MI DID PROMISE UNO LAST WEEK FI STILL LEGGO LIL BY LITTLE

33 thoughts on “MI DID PROMISE UNO LAST WEEK FI STILL LEGGO LIL BY LITTLE

1. But daps naw put in no work if she still have all earing inna ears all jewelry haffi tek off an put pon dresser and hair in a ponytail

2. It really look like she drug him fi true dwl….ah she name Cosby..how such much picha tek while him fast asleep…are there any with him awake? Lmfao

3. yo di white girls nice , mi want eat da piece ah pussy da,
    mi will let of a money ,she look like she like when yo f**k her inna di batty too white gyle sexy no f**k and dem freaky too
    mi love it when dem piss pon mi face
    yo know ah so portmore man stay love di freaky girls dem

1. No sah….Yardie weh yuh deh???!!! Which hole dem people ah climb out from!!!!???? No man :cd :sorry :malu2 :mewek :ngacir2

2. This white trash wears dentures she teeth not real & she pussy stink like 3day old sardines….

She dont bathe she does use baby wipes to wash up with she bathe like only 2x a week

She stink like dog

4. F**k her, it was fun but its clear she’s being vindictive for what I dont know, this picture is sensless whats the point ?? KMT release pictures that make a point. If you really and truly in love with your woman stay faithful and treat her right cuz some of theses demons you are stucking your dick into cant wait to mash up ur life and ur woman’s. If I was a man with a penis like dat annuh every germs woulda get fi ride it. I have a friend who is like that he says certain gyal cyaaa seh me f**k dem my hood way betta dan dat. But some man rather pick up STD than to think of their private parts in this way, but wants to wife up a woman who cherishes hera.

5. Bombo bamboo rasspattycloth now man!!enuff a dis bs who di fudge is dis joncrow!!!yo find anneda name n be all th freak u can be!!! This name is too close to johncrow belly n Met we shall not have it!!!!! It bun me when dem imitate the longtime bloggers dem n it is so disrespectful!!!! Gweh wid yuh friggery,get away bottom man cuz di johncrow belly nah clamour fi fcuk no ooman Inna dem battam so leggo from bout yah fassie!!!!Stop chat n SYM straight!!

6. Yuh a real joncrow to raasclaat…. Wah kinda fukk ina batty n piss ina face ting a gwan in yah… A gimmicks ting… Move yuh bloodclaat bout Portmore man.. Portmore man stay yuh pussyclaat… Yuh nuh affi do all a dis fi attention…

7. dexta live a NY him must use to good BJ, man with them size deh nuh have stamia. U think GOD a sleep,(if dem man deh could da go long gal dead.

8. Sista saranwrap mi done fi di day ya Iya cuz dem deh sitting wid mek angel backslide n I don’t wanna sin miself no more than di ordinary!!Met is all for free speech so mi know so mi wouldn’t want she block a computer virus deh.If Yep always a get away wid commentin under sikes pon ya n we tolerate it till it too much,then mi nuh know wh fi say bout a joncrow ya.Better me tek away miself from dem ya vextation to mi spirit.Have a good one JMG fambily n peace out fi tiday!

9. Him look dead.What a disgrace a wonder how wifey feel bout dis.the man not even get a lil piece and cut….he felt so comfy with her dat him draw sheet and fell dead to the bed.

10. Cocky cooler,she is the go to chick that always delivers.So when him go there him trust her and him relax..smdh Poor Dexta this one fool you .
    Then again maybe he trying to cut her off so she figure she might as well take the dick one more time and go out wid a bang..lights camera action..lol

11. White lady? Where?
    Some black man do not mind being reduced to the sum of their body parts. Its sad that some feel so low that they are lining up to be degraded just because the woman is white.

Black people need to recognise the f**kshit, nuff of dem f**k black people and still don’t believe we are and better than animals.
    Look how she had him spread out like a piece of meat, only to show the one valuable piece of him to her, his dick. She may as well had him on a traders block

#NothingHadChanged

12. me can’t peek me just a shake me good Ole head this is a f**king groupie this gal is dangerous. A dat dexter fi get mayb all dis him woman fi dis opportunist white gal. she has something up Har sleeve ano just f**k she want she come fi make trouble. why she hv to wait till him a sleep where d pic wid she a clean Daps rifle

13. white gal can’t f**k dem can take d buddy but them can’t f**k like we. a do good balls sucking make him fr ass but Daps ano gangster at all. A sleep so in d concubines place . lol lol a weh de hood ole wife a say now. dis boy lucky this JEZEBEL never put two man beside him wid d panty pic n den black mail him. These careless ass entertainers top head back wuk just d bottom one.d gal yah fi get a page n two gud slaps

14. the man is an entertainer, so u feel the man a f**k fi love and satisfy she? hell no the man jus a f**k fi f**k as much woman he can while he’s hot