MUMA GEE DID A GWAAN MAN…ALL SONG PULL UP

This shemale a diss me behind my back ofter me make a General statement never a talk to her, and she pick it up but me no in a he say she say if you have a problem say it to my face, this song explain it

M-GEE SAY IT TO MY FACE
RECORDED ON M-GEE’S Trench Town Riddim PROMO…
Like · · Share
9 people like this.

TanyaFluffy N Confidentbad Mendez Look here!….never u answer to anyone bcs u are an entertainer. You have other things to work on and worry about…..how can u argue with a known tracer???….a man that loves to trace is just letting his feminine side win. Keep doing you and keep doing what you love. Voice ur opinions bcs speech is free, never let anyone try to cow u down for ur own words.#truthhurts
Yesterday at 6:01am · Like · 4

Muma Gee That’s so true thanks
Yesterday at 6:35am · Like · 1prin

Muma Gee
May 6
Me nor act like me a gal fi get fame
Like · · Share
Precious Lyle-gibbons, Sandy British and 24 others like this.

M uma Gee
May 6
Me talk me mind and dem don’t like it, because me a stand up fi woman memba me no grow with no father so me no like no man so if you all feel away, you gone the wrong way

Mumma Akillem Frombirth Click click pow reload
May 6 at 5:48am · Like · 3

Nichola Turner The truth hurts/ u lick the nail right pon the head
May 6 at 6:16am · Like · 2

Muma Gee Memba me never called nobody name
May 6 at 6:25am · Like · 8

Muma Gee So how dem pick it up
May 6 at 6:26am · Like · 3

Mumma Akillem Frombirth Yo throw d stone inna d hogpen d hog mus bawl out coz it get a rass lick ucii
May 6 at 6:27am · Like · 4

Whistleman Delroy Williams Dem meck a bad tackle no question stright red card dem boy da get
May 6 at 7:17am · Like · 2

Donn Rich Bun dem out Muma Gee some man figet seh a woman dem come from brethren
May 6 at 7:28am · Like · 1

Muma Gee You see it
May 6 at 8:19am · Like

**********Muma Gee u are a Sinjay u have a nice singing voice…nuh badda DJ nuh more oo*******

0 thoughts on “MUMA GEE DID A GWAAN MAN…ALL SONG PULL UP

1. Tanya Fluffy confident your statement is correct. but mi only have one question fi you….. How you so Social network Nuff? do you miss anything on the internet? what time you have to wash all those parts of yours since you are always on the internet. Sometimes you fi shut u harse man. I guess this is your therapy fi get ova all a di hearthache and money you spend pon man a Jamaica only to callect no return. Powa a mad ova mi slim fren abayyyyy. she and enjoy all a di fruits a your labor…..

2. :ngakak :maho

Met she coming like Mattie dats why it bunn har. She always a gwan like she can trace andshe need fi go pon Iyanla fix my life.

3. Plz send me the link to lyanla…..and the direction to the madhouse sed time nuh plz??? Maybe dem wi help mi fi true

4. THE WIG VIDEO PLAYED OUT SO MATTERHORN A LOOK NOTICE AGAIN ,MUMA GEE PLEASE DONT GI HIM THE TIME A DAY ,MATTERHORN A BATTEY MAN,ANY MAN ,THAT LUV CUSS WOMAN A BATTEY MAN , NOBODY LIKES MATTERHORN ,THE GAL THEM SAY HIM SUCK PUSSY AND HIM MOTH SINK ,DONT BRING U SELF TO HIM LOWLIFE LEVEL ,MUMA G PLEASE U A GUD YOUTH AND THE PPL THEM LUV U