QUADO FORMALLY CHARGED

4 thoughts on “QUADO FORMALLY CHARGED

1. weh Quada do you honestly ??? yah rejoice cause him never want fi fuck you are something cause i can bet Quada don’t know you and you hating. Quada aguh get him name call if him did on scene but don’t act like you know whats the case and charges are all about, Unnu nastiness down a yard need fi fucking look in a the mirror cause unnu only hate because a the same shit unnu have in a unnu but want fi highlight it on a next man Go Suck Yuh Mumma and leave the yute alone him never run him stand him ground and went in i respect that than a nobody a rejoice for his demise. Quada Well bad i ain’t supporting the crime am supporting the fact that he is a ghetto yute with problems like all of us and no one to help curtail this sick behavior.

1. dancehall artistes nuh see say the powers that be after dem. dem affi walk the straight and narrow. police nah charge who inna high places. who inna high places hate when ghetto youth make money and come move inna dem community and dancehall a ghetto youth biggest avenue a income so dem a crush dem at all costs.