Noddy Virtue, a Reggae singer who performed in the Magnum King and Queen competition is no stranger to scandal as he is being accused of lying to a young woman in order to get money. The first story showed up in the Jamaica Star and has now reached JMG. Read the story below
Title: noddy virtue you a big fraud
Message Body:
how you suh brave fi a wear the girl clothes dem weh she buy from new york and a pose up inna dem pan facebook and you dis her up so,you nuh have nuh shame.pay the girl back her money cause you did know seh you married and you pretend to be a single man and trick the woman fi get her fi spend pan you.you nuh beleive seh oneday it ago play back pan you.you and you family dem use the girl den a dis her up cause she expose unno nastiness.if you had respected your so call marriage so much why did you have my friend fly from new york to come fi come be with you and mek she spend so much pan you?why you never ask you wife fi weh you want?you caan satisfy and unno use the girl and tun round a mek big talk you nuh have no shame and no heart,my youth mi never know sey you dat cold,just pay the girl back her money cause a cong you cong her.if she was my sister you would a si suppon when mi done put you before the law fi pay back every sent weh you tek from her.you deh pan you hype now and you feel you get weh wid weh you do to mi friend but just remember this the same knife stick sheep stick goat,mek you wife pay back the girl her money cause you never tell her seh you married cause mi know seh if she did know seh you married my friend wouldnt give you the time of day cause my friend nuh desparate fi man.you fortunate cause my friend nuh mine man a cause you come to her wid you distress and shi sorry fi you and fall fi you decption.a hope you wi have some heart one day and pay her back her money,nothing but a fraud.
I swear somebody wrote “Dear Pastor” bout dis dude yah de adda day to…he’s a sorry ass negro that certain.
all him other join ina di tekking tings
dem man yaa will sell dem battyhole fi tings… disgusting f**king dog dem.. me hate man weh tek money from woman, a battyman!
Noddy wutliss No virtue Noddy whey dem stay out a east dash the teeth dem inna u mouth a west stop “cong” woman u and u wagga gut muma. Unnu is a set a licky licky beggy beggy wutliss breed tooo terrible man
Message to homegirl whey get trick try ask u taxman to write off that as a loss n count u blessings n gwaan cause Noddy nyam him virtue nahhhhh pay u back. Chalk it up to if mi did know and left that ya man but him too disgusting wid him rass bad color self kmt
chuet when mi si di cong mi did haffi run wid it lean wid it
LOLOL…chuet just clarify de “cong” wid de man dash in teeth dem…in oda words senda a try sey noddy teeth dem set like de “cong” dog that he is…..lolol
Phantom said way so

Chuet and Senda, THANKS!
I remember me grandma using the curse pharse of “teeth kin like fi kong dog” lolol
A how Noddy him one suh lucky fi have a bag a gyal willing fi mind up him body? A weh him a seh to dem suh?
To everyone out there, if you meet someone and within weeks they start in with the sob stories just know they’re setting the stage to hit you up for some money… HUGE RED FLAG. Don’t fall for it, especially since you don’t know the person well enough to determine if they are being truthful and will pay you back. I don’t know how people fix their mouths to ask someone they just met for things… such a huge turn -off.
Metsy all rock wid it lmaoooooooo the woman build room buy bed n all these wonderful tings n then send the shoes fi Noddy shithouse Muma wear go a Noddy wedding.
Mi say it all di while mi no see the man whey mi ago stay ya send my hard earned money go give u mussi mad, yow mi say to how mi bringle when me hear money anytime me and my man a discuss money either we a split a bill or all if a borrow mi borrow him money n a time fi pay it back him haffi carry me out sweet me up n then teck time mention da money deh to me cause as me hear bout money me start see red kmt
Reaction worser dan obeah! Don’t worry, karma will get him back! And hopefully di woman learn a lesson
One of the newest con (Cong) dem a try bout dem lost dem car key and need money fi pay fi cut n program a new one, like J$30-J$50G . Dem lucky, not my hardworking money!!!!
You know seh mi nuh blame Mr. Cong man? Jah know Met a how this girl have money so? I guess she see something weh mi nuh see but ah so uncle sam get we everyday so nyammy noddy is no exception
MNL mi did a wonder whey dem seee but to how him did a move hard wid di starts she mus did tink money ina him future
mi wi tek di stable money man dem no matter if a no big money at least mi know it always a come in
Is Digicel Rising Star him did come second behind Chris Martin>>>not magnum Kings and Queens…..Noddy mi lose affa u…2 wutlis man….pay back the lady
Weh. U tink noddy a go back go plant fish and seasoning a country. But seriously a man like dem always get put out wid scandal bag cah dem nuh wah work but live offa ppl
It really sad that a grown man can really do dem tings here. What a f**king scumbag???. Me cross and angry when it come to my moneyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
noddy virtue need fi understand seh in this life nothing last forever,suh if him think whey him do to the girl a new york is gonna go unpunished he make a sad mistake cause god nuh like ugly.him and him family is very ungreatful but time will tell.how could you do that some one elses daughter when you have sisters,a mother and even daughter.look at what he did to his baby mama i wonder how he sleep at night.i hope he remember a nuh the same day water drop inna water it rotton and whatsoever a man sow he shall reap.noddy get to hype now but him better slow down and know seh this world is a cycle and what goes around come round.him wife know seh him a trick other woman and tek them things and she forget seh she awoman and the same thing can happen to her..the sky is the limit noddy virtue but you deed gonna catch up with you some day,really hope your concience will give you to pay back di money to the two girl you kong and if you dont you gonna reap what you sow,you are very cold and heartless and forget where you coming from.