ROCKED OR NAH?

23 thoughts on “ROCKED OR NAH?

1. No spice u nah bingo.u Fava dem old cutey granny.. u too young for that look ..come on spice.and u say u a got gal..kmf

2. “u looking good as ever girl” damn liad… ah weh di bloodclaat duh some people man…which part ah Grace look good? WEH DI BBC she find dem outfit man!!?? She look like a she name hamburglar…what a disrespect fi attend people funeral with this optical illusion fi come distract from JCapri…no sah

3. Spice yuh clothes a hypothesize mi. Mi affi look at you all mi head stawt hurt mi, an mi stawt thing bout needle eye.

Dwl Pastor voice” inna big brawd glasses Siddung up a front

4. Met if you have to ask then that mean she didn’t rock it.

Mi love spice but mi give up pon har fashion sense. She just can’t dress.

5. Hear my issue now. She nuh look to bad but yuh see when yuh very dark (nutten nuh wrong wid dat) yuh cannot dress from head to toe ina bare dark colors. It mek u look untidy. Spice nuh have a natural refined look…..so any addition (makeup clothes shoes weave etc.) have to look refined hence making her look refined. Spice just always look like a dark corner in a haunted house. Sorry Spice cause mi loike yuh. Lol.

6. The head spoil a beat mi bad, how Spice hair look like the character weh play Edward scissor hands suh, cho but what did we expect, dah gal yere never look good yet, surprise we even one time nuh Spice good gad man. RIP J Capri

1. Onu ova yah wid de misbehaving! :hammer

Since a Spice me ago say she look put together :ngakak

There’s no winning with her and a stylist would have problems with her because she love that damn blue! A black pant suit with a shell would have been good enough; same bag, same shoes and a razor comb through that hair helmet.

7. The wig don’t look too bad in the pic, but when you see it on the video OMG and what happen to Ms. Bling world of curls. Ms. Saw always proper.

8. Spice wig fava road kill :ngakak Di black & white shirt tail gitup ah gi mi vertigo ova yah. KMT now mi haffi guh lay dung inna dark room fi 30 minutes tuh claat, cho. Spice yuh nuh hab finesse suh nuh do dat again. Yuh fava one ah di retired zebra dem ah di Nigerian Conservation Foundation.

9. i like the style of the suit but the dressmaker cant cut she need to stick to plain colours. it does look like a optical illusion fi true. Spice need fi just wear what everybody else a wear, trying too hard to look different nuh work a Jamaica. nah

10. Road kill . Why you ppl so terrible!? Stripes head to toe tricky man and she almost pull it off. Why she never do like smaller stripes on top or a mauve or plum top . Since fashion a redo the 90’s her wig alright :/ her skin looks really nice in the video so black and pretty.

11. That hair style is sooooo 10yrs ago. She look like one big zebra pon di Africa safari. Even the shoes nuh guh wid di outfit. Spice wen mi a guh see yuh inna sinting decent?