NO BIM NO RIM – MAVADO HOW U DOIN?

mavado
PEOPLE PEOPLE FAR AN WIDE A DI TINGS MI COME FI TELL AND DIS HOTTER DAN 50 HELL!
We will address the following ; redeye, robbery,realization, pocket lightness , returning resident……
BWAAY MODIVA DI PEOPLE DEM SEH DEM NUH KNOW WHY YUH DO DI INTERVIEW WEEKEND ENO… BECAUSE DEM DUS A TALK UP DI TINGS SUH AND IT DUS A DROP LIKE HOT TAFFY SUH…….IT STICKY ROUN YEREEEEEEEEEEE
BUSY MI A BEG YUH DRAP A NEXT CHOON OOOOOOOOOOOOOOO BECAUSE MANAGER AND ARTIST PULL RITE UPPPPPP……… MASH UP CRACK UP …BRUCK UP….
MI TELL UNNO SEH MODIVA SOUND LIKE HIM A IMPROVE ENO…WHOZUHEVAAAAAAAAAAA A TEACH HIM A NEED FI SHAKE OFF DEM HAND ………..DI TINGS A TEACH AND DI DIVA EYE A OPEN UP PUP PUP …MODIVA FIND OUT BOUT JULIAN AND DRAP HIM BAM SUH………LAST MONTH….. IT WUDDA LOOK LIKE SEH SOME HIGHWAY xxxxx GWAAN AND MODIVA FIND OUT SEH DI FUNDS NAH REFLECT…….AND DI CAREER A DE—-FLECT SO JULIAN IS NOW OUT OF A WORK AND RICHLY SO :hammer
DI PEOPLE DEM SEH WID DI MONIESSSSS DI ENGLISH MAN COLLECT HIM TUN BIG INVESTMENT BROKER :hammer
A DAT BUSY DID RUN FROM OOOOOO BUT DI DIVA RUSH RITE UP INA IT
LAWD OO MI BADDAYYYYYYYYYY..JULIAN IS NOW INVESTING…… JENKLE PEOPLE SOME MEEK AND SOME NOT SUH MILD….JULIAN TUN BIG US STOCK BROKER AND DI DIVA BANK ACCOUNT GOING DOWN …WHILE HIM A PRE BOUNTY OWN WHEY ALREADY DOWN
MODIVA A TALK BOUT RAPPERS AND DI RAPPERS DEM NOT PAYING HIM RAPPER MONEY NOR IS HE GETTING ANY BOOKINGS :hammer ALL HIM A GET A CLUB APPEARANCE AND DEM SEH HIM WAA MEK 30K PER SHOW LIKE KONSHENS………. WAP WAP WAP *Cheese voice*
KOSHENS A BEAT DI DIVA BOD BOD :nohope … WAP WAP HIM A GET IT DUNG HIM BACK CAUSE HIM WAA HIM NAME PAN TINGS AND KONSHENS NAMES DEH PAN SHOES ………. DIVA DOE HAVE NOT ONE ENDORSEMENT DEAL..MI LINKY DEM SEH DIVA WAA UP UP INA FARRIN AND DI BANK ACCOUNT NAH BINGO NUH BIM NUH RIM …..EVERYTING VERY DIM SO HIM COMING HOME VELLY SOON… AND HIRING JAMAICAN STAFF………..WIDOUT PAY FI WORK :hammer MODIVA DI PEOPLE DEM SEH YUH A TALK SEH BUSY MEAN AND YUH TEK MEANYOLOGY TO A SPECIAL LEVEL WHEY NUH NUMBA CYAAH EVEN CALL.. DEM SEH FI TELL YUH SEH A NUH DEM MEK DI MAN DEH ROB YUH………………A MONEY DEM A DEAL WID
DEM SEH FI TELL YUH SEH DEM KNOW SEH DI LIKKLE 6K PER APPEARANCE CYAH MINE YUH WIFE, PAY HAR GRANNY NOR MINE HAR MADDA SUH DEM KNOW YUH WAA TEK OVA LIKE HOW WORLD LOSS A HOLD A LONG MEDS BUT A GOOD HAWT A DWEET AND REAL BOOKING NOT APPEARANCE..YUH CYAN A POST INA KHALEED STUDIO AND YUH PAKIT NAH SHELL ..MODIVA DEM SEH HEF YUH BAD YUH FI SHOW WI SEH WHEY YUH HAVE CAN LIVE OFFA FI 2 YEARS………..DI AMERICAN TING NAH WORK FI YUH SUH A JAMAICA YUH A COME RALLY BACK PAN………..WELCOME HOME MODIVA WE LOOK FORWARD TO HAVING YOU AROUND…YUH HAFFI GO TAN BAK A KONSHENS KAWS A HIM INA DI NUMBA 1 BOOKING SPOT
***********JULIAN DEM SEH YUH FI STOP WALK AND BAWL BOUT DI MAN UNGRATEFUL BECAUSE YUH EYEWATER A WATER DUNG DI STOCK AND BONDS******* :travel

0 thoughts on “NO BIM NO RIM – MAVADO HOW U DOIN?

1. Wap wap *** round yah no good againnnnnnnnn
    *** sits with ice tea and banana chips *** ……… Waiting on The truth / thetruth , zeen and ’em ( see last modiva – killa thread) fi run eeennn pon dis
    *** Fyah Wife**

2. Who gives a flying f**k, if mavado did a get rob a suh it go, at least him spot and a guh change up him manager, him still achieve alot.. And he has a lot of years in front of him, a suh life go, some people bruk we foot but we still keep rising.. BIG UP MAVADO STRAIGHT, Nuff a unnu weh a come chat shit, Mavado still better off than u… As Mavado seh, IF U DONT MEK MONEY THEN IT DONT MEK SENSE… Some people a write up f**kery and nah mek a dime… Gully Gully Gully…

1. mi can read and write long time …………………………di time him tek a chat bout bounty bruck him go sort out him business

2. But him need to learn to spell whey him mean cause the diva only a make cents while running around Florida being DJ Khalid water boy unnu to fuxxin show off n poppish pon nothing, bet him ass neva know say him woulda haffi go back a JA go box seed outta hog mouth at anytime kmft

1. Mi know it was coming but not this soon. The higher the monkey climb the more him ass expose……..Wah yuh she Met???????????????????

1. hi met, how youh doing? Bwoy met me deh here a read, an me nu think me comprehension too gud, cause meh ded think sey ‘DIVA’ relates to a woman. does that mean seh a minus me get feh lack of understanding?

3. Mi say met if talk truth and zeen nuh have heart failure before Friday well something wrong . If obeah could a kill us ova ya so movfrado muma would a kill us all . Bout bad mind mi tired a this boy weh say him couldn’t talk but now him can sing and all now him nuh say thank you bounty . Bout bounty nuh go a funeral go do wah after man a pree him already . Oh mi understand a cause bounty never go mek them kill him. But met how modiva fi wah go back a jamaica when the death squad want him dead ? Please mi a beg mr love link talk truth come answer mi oh cause if him get weh with him life why him a return eh ?

1. Man and ooman program dem so dem talk whey di man n ooman tell dem like dem a robot…so i guess him deh pan him own program now ..no death squad talk agen…dem wicked ……..dem can always lite candle pan jmg name eno all when di candle a bun dung di whole jamaica di tings a go talk up same way

4. Metty seh “MODIVA DI PEOPLE DEM SEH YUH A TALK SEH BUSY MEAN AND YUH TEK MEANYOLOGY TO A SPECIAL LEVEL” Diva fans dem pan yah a bwoil ova like unattended milk pon stove top…:ngakak

5. Again another paid story met get wha full a garbage. Backing up the garbage truck. Beep beep. Beeeep. At least mavado have a house can sell. If time get hard. What u suck pussy boss have 2 bedroom apartment.

1. u know mi a go ask u fi stop insult mi bout pay because if u mention di money mi nah get u nah go like it
      unno love run off unno mouth to much…mavado pays to get articles done…ask him and nuh mek mi start really talk

6. Laughing at u if u think mavado mean say him coming fi live a ja. Man come jamaica all the while. Gary aka Rihanna and killer can pay u 29 times at the top is jus mavado!

7. weh di bag nize and confetti fah???? Mi tink a did suppin kmt! a neva si a set a pple can wish and dream for someone to fall so..smh Unuuh get so jubilant at the slightest negative talk bout di youth. God go with yuh David Brooks.

1. If u waa tek it as negative that is a bad way fi put it…him eye a open now to what people were saying years ago bout di manager…him need fi change up him thinking…he going back to jamaica n a tek it from there is a plus..him need fi focus pan H.I.M

2. Going to America was a bad career move for Mavado. First thing you cannot import the vibe and energy that he had in building his lyrics. The best songs are always made when the energy is right, the surroundings, friends, culture, spirituality of a place all play an effective role in what comes out of a person.

1. How can you wake up in the morning and look at yourself met!!! I use to like your site but not anymore u say and do things to make yourself feel food for all I know you are lonely and disgusting, u live to teat people down wait until they find out who is behind your wall . God bless you . Your an outcast that is simply trying to fit in .Goodbye I will never visit this bulls hit page again

1. please doe come back because u mussy tink u can ride me mek me restless…even if dem find out all when mi dead and gone dem cant do shit but nyam shit

2. Why d Bloodclaat unuh nuh guh over Star, Observer or Gleaner guh tell dem wah fi write????? Dem nuh fling up shit nuff time bout Artiste too??? A JMG alone unuh have strength fah???? Well unuh nor unuh obeahman or unuh gunman dem cant do Metty nothing, cauz she covered by the blood of Jesus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Get hence Satan, d blood of Jesus is against yuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Metty write all weh yuh feel fi write seh and nuh mek dutty badmine ppl stop yuh from do wah yuh ordained to do, a just cauz yuh a show up dem and dem iniquity y dem so Cross, Angry, Miserable (Inna mi Bounty voice). Killa have him dutty ways yes, but we all do, a nuff likkle youth him help and nuh ask fi nothing in return or hold dem ransom, if more a dem Artiste yah di a build rather than tear dung dem one another d industry would be much better. There is good in every bad, and in every bad there is good, so try know that.

1. Dem love come ova yah come tell mi whey fi do like mi did send and call dem fi dem evaluation. From u call out any a dem pan dem wrongs u tearing dem down all when dema chew u up..

2. met mi want u stan up strong pon dem!!! cuz dem cum pon yah like dem a bull buk an a talk bout neva coming back. Bitches nobody cares!!!
            Met have har die-hearted fans, so weh unno a wish fah naah go happen.
            what a way unno deperate fi know a who met be? luk how much pu-ssy and batty out deh, why a met own so much a unno want find fi nyam dung di poor woman??? she cyaah go share fi so much a unno!!

3. nobody naah go miss u @ anon 10.03pm, u juss mad anno yuh anus met a tear dung, u afi go get dem kinda kicks deh elsewhere.
          bitter much?

1. Lundun she needs a break from here fi true because she have more visit than me here and a fi mi site :nohope:

4. Lmaooooooooo no my girl when u say u nah come back a Met house u lock up n gone wid the key fuxxin dumb birds hurry up n gwaan crosses n any comment whey u ever left ova ya we will ship dem rawseeeee to u fi FREEEEEE FOH bout u nah come back ringworm cousin gwaannnnn

8. 30 k a show. Aahahahhahaha. Met go try book mavado fi a show and see something it nuh private. If u can’t pay 45 k upfront. u aint getting him. A who a tell u dem garbage ya man. Ohh and fox say hail up! #garbage

1. gwaan dream u slow to di boat as usual..i said he is not getting any bookings he is doing appearances….u late pan u ting u need fi up up

9. lollllllllllll….met dem ago hate u 1000 more times………….u knw seh d ppl knw dis long time but dem neva knw seh it wudda come out………..but fi freal doe him neva look good d odda nite pon tv………met y evry odda story u publish dem believe but dem caaan belive weh u rite bout d bounty n d DIVA saga n dem no waan belive dah 1 yah……….met u no print fckery so yet …me yet fi c 1

10. Kmt a joke dis (again).
    At least the man smart enough fi remove him manager if him have a problem. And all if Julian did a tek money d man still rich rich and far from bounty level. Bounty deh pon trooper level now. Not even irs can mek d man bruk like bounty.
    Nuff man have endorement deal and nah mek nuh money from it.

1. IRS meck bigga ( in celebrity status) and richer than him affe cry poverty. fool fool people, is wha unno call rich?

11. Wow, so ketch man “MO” and har groupie dem a work ovatime…Like me say, every puss have dem 4oclock and david brooks one has arrived…Some a unu need a real job wid benefits rada dan being a dutty rug fi movado who dont giv a flying raas bout unu,,iggle much..

12. yea mn ova time wuk dem deh pon ….dah likkle intaview weh him was fi promote him single weh him put out weh day….minutes afta him do d intavew but it still no get d 1 million view weh him did look

1. :hammer
      no a did fi ansa bounty n cover tracks but if u look agen di face nuh look so bright him a worry and rightly so…They love when people flatter them and nuh know say when people kill dem wid flattery motive deh behind it now him see say it did come wid a very high price and nuff bad advice.

13. Appearance u backside …u think a 6 k mavado get kmtt !!! Di man do two show a la wha day 2000 person. Gate ratio 2000 * 40. Not VIP. 80,000 us. And promoter sell liquor n get sponsor. And a 6 k mavado get. @met u start mix u Hennessy wid crack now?

1. ha ha. A dah mix deh a run d place sah. 6k a joke money to the man dem think a t.o.k. dis? betta put a 3 before the 6.

2. u really tink mavada one real big artiste dont? u are playing urself…or u dont know what an appearance is

1. Well here are facts from a quick search:
        April 25th Brooklyn
        April 26 Baltimore
        May 3rd Rochester
        May 25th in Oakland
        May 26 LA
        dats just a few shows weh him headline since April 25th. If you want mi find more I can.
        ps. dis nuh include him “appearance” fee dem…lol
        Mussi true him a d mannnnnn……….

1. is dat a whole heep a bookings? u need fi stop it and if u doe go di show dem u cannot talk…if mi book mavado even for an appearance as a promoter mi a go put him as an act das how di business run..unno love run down people too much

1. All a last year and 2012 d man a do show suh wha? Everything is an excuse.
            Show mi bounty bookings? lol lol .
            Unno jus a fight d artiste unno want him walk up and down pon d road like killa nah do nothing.
            Well it nah guh happen. By the way a summer now suh u know d show dem tup up.

2. yaw but hear wha mi done write mi write…so mi a go mek mi words be mi words mi nah go toe to toe wid u at all..time is master so u will see if whey mi se a true or lie..deal?

2. Normal i dont agree with @Met with several stands she take but base on that interview her arguement that him lying maybe quite truth as he did lie in that video or it is that my mathematics skills really a fail me rite yah now. Last part of interview movado says the building cost little over JMD200000 or well over. the donation was US25000 so if i do this then 200000/25000 = 8 which means that at the time the building going the US $1 would be equal a jamaican dollar valued between the range of $8-$12(i use a range cause base on him not stating over 300000 in his mind it never go over that) But if i use estimates that US $1 may equal JMD $60, 70, 80 or 90 then US $25000 would be equal to 1,500,000, 1,750,000, 2,000,000 and 2,250,000 respectively which is a bit far off from over 200,000 and i assume movado knows the different between two hundred thousand and 2 million so i dont think its an error on his part so i am left with a) him having maths or counting problems or b) he lying by omission and i going with (b) so i will go with met on this one cause i wondering what else you leaving out.

1. When d man just start talk bout the building the man clearly seh US25k. Suh what is your point? Your argument weak . Try again

1. @anjru jus saying, if you really know anything about construction, give me an approximate cost or value of the building as is,on the interview.

14. Post bounty killer house picture dem wha di bank gone wid and title it. Wooooaaaa the mansion gone!!!!

1. Bwoy mi nah laugh afta a man downfall but bounty fight people too much dats y him money fight him and run.
      Dem man deh a build mansion and a drive cruiser from when vado eye dem a him knee. Look wha him come to?
      Mavado fi at least buy back the mansion and give him. A nuh nuttin dat fi vado do.

2. Why a just Bounty name a call him must nyam unu white fowl. Met compare him with Koshen, do yuh maths nuh man and back up the talks. And I do hope you are both females on here following up Vado argument and a cuss fi Vado like a groupie..

1. nyam both cock and hen mi neva si nothing like dis from mi eye start see tings :nohope:
        all i can tell dem is dat when di tings fi vado drop pan jmg him weak bad…….mi waa know y??
        if a lie mi a write up and so why it stirr dem?

1. babygirl dem shudda know mi by now mi a go rude to truth eno
            mi nuh know why u a come check my money ..mi write yessideh u baily read but it look like as u see vado name u skin ketch a fire………mine eno because is di tune of a dick u dancing to…leave dat to di people dem wid passage fi tek buddy and not no manmade excuse of a hole fi tek f**k

15. By the way Big up vado same way 3 million views pon worldstar in 24 hours fi him new video.
    Not bad fi a man wha dem seh dunce and soon fall. ha ha ha.
    Unno can wait a little longer please? lol

1. Only watch it once but check the views 3 times. And its actually 3.43 million now.
        Mi feel seh some ppl who nuh like him wha comment pon dis site watch it all 5 times. respect and manners

1. mi doe waa laugh :ngakak if a me u a drap wud from i doe even know which video nor di name u too bad now :nohope

1. @zeen , dis is fi show yuh how we black ppl badmind and envious fi real, imagine vado obviously is making extremely major progress with his career, he has improved when expressing himself in an interview, and now all this negative remarks because he is standing up for his dignity.

1. CNN be fair oooooooooo he was given credit for his interview pan onstage..it was his best yet..what dignity is he standing up for when it was not /is not being trampled on? If him did stick by killa or do what busy do he would not haffi buck up ina julian none tall..u cyah call fake moves progress…u si if mavado did a bingo?? di music itself and other artistes woulda a bingo to because das how it work..he would be in high demand so dancehall itself wudda haffi supply..do di maths

1. Kartel get lock up…instead him try run di market him run gone a farrin gone do rap market when dancehall drop ina di hole and him cudda carry it out…CNN no bingo nah gwaan a fake bingo dem a show…Now him see where him mek di mistake and a return to Jamaica and he wanted to do this since last year but choo mi go bus out him business before him want it bus him neva shuffle but he is doing the right thing going to jamaica…dem can mek dancehall as big as hiphop..tan a u yawd mek hiphop come to u..whey day mi hear dem talk to jayz and him say a 3 dub kartel do fi him…kartel was not a flying man…dem fi do fi maths

16. @Met, no disrespect to eyecandy, but she a talk bout rejoice, check di comment dem and see if anuh zeen and truth every line or phrase is about killa and what has been taken from him, wha him nuh have, him homelessness, bruck and nuh have nutten.. So who really a rejoice here???..She need to be more observant cause a teefing ketch man MO and har dun front fren dem a chat bout vanity and nutten else, like movado a anyting BIG, RITE NOW ALL KARTEL WHA CHARGE FI MURDA GREATER DAN HIM..dem sick stomach!!!

1. u cyah tek candy serious because she nuh mean no harm n she a go say dat everytime mi wap vado but she know mi nah look das mi spiritual pawdy
      di streets say di same ting u do..say kartel still bigga dan him which is a shame and it is because no unity ina di musi

2. an yuh need fi check di comments dem agen..
      pls ah eh beg yuh and si if before every talk em mek bout killa what precedes it! I read about what they say about killa..I don’t agree with rejoicing over his predicament nonetall ! neither do I rejoice myself. With that said can u honestly say no one has ever said, implied, wished for, hoping for David’s downfall??

3. mi nah rejoice seh d man bruk mi just a counter when ppl a seh d man dunce, nah do nuh show, money a run out him affi come back a Jamaica and all these things.
      Vado bruk a rich to bounty. Right now vado shoulda give bounty the 20 mill wha d politican did a try swindle him outta d real estate deal. Light change dat to vado.

17. Suh met mi need fi understand dis help mi out pon da one ya… Tru mofrado get him visa illegally fi come pop big wedding and get green card dat mean seh afta di 2 yr up him haffi guh home??? Because mi really hear him a seh him a guh back a Jamaica soon soon….help mi out deh met mek mi understand little betta….

1. no him career nah move up wid di hip hop/rap market so him a go back go do ground work..promotion etc..which is right..also cost a living a get higher here

1. Yuh have a vendetta against Bounty though. Fi somebody that u hate you sure keep him relevant. Yuh call Bounty name more than Vada.

2. @4.24pm
          seven times rise seven times fall. Even if bounty bruck now a nuh nothing, a suh life guh. that nuh mean seh him caa get rich again. him duh nuff music with some serious money making artist, where, depending on the contractual arrangement, he should be getting a royalty cheque for a very long time. I am not saying that the cheque is going to make him rich , however at least it will be consistent. .him caa starve if him know how to deal wid what him have ( him limited resources). Plus does anyone truly knows what a lot of these artist has in investments? people can have investment abroad a sidung pon and no one knows. is not every one that brags bout whe dem have or nuh have.

1. all dem can sing pan a how bounty bruck and who a talk did poor so till dem neva know what a good meal was

18. @thetruth when yu a chat,bout show wha modiva duh a LA shut up yu bloooodclaaat right deh suh! SAVOY ENTERTAINMENT CENTER IN A INGLEWOOD GETTO,WHEN BIG ARTIST COM A LA,A HOLLYWOOD PARK CASINO,DEM BRING DEM # 1 THE CLUB OLE 2000 & LESS THAN 800 PEOPLE DID IN DEH,NUFF A DE PEOPLE DEM A CHAT SEY DEM WAIST DEM MONEY CAH,HIM A RUN OUT A BREATH,WHEN BEENI,VAGAS,SANCHEZ AND DEM COME A LA DEM NUH PROFORM A SAVOY!

1. Nuff a de ppl dem a chat? u did deh deh? Unno love guh afta hear seh. Whether a 8 or 800 people inna d club d man a get d same money.

1. @4.25. people keep dance and get more than 1,000 people attended . If him was so big, the promoter would know that ne needed a bigger venue to accommodate the thousands that would be coming out. The capacity of the venue shows that the promoter did not expect a high turnout.

2. Actually Beenie man did do a performance at Savoy in April..Christopher Martin performed couple days before Mavado at Savoy..Nuff popular American R&B artist perform there as well and I see upcoming show with Gyptian there..I was suprised not as many people turned out for Mavado at the club Savoy like when Beenie perfomed there.

1. thank you @miss jamaica in a my eyes modiva flop christopher martin was @savoy the night b4 modiva,and more people turn up for christopher martin,what nuff a dem nuh understand with real jamaican people,dem nuh support f**kery!

19. Dem just live pon how Bounty bruk & how him lose him house smh……..Never rejoice over someone’s downfall because you never know what’s around the corner waiting for you. Nuh pay dem nuh mind Killa

20. @met how u fools so. Hold on deh u really believe say Vado can’t afford fi live a foreign. And a come ja fi live back. Kmt. Me gone sleep ya! Walks away with blu paint map sack on belly

1. as mi say to u yessideh same so u run mi down wid kartel mi nuh ina di running down no mi so wedda mi fool or not time will tell because it always does

2. Vado can more than afford fi live a foreign.
      The man just a come back fi mek some songs then gone again. A suh the man a do him work.
      At least him have a work.

3. @5.18 gwan guh sleep ediot “LIE”. CAUSE HOW YUH COULDA ASK A QUESTION SEH” …U REALLY BELIEVE SEH VADO CAN’T AFFORD FI LIVE A FOREIGN’ ?. LET MA ASK YUH DIS, HOW MANY POOR PEOPLE A LIVE A FOREIGN?

21. No met moe come from portland me hear dat straight from her husband mouth but di family operate between portland and st Mary dem keep party a st mary and u want see the big old mother inna batty rider a swing pon pole lime a any gogo di man dem inna vado camp never stop laugh offa di old witch weh lise her birth paper

1. den if u hear say dem operate between portland and st mary..mi linky nuh wrong..a st mary di madda live now

22. Also Vado jus lost 300 us. Make it ur next title met. Woooaaaaaa. Vado lost money him broke! Kmt. U can’t move the us .million dollar mansion a norbrook. The promotion wha killer dem a pay u (can’t b much cause him broke!) but one think I kno is this instead of him a pree everybody career him fi pree his. P.S
    Btw. Fox say hail. Can’t find the blue bag to put on my back. But walks away same way.

1. Nuh worry bout who bounty a pay and nuh come tell no bloodclat lie pan mi bout man a pay mi fi write …it look like vado a pay or u a blow him hoping that he will pay u …u keep on a talk bout fox fox like i give a damn ..mi talk and it a bun u from yessideh till now and mi nah tek it back..i hope u not a man because if u a ride vado dick u need fi change position and mek him gi u back way because di riding nah work u a spend too much time ina one postion..all di lef u say u a lef all now u cyah gwaan and mi nah go stop talk.

1. hi met nuh pay them duty minded people (jankro spit) nuh attention, meh nuh think yuh have to justify yuh self to them, meck them gwea.

1. mi a go stop or at least try to because mi nuh like gwaan bad oo…aldoe mi neva really gwaan so bad todeh

2. Wop!!!!!!!! I cant!!!!!! Drop a dutty to rasssssssssssssssss……Mi just seh the same thing they better be females riding that dick for some of that US…

1. And dem know seh yuh nuh tek program. Dem a pass dem place, if some a unu did guh hard fi Christ like unu do fi man, the world would be better. Gosh!!

23. mavado ago gi truth….candy….zeen….free pass and rolex watch fi.unnu a dem go a him party …….mi glad bounty bruk dat mean seh mi juss a defend him cause a him goodness weh him show dem germs deh……..bounty all wen u bruk we stll a show u loyalty cuz d wise mn build him house pon d rock n a ppl all a ur investment d inna…..we nah look nutten cuz we cant bought….a dem cut jesus slippas…..ole grazmite dem…

24. Truth hope yuh get pay in cash and not promises; Unu guh hard fi Vado like a him sign unu pay check. Nothing Met post on here will change what you think, I have seen it before but I use to believe a only Fartel have sheep but unu prove otherwise. Anything that Vado do is explainable to unu and unu will try justify it, typical die hearted sheep been lead by an illiterate.

25. @zeen mi a tell yu wah mi know,cah when big pussy modiva start wid him bag a chatting bot bounty killa,a mi tell him fi shut up him bloooodclaaat and dj a mi in a de crowd a call him (((((VAMPIER TEETH))))) BOUT SHOW SELL OUT,MI NUH KNOW BOUT DE ONE A SAN FRANCISCO CAH MI NEVA DEH A DAT SHOW,CHRISTOPHER MARTIN WAS AT THE SAVOY NIGHT CLUB,& HIM GET MORE CROWD DAN MODIVA!! ALL STEVE WONDER COME SURPRISE CHRISTOPHER MARTIN,IF MODIVA WAS SUCH A HUGE ARIST A HIM STEVE WONDER WOULDA VISIT!! MODIVA FLOP CAH HIM UNGRATEFUL SUH NUH BODY NUH WAH HEAR HIM!

26. @ met plz to tell yuh dumb, illiterate, mentally feeble minded blogger not to speak to me or mention mi plz an tanks :travel

27. Damn bright a come try bring mi down..No artiste cannot pay me nothing fi write nothing bout a next artiste…….if mavado do good a morning it will be said so mi nuh know why di bloodclot u jump up a try hice off mo offa mavado cocky

1. Mo did tell u say she need help fi suck off vado? She did call S .O bloodclaat S and a u one see it? low mi please and stop come talk bout bounty pay because if u know any rass ting u know bounty dont like dis site..no artiste doe like jmg so go dim u bloodclot rim and find a next cocky fi ride :travel

2. From morning mi a tell u doe say whey u a say because u know is lie u a tell pan mi for one. U mussy a ride bare back now ???u up up pan di cocky dont? low mi please

28. the only thing moe moe & her husbin did wah fi duh was mash up killa career wid dem obeah,suh dem did blind to everything else,dem couldn’t see wha did a gwaan in a fi dem life,cah modiva moe moe & moe moe mumma & granny did too busy a tear down killa,and neva a si weh julian did a duh!

1. Mimi dem fi sing pan killa and we cannot say nothing bout mavado.. all when u try be civil to rass dem try ease up under u star…. no sah :travel

29. MI GLAD YUH SI SEH A DI ONGLE SINGLE CELLED BRAIN LIVING THING PON YAH MI A CHAT?
    UNNUH SI MI A REJOICE BOUT BOUNTY DOWNFALL???!!!???? AN NO BLOOTCLAAAT BATTYWASH NAAH/CYAAH MEK MI REJOICE BOUT NOBADDIE OWN WEH UNNUH A WISH FAH NEIDA!! IF YUH DUTTY HEART DID CLEAN YUH COULDA SENSE DAT SINCE YUH CYAH READ WID BLOOTCLAAT UNDASTANDING ASSWIPE!!!
    Gosh! It angers me to speak to people whose intelligence is inferior to that of mine.

30. Me memba at 1 point movado did say him no trust julian cause him hear him a speak different language and him never even know say him multi lingual so more time him a talk to some people him not even know weh dem a chat say

1. what mi a say is this….how him jus mek julian come tek him ova so how?????????????????
      julian saw his potential and capitalize pan it but if him memba whey him a come from n who bring him dat would not reach him..plus him well know bout di candle burning mi gone now :tkp

31. MODIVA A ONLY HOPE WHEN THE 2 YEARS TEMPORARY GREEN CARD UP DEM GRANT YOU THE 10 YEARS,CAH UNO CAH FOOL NUH BODY WID UNO DECEIVING MARRIAGE,CAH YOU WHORING MOE MOE,AS MODIVA GET THE 10 YEARS HIM GONE LEF YU! MI A GUH RUN SOME INVESTIGATION & KNOW WHERE IN ST MARY MOE MOE COME FROM,CAH DEM ST MARY PEOPLE LOVE OBEAH FI TRUE!……………..@THETRUTH IF YU A MAN A GOD A LONE CAH TELL MI SEY MODIVA NAH COCK YU UP WHEN NIGHT COME!

32. mi deh yah a read nd a sey a hope dem doah draw out candy nd so sed so done a beg yuh chread lite-ly wen it cumz tuh de lady blogg’n name she is very fiesty nuh chue she nah blaze nuh mean she wont :ngakak
    tiad badi MILAN how yuh bin mi mine jus deh run pon yuh enuh muma

33. lol mi si
    It doe fit mi at all met!! but mi nuh like nobody tell lie pon mi or try insinuate weh mi naah seh like mi a diss killa..cho!

1. a so mi get cross when dem tell lie pan mi milove is like mi drap ina ants nest wid fire i cant stand it

34. gwaan go gi u DIVA him evenin g time batty wash a dat u wuk fah,,,,,,,rite knw mi really no waan come suck out mi neggle yeye hole an tun inna a dancehall fi u an MODIVA

1. yuh knw yah read candy wrong doah,very wrong at dat,if yuh guh re-read weh she sey she nuh deh pon nuh side she jus a sey why dis cum awf as a rejoice fi c vado about tuh or maybe not fall

35. @ Simply but weh mi seh fi dem a call up good good name??
    mi nuh condone f**kery even from vado an mi nuh tink unnuh need my trent fi hice up mavado pon di cross suh dem fi low mi!!

36. teef from teef mek God laff hard yuh knw..Julian yah really sup’m else suh jus chue de yute neva finish inna school it give yuh all sort ammunition fi naam out him pocket a gud tink sum was dere fi him build him self him dream home,smfh

37. candy d ongle ting MODIVA waan him roun him fah his wash him b atty wid u tongue……mi no f**k gal so mi nah look no suck from u …..mi dunn seh weh mi seh……ole transvestite a tru modiva love mn mek him ave suck off him hood fi him…..d ole a unnu fi stay 2gedda..unnu set a drag queen unnu……

38. Truth whey u deh? Mi waa ask u if u EVAAAAAAAA EVAAAAAAA ..And JMG a 5 years this month u EVA hear even a hint a it a street say any artiste pay me fi done anybody yet?? That is a dirty form of journalism and it is very low…u can promote yes but fi get paid fi dash up di tings mi nuh join dah line deh..dont do it…I dont care what else u say about what but nuh touch mi work so..I work hard and I try to play fair dont discredit mi

39. look pon big bounty a mek tropper seh him deh pon him level. Dat mek mi wonder if a Bling Dawg a par wid bounty or a bounty a par wid Bling Dawg.
    Instead him put out 3 good song, him put out garbage wha cant mek money pon itunes, nah get radio play and nah play inna d streets.
    The same energy him tek mek diss song him can tek mek a collab wid a next artiste a try fly guh two island.
    When Tommy lee show a Trinidad did flop him come pon tv a laugh and a gawn but at least the man still a get pay. Ppl tired a him attitude now.

40. Vado nuh get half di bunout weh killa an kartel get pon dis yah site yah….suh mi nuh know why dem wud believe seh met a be bias! Smfh.

41. @ simplicity ok…..but shi can a call me dutty ..all shi did haffi seh u a read mi ….dat gud….n mi 100% woman 2……shi nuffi style mi mn ..a juss tru mi no like d ugrateful ness weh mavado display ……shi naffi style mi mn…..everything cool still…..mi no really waan dis nobady still zeen ….a tru mi luv d pg but unnu no dis mi mn

42. @met….Killa get sumuch bunout pon yah das somtime as mi click pon di site mi haffi seh lawd gad killa agen? Lmaoooo dem can accuse you of many tings if dem want, but being bias fi killa shud not be one a dem…..killa is not a likable person suh wen him a get it, him get it wicked a dan everybody else lmaoooo….. nuh bias ting nuh inna it.

43. Met koshens engage enuh… To a chick you did run on here already weh name Latoya. She did deh wid the virtue guy and was then the side piece fi bebe or pepe or one a dem baller guy deh weh married, think him married to a girl name suki. Anyway Koshens give her a nice ring couple days ago. She live a Florida now.

44. while mo mo me have one question to ask why they interview never take place a the house wht happen it nah clean and why you hubby look like no brand a soap a the great usa can clean off him skin

45. lol….met mi gud mn….mi undastan weh simply a seh mn…….an mi no waan no bad blood between mi n candy either all shi did haffi seh mi a read r wrong but mi gud still mi like d diverse views weh dah site yah ave a it mek mi always tune in bcuzzzzzzzzzzzu r always 99.99% rite when u dash a mixup mi can bet seh aso it go fi tru…..mi no loose affa u yet an a long time mi a tune in but juss mek a e-mail fi can join d crew…..luv unnu ……….CANDY EVRYTING GUD MN,,,,NO HEART FEELINGS ZEEN……TR88888888888888888888……….LOL

1. no man candy good ooooooooooooo u know we always cuss today and gree tomorrow…u see truth bout di place? a looking fi him/her eno

46. yuh good wid mi now missus but me a beg uh nuh dweet agen.. I am velly delicate an mi nuh like when pple chuvle mi

47. maybe u haffi look inna modiva pocket if u c him/she……lol met unno easy enuh…..buy d way u story dem a trend bad ………..a nikkiz mi c ave it up knw

48. MET, how sure are you that killa bruk? Because I wld be very surprise, I kno him own 4 apts in Constant Spring area, plus backhoes and thing…strange

49. ok……..but a from last nite mi c it all bout ….it spread mn……..dj nikki z mi a tlk

1. On a real though Met Beenie need fi do something about him mouth. Mi guh a the man show and follow my friend dem guh tek pic Met. Beenie mouth look like a cave, dam and wet and verily dark. No sah!!

1. mi se it whey day..di missing side teet and di rotten bottom teet it look bad..when people smoke dem fi know how fi tek care a dem mouth

50. Mi loiiiiiiikkkkkkkeeee it. Why every1 up in arms over who bruk n who don’t bruk? Them Neva c rich people bruk yet? Check olint / cash plus uptowners.

1. people whey know what poverty is nuh supposed tooooooooo call nobody bruck dem a set up demself fi a beating

51. This is what you calll quiaction nuh yessiday we saying thid
    Merica hard unless you a thief not even drugs a run no more so why modiva caab n a watch h money and move back a yard

52. met plsssssssssssssss mi a beg u listento weh d dmr news a seh bout u …seh a put u a try put mavado dung an is a e/mail u get an mavado ansa u bck…lol……….mettttttttttttttttttttttttttttttttt

1. ____________________________________________________________________ u haffi really sorry fi dem…dem love tell lie pan mi doe…di amount a emails mi get a trace mi and mi neva one day have up anyone because a dat…..a nuh dat dem fi say dem fi talk say what mi a say a lie dat is all…nothing i said CANNOT be disputed and if a mavado a tell lie seh him email mi deh him need fi produce dat email

2. a betta dem say him block mi from him page which he did________________________________________ dat wudda hold likkle strokes but dat nah cut no dash

53. How when JMG hit the lick hot suh????Mettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!! Yuh global, Vado yuh love JMG too much, guh watch yuh money..

1. wap wap…as mi cough him run go put on windbreaker when mi done dig up fi mo past and present end a month him a go say GMJ instead a JMG

1. Babygirl whey day mi ask di people dem is why dem ketch hayguh when mi put up mi tings di smaddy say dem cyah sleep a night…vado a nuh jmg a mek u restless mi love…u tied up and bungled uppppppppppp but not in Jesus sir

1. All type a shots a fire. Mo now welcome to the owl living a nuh dem alone, when the people dem reach over here prescription haffi send fah and things mi cah too call dem names still!! Wink, wink. Unu must stop it..

1. ____________________________________________ dem lucky dem can fire shots and shit a come instead a gun powder and bullet

1. Met yes do it , do it. Yuh did put up Bounty mad woman mek she almost tek ova Bellevue none a dem nuh immune….JMG!!!!!!

54. mavado write him bck an seh him a laff till him drop dung………cause a bare f**kery u write inna d article…….lol…….dem seh u story shaky badddddddddddddddd……

1. Dem can say vado say dat but if dat was di case i wonder if dem know him nuh suh great pan di reading? :hammer

1. Suh if it suh shaky why him badda respond to it. When yuh haffi comment on a topic you care. Vado yuh know yuh watching and peeping. When stone fling in a hog pen the one wah cry get the lick…..

1. it shaky because people whey read it say it add up…i guess dat a fi him damage control :ngakak
          i dont believe him say dat doe

2. met dat argument is so redundant now. I’m sure u saw how articulate he was during his interview. He is progressing intellectually and that’s very impressive.

1. Right Gavesha hold up u head straight your tears werenot in vain your enemy shall be you footstool in Jesus name

55. Met she r does not have up any fb, intsagram or myspace lol@ myspace suh u r hafto get some men on foot fi do di ground werk. Perhaps u can give simplicity a knapsack a pair a wukaman boots and a sojah man wata bakkle fi go trod di hills a st mary an Portland via st.thamas fi si a uch pawt di likkle ole man inna di hut weh a bakkle out di guzum or a which pawt dem cage di monkey weh di granny a ride fi secure granawta fuchuh deh fiwi

56. bwoy d 1 dmr seh bounty fans dem ago believe it but him caan do it him haffi fine a miggle ground…..mi no care weh dem waan seh …it does mek sense…….and mavado camp seh him a laff offa d articletill him drop a grung…..de a question some prt a d article d ticket prt….an u bring dung bounty likkle but u try fi tear up modiva…..mi no care a so d ting set tr888888888888…..a u mi seh till d end like chucky…….lol

1. dem used to sidung and teef story from jmg from blogspot days till now…not one a dem can mi teef no story from dem run wid so mi cyah vex wid dem… mi write fi my site mi nuh write fi dem so if dem haffi tek from here go talk it look bad ooo.. when mi did put up bout bounty n di herpes dem run wid it dow…and dat wus dan anything that has been ever said about mavado..so who bias now? and who lie? chuh :ngakak

1. I dont know how dem log on pan yah and teef story mi cyah comprehend howwwwww people have the guts to do those things..when mi up a night time a put up mi tings trust and believe a from mi email box mi work..i will check google n observer a morning time but mi cudden go pan no jamaican site a scrape like how dem tek tings off yah and run wid dem as exclusive..but Im still here

57. Mi did run guh graduation suh mi just a get fi see yu reply Met….but a how him lucky suh?? Because all a fi him other fren dem loose dem visa and him still get fi all married and now have green card…mi a wonder which obeah man him guh…