MAYBE DEM AH KILLA ASSISTANTS

12 thoughts on “MAYBE DEM AH KILLA ASSISTANTS

1. dwrl…as long as dem unda Killa wing an dem cyaan get a good buss. It sad fi true. Question: weh dem find so much backside matching outfit? My gawd man. Unnu a take di same man too?

2. @really doah……REALLY THO CLOTHS MEK INNA THOUSANDS A THE SAME THING DUMB DUMB SMH# REALLY THO lol

1. Dumb like ur fren dem weh cyaan buss fi all di 20 years weh dem a dj. Clearly that isn’t for them so dem need a next career. Mi tiad fi see di two a dem inna di same raas outfit.

3. u people dont understand dancehall, me have a female long time artists tell me a killa dub build r house seriously. kill still travel nuff.

4. A BIT ?? It is VERY sad. Everytime mi see dem mi haffi wonda to mi self what is going on lol. And dem do stage show enuh, i guess killa arrange that, but dem is no artiste. Dem know nuff people dem can start a business wid whateva money him a gi dem.

5. Dem bad dem have lyrics… but I’m sure it’s hard to buss di two a dem when dem so very close dem feed off each other….if it was just one of them they would be heard already..

6. anonymous if dem so ugly mi challenge u fi show a pic of u self next to fi dem,can bet u look some bloodclaat reggae-roach bout u a call dem ugly

7. These girls are far from ugly.. A long time dem dey bout. Good luck to them n their career. Who are we to judge?