Mum u cah meck dem discredit u site wid dem bull shit da gal deh a one lizard she try gi di Yule a jacket but it never fit him meet her a Canada and dem do dem ting and she cry pregnant and di Yule use to western union money all from Jamaica go gi her and den him get a link she a man a Canada a own the same Pickney su him just line up a ting fi do di dna and when him go back a Canada him link her and tell her him a come fi di likkle girl fi teck her shopping and a di fastest a Pickney ever get ready and go do di DNA and it come back negative dat from bout 1997 real talk su da chapter deh close from deh su so nu meck dem come to u wid nu fabricated story fi discredit u good good web site some gal fi go hide dem self enough said
+++++++++++++++++ Since the Cham story clearly a hurt up people head++++++++++++++++
Please do not email me telling me what discredit’s JMG or not. The person wrote in asking confirmation for one and any story that is posted here can always be followed up by the truth. JMG has always been open to clarification of the stories that are posted. Do not think I am going to bash my senders who keep this site going , when they submit stories that do not seem as if they are being sent out of malice. Have a productive day and thank you for clarifying
from YUTE tuh YULE i like it
____________________________________ chuh
_______________________________________________ is this the title of the story
someone gave us this fact yesterday…it still dont change the fact sey another woman out deh sey she have 2 fi him…kmt
chuh
So Cham wife no have a proppa head count yet or wha?
a wha dem a dig him down fah
Met I am close an insider he is not the type to disown any kids that’s why him use to mind the one him name call on even when it did suspect until him do a DNA and we all have faults but him genuine and if the girl even mad is not him mad her how many people have kids and is them alone have to battle it out and one thing him take care of his family him wouldn’t have youth and have them a suffer.
Morning Met and Metters
Met dat person bright feh tell you how to run your website!!!! KMT
SO Anon since your a close insider how many kids does he REALLY have??!!
u tink mi a
same way Mrs O doah mek dem gi yuh man any west cut an seam press FOH
but nexx time em fi use bootz wen em a cheat yuh ere 
Mi have a question. Wha coulda possess Baby Cham fe nuh come forward and mek we know a wha gwaan? Like how him a one a de few artistes still doing real dancehall, and him know say dat him is NOT a likkle punk wey “sell out”, and him “lawless” til de end, den him need fe come “tun up” de heat, and come defend him “ghetto story” about de plight of wha’appen between him and dis ooman ya. Is” wha dem (him) feel like?” Cham, we de Metters dem waan hear from yu mi breddren. Put yu “conscience” at rest my yute, and mek today be de day when de “tables are turned”.
di wife has done that…hats what real wives do…speak up for their men. MI NOT ERE
Observer when did she speak up and defend him!??
Sammy sam is him di sender call ”YULE’ eno..is not yule tidings or greetings
Lawd Gawd Met! Dem ppl nah easy atall!!
sammy dem a defend him str8 u tink dem easy
read btwn di lines of all anonymous’s an “concerned people” oooooooo i tell yuh seh i not ere y yuh call mih ooooo..i gawn
Sorry der Mums! Carry on! DWL!!!
So by my calculation Cham love go widout boots in Canada n clarify one case wit the DNA but two more left untested somebody help mi pls a kainttttt figure it out at alllll
________________________________________________________________________________________________
kmrct…i say women are always other women biggest enemies…some a unoo ooman love defend dem baxide ole man yah weh love dip dem schlong inna every hole. nobody pon jmg neva discredit cham cuz if him neva go deh widout him socks and boots then him name wudda neva call…so we have one clarified…what happen to the other one? btw what you saying sender..that since single parenthood is the norm in Jamaica that she should not be mentally fraught by cham’s abandonment…?
I will give people the benefit of the doubt. Is not every story come from truthful lips. Mi love Cham from day 1 and mi see gal siddung and plan fi di man ride dem like horse. The same thing was done to Spragga back in the day. You know how much belly dem did ah try put pon him. Some Gal fi know dem self before dem step to entertainer. The entertainer dem career based on hype and movements. I bet if it was a taxi man she wouldn’t mad. Sender from yesterday should have started a fund for his so called abandoned kids instead of coming on JMG, but she did know her intent.
but wah really mad har di entertaina sperm or wah
nobaddy never sey a cham mad di ooman….doh give him so much credit……mental illness is not something to laugh about….plus the people dem sey this children was before him was “CHAM”
*I mean these children…