KEMMIKAL GUH SI ABOUT YUH OOMAN MATTERS

Dirty batty mouth Kemmikal yuh Baby mother dash out yuh business. You is a waste man who Gyal mining she seh you don’t got sh*t but a car your a
Drug smuggler. Every minute you go to California Fi go suck p**y and feel up your friends them or they feel you up. You love to follow behind spragga Benz (Red Square) batty. You coming like a big iron ballon can’t buss you did the girl wrong.

13 thoughts on “KEMMIKAL GUH SI ABOUT YUH OOMAN MATTERS

1. Olivia need to go look a job and get over it, big DUTTY waste gyal him go pick up and breed, she no have no ambition. Feel sorry for the baby. All the time she spending on Facebook live she should be out looking a work, bout she want car where she ago park it in har mother living room? That nigga a waste and that bitch a waste. Poor baby

2. Yuh fava blct idiot Olivia. Yuh nuh c u was a fuk n duck. U well waah d man n him new woman attention n dem nah gi u none. Guh look a fuking work n home for u n yuh child.yuh ugly fucka yuh.

3. Love how you watching her post olivia annuh waste seems like She do you something your hurt. Bad you know both about the girl

4. First of all Kemikal ain’t no catch him bruck like bottle him credit bad a olivia name him haffi tek out cable in GO SUCK UNO MADDA . Kemikal want woman fi Mind him like him look bloodclaat good olivia was much better off before she meet him …

5. Which gal could a look pon him and mine him must a idiot wey desperate boy can’t even put himself together

6. Olivia fuck & duck never she was with this man when him don’t have shit. They was practically going through it together. You all talking garbage wasn’t in bed or living with them so shut the fuck up. Y’all sound mad and ignorant 😡 :fuck3:

7. People like unuh love mixup and bad behind keyboards. Half a unuh don’t know olivia or shit about her just here seh. I always use to see her going about her business and nuh inna nothing wid nuh body especially some of you bitches from the 90z. The girl always walking by herself yea a lot of man look har and she cuss dem. Some people have it seh she wild but a lie she just love dress up inna battyrider and short dress. The girl look sexy unuh fi gweh her baby father now is another thing him wasn’t a bad person until she have baby. Every woman go through different shit with dem man or baby father. Don’t know what happened so shut the fuck up man a dog

8. From the girl have her baby she happy everybody want better for themselves she admire and take care of her kid something weh nuff ah unuh not doing.