MAVADO I THINK JULIAN RUB OUT YUH LEF SIDE ENO

12 thoughts on “MAVADO I THINK JULIAN RUB OUT YUH LEF SIDE ENO

1. Real :ngakak him a try put out a bold front but it better him neva badda say nothing since him tek down di post wid julian

1. Met Vado know Julian wi dun him just like how him come on onstage a do collateral damage wid killer but still a call him liad….. Julian say him have amnesia conveniently

2. Tru Julian dash out say him send police ina di Gully. So him a try di damage control before him reach yard so dem nuh skin him when him land. Dwl. Him a big up di Gully yute dem from now so dem will spare his ass when him reach. Lol. Dem licky licky so all him haffi do is leggo couple US$

3. This bredda yah have to be the most disliked reggae artist of all time…..something about him jus not captivating or sitting well with my spirit……and normally am a very good judge of character

4. Met he knows he …,..’of to’…walk lightly caw do shorts den nuh have nuh reasoning ability . . . den nah tel nuh talk by a maniƱ ten barrel reach dung pon do gully –‘-Vado buy a size fifteen an fren foota him ha more clout dunge

5. Vado i will respect yuh wen yuh buss 1 artis jus 1…. bad as kartel is him still buss nuff artis…..sombody help u reach where u at y cant u help som 1 else? I believe seh yuh selfish fi true cuz u is a superstar in di biz now suh y a next artis from di gully squad cyaa buss? Duh somn fi di yute dem roun yuh dawg.

6. Mark my word, there will casualties, Movado think he would only go back to Jamaica go visit (if any at all) now he’s buisy making mends because he know loyalty stop a half a bread and one tin mackerel it no go Hennessy. He was really trying to make idirect mends wid Killa on the interview because he know what yime it is, gwane chue Gullyman dem no in a your league you hear.

7. Run Movado run weh the other day him come here. Go box the don son and never know. Next morning him deh pon a flight. Him nah come back fi now. If him do come back….

8. So where is Julian? How and what possess Julian to start throw words at Mavado???? Is Julian trying to make a come back for the studio he claims to own and is trying to use this as a way to promote his artist etc…. I don’t understand