MESSAGE TO LADY RAGE WHEY WE DUS A HEAR BOUT

rage

This sell p***y gyal weh name Lady Rage need fi pick a struggle. Is either u ago sell f**** or u continue struggle fi mek it inna di music industry. Don’t come gwan like u a good gyal ole sadamite when u affi f** and suck di DJ fi get airplay. Gwan back a di small island guh (Edited). Lol bout yuh GONE A LEAD. Yuh still deh behind my girl.

18 thoughts on “MESSAGE TO LADY RAGE WHEY WE DUS A HEAR BOUT

1. So what if she’s a stripper mi pick har up f**k har brush har off and a try turn har inna artist…… see lady rage at flirt night club she might be promoting her song or dancing idk

1. If she a whore and strip then she a work 2 jobs :hammer and a work pon her long term goal at the same time, which makes her very busy and ambitious.

Gwey sender, a because she praise har self as “gone a lead” it a bun yu. Mek de girl strive in her own way…WHAT YOU DOING WITH YOUR DAMN LIFE?

2. Lol f**k you sender yuh sound hurt!!!! This girl is a close friend of mine and shes a sweetheart the only thing shes focusing on is her music, if you people only knew how far shes coming from. Sound like she f***d your man and he never return!!! Let her live in jesus name…..

3. Lady Rage just write a nice little get to know me article wit a few pics n send dem to Met with a small fee n she will deal with it fi u no badda with dem foolishness here man unnu a artist spend a little money n promote unnu self man n left out propaganda kmdt unnu just NO ORIGINAL

1. Mawning good all,chuet we know tactics inna everything n ppl have them tricks n trade! 🙂 she line up har marketing team to run in pon the comments unda sikes longtime.NOT sure bout her music n voice skills but she can get IT!

1. Brillant deduction dearest Chuet…except in this case,the “IT” I’m referring to is actually a complete care package to aid her music career.”It” comes with free voice lessons,breeding techniques..er I mean proper breathing not breeding(typo).Nice clean Mike to practice her high n lo pitches.Senda sey she’s a artiste so mi nuh understan Chuet why “IT”woulda done pon lady Rage…a so she one woulda salt??

4. I thought this bitch was Tashine mix wid a side of kerryanna sweets ! Interesting stuff here hahah a how them can look alike suh when them bleach

5. Sender move yuh bad mind rass an leave mi nice clean fren alone if she waah tun artist she suppose to because she can sing LADY RAGE big up yuh self

6. Lol…THIS IS LADY RAGE..JUST WANNA SAY THANKS FOR THE HIGHLIGHT….TO WHOM EVER POST THIS….WATCH IT MEK MI KILL DEM WID STYLE….BIG UP TO ALL MY FANS AND WELL WISHER…..TO LISTEN TO MY MUSIC CHECK OUT MY FB @RAGE RAGE
    INSTAGRAM @LADYRAGEMUSIC_
    PEOPLE CAN FOOL SUH….

THE WORLD LOVE ME MI GONE A LEAD AND UNNUH CANT STOP MI…AS FROM NOW ON NUH KNOWINGS….PEACE

7. Sender unuh badmind nuh bloodclat unuh leave girl alone …you all see here and don’t know here story let she be what she wanna be..she can sing and yes she gone a lead lady gaga big up ur damm self you important to them.

8. Any bitch weh do dis fare ladyrage and this is definitely a girl so nasty gyal who ever u are stop hating get to reality mi general seh freaky gyal him wah fi si a who u man ladyrage come fi mad unnuh and it start already she gone a lead lef unnuh a di stoplight dwl wooooiiiii…..just pick u self up and try again because this is only gonna make her push more

9. Ladyrage,,mek MI tell yu the secret fi all dutty badmind ppl,one psalm a day fi si nastiness dem,the voice Weh u av nuff a dem Weh claim seh dem a artist nuh av dat,dem not even close to yu ting,yu ting all di way up an yu just start out,ladyrage,nuh stop sing mek it bun dem,,dem a chat bout sadamite an ore,a dem build ore,suh dem a di queen fi ore,,nuh gal a f**k dem onder di quite an dem a gwan like gal naa dig out dem ole,,Lolll woie,, laugh affi dem yaa mi sister rage,, a talk alone di non progressive element dem can talk,, dem cyaa touch yu,, memba dat