k pon Sash. Dat nah change. Thats just Rolexx.

7. But no man every turn me turn Rolex name stink a road… Girl no make no man tek u fi clown… especially no bruk b#####cl##t man…
    A use him a use you and you need fi wise up…. leff d bwoy a nuff man de a road….

8. Biggest Foolishness I read in a while. Jamaican women do betta. For you to even write your whole emotions about a mon on pink wall is a overdoes of pathetic.my mother always sah find a mon you can have fi uh own, nuh bother pick up mon with ready made family.