mmmmmhm

an-Optimized

For all those who are running behind the post..Angel was not dressed appropriately. If the camera had gone under a regular outfit then there would have been cause enough to vent. It is quite obvious that the patrons at the event also got a close up of what they did not pay to see. Why wasn’t D’Angel wearing a pair of shorts or a second pair of underwear? The person taking the picture was not obligated to her and its not a matter of him being right or wrong…this was a public venue and no artiste should go on stage with bare underwear if they think their body parts are private..What you should do is apologize for being inappropriately dressed …since you feel insulted, maybe your fans who watched you were offended as well..And for the most part you are being cheered on

0 thoughts on “mmmmmhm

1. Michelle yuh love it yuh name out deh fling out a new song behind cuz yuh nah fool a bloodclaat soul but yuhself wid dat FB statement yuh luv weh dis going suh ride it while yuh can cuz shortly frm dis a de left jaw yuh ago show next..plz spare wi kmft

1. DI ANGEL realize seh di effery song dem neva a work ……so di camera man line up …..UNLESS FI AR FRONT KNOW HOW FI POSE FI PITCHA ….MI NUH SI HOW DI CAMERA MAN KNOW WHICH SIDE A SMILE :ngacir2

2. den mi guh luk pon har wall and she a post up weh har twee twee followers dem a sey….not a soul a badmind yuh Michelle de ppl dem sey yuh wrenking meat dem now c y beenie head naam out nd bounty mouth long..mi nah stop sey yuh bloodclaat luv it if it did really hurt yuh – yuh wuden a cuss instead yuh dutty bombohole manager wud a tell yuh sey jus simple tell ppl tuh excuse what happen it was a honest wall robe malfunction that you will try your best for it not to happen agen cuz as wi know clothes at times with climate can have it own way….gurl bye!

1. exactly weh kevin ask nd mi sure de fan dem did a bawl out yuh pus-c a show knowing how wi as Jamaican is…a she a mek it more dan wat it is cuz all raga seh unda angel clean him now c weh a mad de two man dem a she fi turn it round nung nd stop gwaan like fool bout wicked ppl a yuh wicked fe hav pus-c wedgy nd nuh pull it out :ngakak

3. a who sey yuh nah nuh sense met :nerd a bet yuh thursdeh/frideh a sting dats all she dwell pon while she a pat it..Ishawna a doah knw weh yuh ago show but angel gone alead wid dis wan mama

4. NASTY D ANGEL FE GO WAY, SHE JUST A MARKET HER OLD BODY FOR SPOTLIGHT.
    WHEN DRAWS TOO TIGHT IT RIDE UP,
    AND SHE WANT PEOPLE TO THINK THAT SHE DID NOT FEEL IT
    SHE JUST A LOOK A FE STING.
    TOO GOOD TO BE TRUE.

5. All me know, me caan stap laff. A wha sweet michelle??? she full a shit like she neva roll up har “an soo bikini” PON PURPOSE FI SHOW A PUMS..@angel, bitch please!!!!

6. Met that’s the first thing I said wen I read her post.. “Isn’t majority of the reactions are favored in her part”.. What all the galang about.. I am a female and would admit say it wasn’t a bad shot at all

7. Angel…tek wey uself….u ano di fuss cratches video man ketch.dat fi teach unno sey when unno come out to perform n entertain unno fi dress decent.u no skin out like lady saw n nobody never si har pussy yet.n dat panty did to big fi yuh…a boy shorts woulda do u beta justice….u Neva feel di breeze…lmfao…….

8. D’Angel come on now. Dem sheer curtain material wid panty & bra expose & in some cases tits, is so passe. U of all ppl should know the difference between sex & trashy. Overall grade S which = Stank.