MAVADO CLAIM IS A MAN WRITE DI PETITION BUT HIM CYAH CALL DI NAME

LAWD A MERCY :ngakak AH GOOD TING MI DONE TALK DI TINGS FROM HEENADY WEEK..A BAYYY

Mavado in July 2011 fresh out of customs

DANCEHALL artiste Mavado has responded to a recent petition to have him deported from the United States.
In an exclusive with the Jamaica Observer, Mavado — whose given name is David Brooks — said a former business associate is behind the scheme.
“Is somebody that used to work with me. Me find out him no real and let him go, so a fi him way dis to get back at me. I don’t know if him create the page or ask someone to do it, but he is the mastermind behind everything,” said Mavado.
The singjay, however, declined to name the former associate.
Created on the White House’s website on Sunday by Maryland resident Trudy A Miller, the petition stated that the dancehall entertainer is a non-residing felon living in the USA. It further stated that it is “grossly unfair that undocumented immigrants with no serious criminal records are deported daily, while a convicted felon, such as Mavado, has carte blanche to live and work here”.
So far, fewer than 10 persons have signed the petition.
Mavado said this is not the first time that his reputation and music career have been attacked by this individual.
“This individual has contacted several media outlets and told them that I had limited amount of days to leave the States, among a bunch of other things; all of which are lies,” he said.
The singjay said he has contracted the services of an immigration attorney, who is handling the matter.
“I have been living here [the United States] for three years. My wife and two of my kids are Americans and I have never committed a crime here. All I am doing is spending time with my family while doing music,” he said.
A member of DJ Khaled’s We the Best Music Group, Mavado said he is busy working on his upcoming 16-track album slated to be released in May.
On Thursday the singjay released I Ain’t Going Back Broke, a collaboration with hip-hop artistes Ace Hood and Future.
A mixtape entitled The Hands of the Gully God will also be released in two weeks.

0 thoughts on “MAVADO CLAIM IS A MAN WRITE DI PETITION BUT HIM CYAH CALL DI NAME

1. Met not everybody love passa like u. It nawwww work. Vado great richhhhhhhh n happy. Nah use dem. all u Pinckney dem dead fuss before u see Vado mash up

1. Fi him own dem dead already? N u dead yet u madda u father u sister all u generations? The sun has gone down on all of yours and they are eating wormwood in the spiritual. The wrong people u mess with this morning. And this is the last of u here on MY SITE

1. Yuh full a whole heap a nerves though. U nor yuh bredda can’t touch this because uno get more than touch long time. When di wife did a run come y u never tell her u always emailing in thjngs n a u me did a chat whey night. U vex because when u email I don’t carry or bring u. Time longer than rope n I always know who is who

1. If u did jus’ listen to mi Shani. Di twin pu**y cow weh u eat weh day belong to Truth and di man u f**k was him fadda. Mi tell u but u nay believe. Dwllll. Woooie mi pussjuuk. A wha u do Truth Shani? Well Mr/Mrs Truth…..as Shani thong weh itch up ina har ass…..I will tell you this….You, Movado, Moe and di res a crew can come labba juice out Shani on the 21st. Yes….I’m that far up har ass that I know her cycle. Unu run in like a Shani did walk up ina di club wid har entourage and a she tell Vado fi leff him fren round a back widdout a band and step up ina di front like some big gyal. Like a she tell dem fi chuck badness pon plain clothes Officer mek rifle haffi pop off Yes…..if alllll that never go dung dat night…..tings would taking a different turn. Unu must learn fi tek responsibilty for unu actions like grown folks. Altho from what mi understand…..Vado nuh loyal….so if it wasn’t him an Julian it wudda be him an someone else. When u play dirty….yuh must end up wid dirt all ova yuh an him look like him so fool him go play ina di dirt ina him good clothes an now him bexx how him get dirty. Pls low out Shani cause she will empty yuh like the dirty bakkle you are. Cyaan say mi neva warn yuh. Kmt.

2. Low down dirty piece a dawg shit u be fi be wishing death pan someone’s child/children. Dats why wah deh happen to “Banagi” deh happen to him. Some a unu family membahs wussah dan di wuss enemy, before unu tell him walking di rang path unu all up innah it becaz a money, but then again if none a unu nuh hab nuh scruples,is just like di dayum and stupid blind leading di dyum chupid ass and wicked blind. Unu love condone and encourage evil and corruption, caz unu heart unclean like the Thames back innah di 1800s, dats why unu life evah going to dutty and nasty. Guh try heal unu nasty, wuckliss, traitahruss, badbind, evil and sticking self and leff Met, set ah underground purebred scavengahs unu be.. Met nuffi block u, suh unu can continue to read and mek it bun u till unu kin obah..upset di I innah di mawning yah. :marah, pissn tail drankruh u, move up u nasty self.

1. Mavado dunce n the whole family run right behind him. He is in no grace fi fall in the first place. But he will live to see what he was meant to see for sure

2. Shani good morning my love. How art thou. U good?? Truth should be appreciative of the fact that “it” is even allowed in this forum to vent. Truth nuh know say yuh can block “it” Dwllll. A man is a fool to what him don’t know.

3. Morning, truth a act like is Metty did mek Vado leggo him mouth like when niga tek senna pod and salt physic, now him INA batty hole, gwan guh step to Julian, the same source weh u brother can’t identify. Lol coo uno tuh! A look scape goat. :malu

4. “All I am doing is spending time with my family while doing music…” I feel really bad for this dunce man. I addition to so-called doing music, it is mandatory that Mavado take a few classes…

5. Den u a tell me seh vado family weh claim to luv him so bad a send in stories den come a cuss bout people a tek set pon dem starbwoy. Met maybe dem did fallout when di story a send but dem fall een now…and dat sound like a family memba weh me know

6. Met dem ppl illetrate fe tru
    Ah wah duh truth.
    First of all this is a gossip site
    If dem send de passa met run it.
    Simple duppy bat movado live in
    Ah apartment ah fla.
    Him nuh have nuh bloodclot house etc
    Wah name rich some ppl nuh use to
    Money memba mi tell yuh.
    Him fe finish him house ah jamaica
    Weh can finish to bloodclot.
    Gi back de 25,0000 dollar weh him samfiy from drake.
    25,000 ah scrappings to sh rich man
    Dats why drake gi him de little
    Pocket change.
    Tru ah man ah sing bout box ah bloodclot money weh de money deh.
    Car ah common assault ah merica
    1500 down payment an you ride out
    Inna any bloodclot ting yuh wan drive.
    So weh take dem movado is ah gully rat straight
    Bout gully god.
    An fact remain him dont have no legal standing fe stay inna merica
    Pickney or not.
    Obama ah run yuh file if yuh want docky inna dus an yuh come back dirty yuh gone.
    Suh cuss Obama an de rassclot administration dem make de f**kin rule.
    Met nah wish ah guy bad gully rat
    Make him bed an him haffi sleep inna it straight.
    Then him visa nuh right man its a wrap ah him set him ting.
    Den de stone dem him did ah tru behind him
    Him feel like him reach de promise land an know it sticky pon him
    Its call facts.
    Mouth meck fe seh anything an know
    De truth ah bust out.
    An gully rat ah feel de pressure
    Hail up killer fe mi cause yuh soon see him

7. Everybody need fi listen to the man new song ” I aint going back broke” cause the man a predict him future.
    Better unno stop waste time and wait fi the man come Jamaica cause all next year and the year after the man still deh in America.
    Why ppl nah bash the Worldwise man and him steal over one billion dollars from ppl but everybody deh pon vado back?
    Leave the man mek him live.

8. MEt….Modiva reach Jamaica…mi see him IG..so mi wassa wonder. Boy Truth is something else..mi nuh know why him nuh stop peep ova yah and hurt up him likkle head…cause people viewing dem points on him man and it nah change….him need fi find sinting duh wid him time dan cock up pon JMG like is him full time job.