PLATINUM CAMP VS CHRONIXX LMAOOOOOOOOOOOOOOOO

CHRONIXX

Chronixx Suffered a Chronic Beating in Paris Part 2

The contents of all Email Blast does not reflect the views or opinion of Daddy Bigg$ or Platinum Camp Records In response to yesterday’s eblast titled ‘Chronixx Suffered a Chronic Beating in Paris France’, Platinum Camp Records have been contacted by Chronixx lawyer and one of the producers of the event asking for a retraction on the story. Let’s make this clear, Platinum Camp did not write the story
therefore Platinum Camp cannot retract the story, we simply blast the story. Two eyewitnesses have confirmed the story but we also reserve the rights to protect the identity of our sources. As we are an equal opportunity entity, we have offered the same opportunity and platform to Chronixx to air his side of the story!

A PLATINUM CAMP EXCLUSIVE

0 thoughts on “PLATINUM CAMP VS CHRONIXX LMAOOOOOOOOOOOOOOOO

1. U LOT ARE F**KING WICKED CHRONOIXX DIDNT GET IN TO ANYTHING OR DID HIS BAND CREW OR MANAGEMENT GET IN TO ANYTHING FIGHT WITH SECURITY I WAS THERE N EVERYONE WAS HAPPY BEFORE N AFTER CHRONIXX FINISHED HIS SET BUT MET U LIKE TO PUSH OUT STORY’D LIKE U KNW IT CAUSE DATS WAT U WANT TO HEAR DEM SOON GET AH VIRUS TO F**K UP UR DUTTY PINK WALL, N ALL WHO NAH LIKE IT SUCK UR MUMMA

1. di person in London…come pan di site by way of facebook from di mark shields story link using a Mac kumpuder :alay

2. ok met, its possible dem did deh deh den, cuz dem can spen less dan £100 go france fi di weekend and come back.

but dat person sound foolish bad, is like a pure idiot falla dancehall, wi need a educational intervention fi di dancehall and reggae ppl dem.

3. all when dem have education dem a go still daft…mi put chronixx side why mi nuh fi put platinum side? I swear dem tink a dem run di site eno so dem fi come tell mi what to post and what not to…and is not har jaw corner mi a use fi hosting space

4. met, u affi si wid har, har teet dem a hurt har cuz chronixx balls dem did a swing from one teet to di next, so she very irritable yah now.

1. This person typing style seems familiar to enuh is which bull dis whey stay inna him pen n nyam him own shit till it mad him cause all now mi no get wat n where Met go wrong in posting the story cho

1. a mussy dem mouth mi run di story ina and it nuh lef no room fi dem gaggle chronixx 7 balls

1. A wah yuh vex cauz tru yuh nuh have nuh mumma fi suck, cauz a donkey batty hole u come out a? Yuh know seh some a dem cultural fan yah wust(worst) dan d dancehall fan though. Come kiss wi raas and salute wi draws batty bwoy, go labbajuice out yuh daddy cocky and him batty. Bout “dem soon get a virus fi f**k up site”, y u nuh get it like how u so B%&&*$(%$# bad Mr. Batty ole??????

1. Mi seh any day mi git up and log on to JMG and nuh si di site load, and mi cant get my daily entertainment, and have d slighest clue seh a dem f**k it up, woah be unto wi and dem, mi mek sure a tek out my pen and paper and write out him specks, a dont waan affi wage a war pan dem baxide in yah enuh!!!

1. mi did get di point oo………a doe know why dem log on pan yah if it hurt dem so bad….platinum camp is a real set a joker doe

2. Afta a nuh wi write seh d Ras get beaten, if him waan sinting fi do him need fi go find out a which source it originate from and direct him anger at dem, and leggo from bout yah, as platinum seh anuh wi write it wi just blast it and u aired both sides a d story, so what is his/her problem, dem try go weh wid dem crosses self , dem think a wi mek dem nah get nuh cratches or nuh batty wid dem horny self????!!!

3. but how dem fi come tell yah come tell me what to publish and mi nah occupy dem mouth corner?

4. Mi seh when I read weh Platinum write seh dem cant retract it, because a nuh dem write it dem only blast it, d I laff till I cry :ngakak But rightly so…. how d ppl dem fi tek back sinting weh dem never gi yuh?? wah can guh suh??? Pupa Jesus dem ppl deh ova platinum is a real classic I tell yuh, all nose nart come a mi nose di way how mi a laff hard, Oh Lord :ngakak

5. A attention him a seek yah, cauz dem well a know wah dem wi get if dem come ova ere come chat f*8kery a wi ears, cauz if yuh nuh in a d mood fi mud dem out someone else will, mi sure a dah 1 deh Ohh

2. Yuh nuh see seh a brite him brite, him fly past fi him nest man, a knowings him a look bout gi virus, some ppl really think wi ova here a weak fence eh nuh, like weh yuh seh, a mussi really some a d virus weh him full up wid him Aids out self, him wld an gi yuh site Metty. Mi nah pay dem nuh mind yah cauz chatting is some a dem favourite hobby, so mi nah :maho pan him

1. when dem come and talk sometimes I think dem hope to catch mi ina mi good mood day whey mi a go dus draw ina mi shell…because mi nuh understand whyyyyyyyyy a doe get it …when under dem a rotten dem tink everywhere else fi rotten backka dem :angel

1. simply wha beat mi bad a how platinum camp say dem cannot retract because dem neva write it dem only blast it :hammer :ngakak

2. Bwoy illiteracy is mofo enuh di lady get the story it hot so she run it she went ahead n run Chronixx side a di story so meck me ask u dis piss a bed bull shit up madder bull whey a 2 bull mussi fuxx n bring u WHAT DID SHE DO WRONG???? She nuffi put no story pon di wall??? Unnu is a rawseee enuh kmft