PEOPLE PEOPLE MEEK AN MILD……………

Screenshot_2014-07-31-02-01-46-Optimized
IT IS ERE………AND IT NUH NICE AT ALLL…SMADDY COMMENT AND MI GO TEK MI SELF AND DASH OUT PAN INSTAGRAMMEDDDDDDDDDD…

Submitted on 2014/07/30 at 1:47 pm
Peeps one page pan IG send me request when me look pan it a Ishawna a get rinse skatta woman a a nasty har up oonu go tek a peep it name dancehallnice

Screenshot_2014-07-31-02-01-29-Optimized
Screenshot_2014-07-31-02-01-24-Optimized
Screenshot_2014-07-31-02-00-59-Optimized
Screenshot_2014-07-31-03-18-06-Optimized

0 thoughts on “PEOPLE PEOPLE MEEK AN MILD……………

1. pussy claaat metttttttttt ! ——————————————————————————-
    ———————————– call the hearse mi dead !

2. Ah suh dem gal deh role…know dem ah sleep wid yuh man ana smile ah skin up dem teet eena yuh face…bitchees like dem get no ratings and no respect; like, what is alla dat for? Ow much man can one ooman tek? Not even yuh puppy dog yuh want roun dem ca dem wi all slam yuh 4 legged pet tuh..SLUTS!!!!!

3. Hope on a satara skatta married to, and toniann an matterhorn leff, who is this waldi, lawd what a mess, these policies pass around like donkeys huh just nasty.

1. :peluk PP does not know mi read and read over and dus a shake mi head .Mi nay know all frenment did ina dah grab bag yah..Dis story is more dan anancy

4. mixup nice
    MET can we get a picture of this famous Waldie ? always hear about him
    Seems like Ishawna on her Rihanna shit – just dont give a f**k, f**k who she wanna f**k
    but Ishawna sweeite the difference is that Rihanna is established and wealthy! so even if anyone call her name , she rich enough to not care ….unlike you *sips tea*

5. Dash it Met Dash it, some how mi feel sey is Scatta same Woman write this, ohhh dem too good and Toni-Ann a spend Waldie money wisely all opned up store Ms. Met. Gwann Toni-Ann stay winnings and Ishawn ago open up Cosmetic place. So Waldie money a finance whole a three store!!!!!!!!!! Doneisha own, Toni-Ann and now Ishawn hoes be milking.

1. From Toni-Ann mek dat bun move i r like her velly much and if she a get di monayyyyyyyyyyy hay i like har velly velly much more

1. Met, yuh nuh see sey money a spend pon har ? she lost the box of Matterhorn and lost the weight and bags and stay winnings remy and shoes store.

6. Yes you do Met, dem did rinse her file on here Julene sey she a hype sey a she waldie want, but them have a ole saying same way yuh get the man a di same way yuh ago lose him, Waldie was married when Julene start f**k him. Aint shit change but she the babymama.

1. seet deh now mi doe even memba dat…ispy a more dan 20000 post ooo mi glad u memba so now mi can dig up mi box

1. Who that ? Juline. Look like Waldy love plank foot woman cah Tonia and Juline foot don’t stop here a tell yuh dem have a piece a foot deh!!!!!!

2. ___________________________________________________ no di young lady here..remember dem keep a come pan di site and a ask why she n har fren dem fall out

3. OH yuh sure, cah a just she and har sister par mostly, har life sad enuh Ms. Met. She is under house arrest. It comes with the lifestyle of being the main chick fi a Big in the streets man.

1. Met I think I might b wrong but is who is the bawsee fi the place whey dem teck mr grease face tun it into kete drum????

1. But jesasssssssss this ano smoke without fire a ashes this then Waldy u a neegle (not buddy) di man woman then tun round meck u goons bax him pupa jesasssssssss u know say a so likkle buddy man gi trubble fi true

2. Chuet yuh know people maybe doe believe because dem seh is a man whey love old ooman :hammer
            but it look like him find di fountain a yoot yah nung

7. A like Toni ann move, looks like she doing good fi harself as far as financing her own needs but on the other hand she still a share man….Only hope she nuh tun lesbo.Don’t dem seh Ishawna have papers, why she nuh guh farin guh chillout, work and guh school, find another career.U a sell u soul little girl it nuh worth it

8. A yah so bloodclawt noiceeeeeeeeeeee
    Now this is a suss pot a bubble up til it a tunn
    Ova… Miss legendaryyyyyyyyyy come yah man!
    Bubblelikesoup

9. @3:44 waldie is one Likkle buddy don man from pen whey like to see him Likkle summin working but not really working when him sexing females :hammer :hammer
    Bubblelilesoup

10. Ishawna puss bruk coconut inna your pussy cuz it tek all whey it cawh feel. Hiiiiii yuh fi tap now foota nawh help yuh Fass enough so you waah f*k yuh way up but up where that’s the question. Mi say mi fren jus a say how shi bad and sneakingggggggggggg. Hi @ dancehall somebody yuh lef out baby Cham oooooooo
    Bubblelikesoup

11. Hi met mi juss Mek two call dem say a uptown waldie live, and Juline live wid him and the kids but him run waltom and some other places and dem say him velly velly bad him have woman worldwide dem deh whey deh a Jamaica A joke ting compare to whey deh England and all bout. Now dem say Juline lef him errr minute and him beg har back because a she deal wid him business and do the collecting of the money cuz him sen har go school fi mussy real estate but gal Nuh si road… Juline di ppl dem say yuh man rich but yuh owe di ppl dem fi dem clothes whey yuh truss out noooo sah… Dem want dem money please!. Juline tired a him likkle running around buddy and dem say shi Nuh ramp fi chat him…. Mi ask if dem can sen on pics so I dontssss knowssss how dem gonna get it cuz getting it I hurt is hard cuz he dontss takess pics.
    Bubblelilesoup

12. And Ispy yuh right dem I hear har foot big fi chute and him give har bun really bad… Yuh know dem av a saying say when gal foot big dem :shutup: big… So maybe di man cannot fight the better fit. Amen!
    Bubblelikesoup

1. ______________________________________________________________________ a wha size shoes she wear suh? mi seh from whey day him name nuh stop dash pan di wall is like di buddy out a real control yah now

13. Fine di better fit******Woeeee metty mi a dead… Mi never know all tonieann sample him is where him fine time fi all dese females? Him muss tired and nawve no use.
    Bubblelikesoup

14. Ishawnerrrrrrr u give new meaning to loose mama me know women fuxx to get ahead but u just a fuxx fuxx n all now the place u move a pon di bed smh n EFF U REALLY FUXX AIDONIA THAT MEAN SAY U HAVE SPRECIAL PLACE INNA U HEART FI THE LIKKLE BUDDY DEM

15. How old is tonieann met Nuh big woman?
    And mi mean over 35 cuz she have a older look.
    Bubblelikesoup

16. Unuh sure a nuh lesion mek up di up top bout harself..after all weaves n things and cosmetics come out soon….need likkle publicity dat IG page look like it just mek just fi har tideh!..mi did jussa wondah.

17. am surprise waldy dont have aids. a drugs man. him cant go bk a foreign. deh pon charges.a two babymother mi hear him ave out here but dont know other babymom just julene. all she a wutliss gal fi tek fi him beat up and cheating. and gal nuh look bad eh nuh smh man clown

18. @poohbar what u really saying, Julene is getting bun& beating?? GTFOH cause u gotta be joking! I am appalled I guess she suffers from low self esteem that’s the only explanation. I hate a weak ass bitch! Julene if you are afraid to leave because of his reputation remember police is there for everybody. STOP TAKING HIS ABUSE it ain’t worth it.

19. Hello met and metters…. I miss stullesha still peep and pass thru. Motherhood school, and work have mi a way…ONLY ISHAWNA ALONE MI KNOW DEMOTED HARSELF FROM WIFE TO SIDECHICK…STOP IT AND GUH FIND YUH A HANDSOME RICH MAN FI YUHSELF O.O I gawn :tkp