ROLEXX GUH LOOK WOK

Sum men nuh easy enuh. Rolexx full a clothes and a live inna konchens shadow.big man a latch on pon konchens cuz konchens big inna dancehall yah now. Memba me and him did a talk weh day yah an him seh him haffe see how much money him can mek offa konchens while him big inna dancehall. Rolexx go tour with konchens an come back with 1500 USD. Me know by Sasha him baby modda give him dem daughter school expenses him bruk. She one cah finance dem child cuz barcode nuh pay much.. She get 57000 a month before tax. Charm TV diva haffe help har sometimes with money but rolexx nuh know but me and charm a fren so she talk more time bout helping had out. Met, Rolexx a big man an not even the BMW a nuh fe him suh all females who busy a gi him head inna the BMW betta stop cause when the real owna appear fe de car uno nuh wah inna problem.

2 thoughts on “ROLEXX GUH LOOK WOK

1. Sender r u the girl that send in this man last week because him dis yu fi him baby madda? I think u are BIGGG MADD. I suggest you move on. Please and thanks.