MAVADO WIFE MO GO DO DI BATTAM AND DEM SEH DI LEG DEM DONT MATCH

Hmid Pinky…. on the topic of “bottam”, MO MO(Vado wife) go do har “battam” and har legs dem dont match it. Her frens and family nuh stop chat har bcuz she hype pon top of it. Stop trying to compete with Vado side chicks dem caz u done wife already

🙄

Come tell us what they use to mek u batty look suh? Just use one of your MANY  “fake” accounts and come tell we 

😉
😉
😉

22 thoughts on “MAVADO WIFE MO GO DO DI BATTAM AND DEM SEH DI LEG DEM DONT MATCH

1. By ur own admission yuh highlighting that wife a wife…thus she STILL a win enuh Sender!!Momo yuh ting up,don’t pay dem any mind zeen!!

1. Shante calmmmmm dung..feelings hurt. Enjoy Jamaica which u never paid for bcuz u fren or Zaye or Mo haffi always fit u bill fi everything and anywhere u go. Always ah beggggg ppl things n never have money but yetttt u a do hair fi free…ol eediat. Yuh ah deaddd fi be like Mo bcuz u well waan find ah money man fi move u in one house n tek care ah yuh. Kmtttttt

2. Sender it seems u a one a the mate them too, you sound hurt bad. I dont know u momo but u a lead plus the gyal husband have money she suppose to do her batty. Get a life dawg head

3. Sender it seems u a one a the mate them too, you sound hurt bad. I dont know u momo but u a lead plus the gyal husband have money she suppose to do her batty. Get a life dawg head

4. To each his own but what’s the big obsession with having an ass? Tbh, we weren’t all made to have one which is why the fake asses look messed up on most ladies.

What are you guys gonna do when you get older? I don’t get it

5. Sender move yuh nasty unwanted bloodclaat an gwey from yahsuh, a cause yuh nuh hav nuh man weh can pay fi yuh nasty flat batty? Yuh stink like dead dog.

A few more hours fi 2020, try uplift other females an stop sen in fuckery, guh picture how fi yuh rotten batty flatter than ova (flat bridge). Kmft

6. She looks basic …not classy at all..Money is SUPPOSED TO bring about class and sophistication, no? Yet these basic girls can’t seem to grasp this concept. . What is she doing for her stepson? You know the one incarcerated ? Any visits ? Any meals? Any upliftment? Oh no sorry ah batty ah dweet these days . * shrugs

7. Sender show us your stinking smelly flat fuck-out batty mek wi be di judge before 2020, nasty gyal. Guh bet how yuh batty stinker than yuh bloodclaat rotten pussy an suck wood mouth yah now. Lmfaooooo

8. Dirty shanta inna zay bag tell Vado wifey how yah suck off him hood you dirty groupie ass bitch Ricky finally left your skinny pre mature looking ass zay need to put u out her house nuh live nuh weh gal

9. Zaye only have Shante in har house bcuz Zaye use har fi get freeeeeeee hairstyles so she dont have to otger hairdressers. Shante do hair good so Zaye use har….

10. Moe look good. Her bottom stay like fake bottom but it look it look ok on her. I’ve seen much worse especially on Dancehall gal. To Mavado moe look good and can’t do no wrong but he not easiest to look at or deh with so wish dem well. He cheat before the bottom and after but he start bring moe out nuff now. All dis party, his show dem. He usually carry out a different groupie now it’s moe more n more n nasty shante. That who no look good pon mo. That trashy lil gal trust me she frig Mavado, him manager, him friend dem cat and dog.