LUCIANO SAY NO AFRICA FI HIM…KONSHENS YUH STILL PLANNING TO GO?

0 thoughts on “LUCIANO SAY NO AFRICA FI HIM…KONSHENS YUH STILL PLANNING TO GO?

1. Metty mi nuh wish it pon him or nobody…but if him guh deh and fail fi outrun Ebola dem fi kip him deh! Not even ah phone call dem should allow him fi mek…cah research ongoing and NIH Scientists and CDC still nuh know if it transmissible by phone call :bingung

1. WAIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GIVE MI A ONE A WAY TICKET………….GOING BACK A AFRICA GO LIVE I T……BABYLON HAVE MI DUNG YA A SUFFA LIKE DAWG WAH GO BACK A MI YAWD…….LUCIANA U ARE A WICKED …….SUPPOSE WI DID REALLY AND TRULLY GI U DI ONE WAY TICKET……………. :travel

2. Where this virus is concern one has to be very careful bcuz there is no cure they say. How is it that the 1st American infected with the virus they brought here is out of the hospital.What medication did he get?. This virus has been around for 40 yrs killing hundreds of Africans now thousands. Once Americans in Africa are infected by it now it’s on the world stage. Also one have to remember Africa is a continent with 54 countries.

3. I dont blame di man..Why should he risk his life? Weekend me carry me pickney go hospital and di moment u say cough or cold,dem give u mask and waan treat u like u juss come from Liberia wid ebola rite here ina MERKA. SO I DONT BLAME LUCIANO DONT GUH NOWHERE..