KARTEL LOOK ALIKE CASE-

ONE THING I NOTICE SEH SOMETIMES IT HARD FI JAMAICAN PEOPLE BE CLEAR ABOUT WHAT THEY ARE TRYING TO SAY BUT WHAT HE WROTE WAS VERY CLEAR.

vybzkartel_lookalike_addie

Spice me an you know me never wait five years! The man ask u about the situation and you say two little thing an ask for a different question, December #2014 u call me I swear you were going to talk about the money or the song and music video I should get instead you ask me to fly to #antigua with you to perform on this big festival I ask how am I going to benefit from it and you don’t pay me for #conjugalvisit as yet the reply was you will pay for my ticket and I will be flying on a plane for the first time basically you was telling me that am going to feel how a plane ride feels and don’t worry about the money me never interested an u vex when I was the one should vex at that point me realize say you a try style me now jus true me never fly with you so the team in Canada link your team an is jus bare lies then I contacted the #thejamaicastar in 2015 then after that I realized that ( money talk an good news walk ) me never interested to link anyone else.

14 thoughts on “KARTEL LOOK ALIKE CASE-

1. Hey, dem dead off, enuh; and mi nuh like or into the practice of kicking ppl when they’re down, unless mi hear ppl still ah talk fu@kery and dem ah continue wid di behaviour weh cause dem fi reach ah grung, inna di first place. Now, honestly, as hurt as I am and as much as I hate her, with how Angie ah BEAT, BEAT the Teletubby like Ali, Tyson, Holyfield, Foreman and Mayweather inna one, I don’t think there’s much left for me or us, here at JMG, to do or say, except to let God, time and Lady Karma to take course. Honestly.

I will say this; Spice, you have hurt/wronged and misused MAAAAANY to get to “your top”, but let me tell you something, God is going to DEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLL WITH YOU!!!!!!!!!!! You are evil, cold and callous/unfeeling/uncaring. You have screwed over SOOOOOOOOOOOO MANY PPL on this journey of yours, you have NOOOOOOOOOO (0) REGARD FOR WHOM YOU SCREW OVER or what they have going on; not even the mouths they have to feed, and you do it without an ounce of remorse!!!!! For how long did you think you could silence or keep this poor, trying fellow in the dark, Spice????? You are a different and rare breed of heartless. You had better seek God, and whether you seek him or not, you CANNOT AND WILL NOT ESCAPE YOUR DUE KARMA!!!!! Oh, how your mighty ass will fall, and remember seh yuh nuh small; yuh just ah broad and big ah guh weh suh, plus yuh deh VERY HIGH, suh yuh know yuh have couple bones well fi bruk up! For how long do you think you can treat ppl in this manner, Spice????? Who’ve you ever seen do these kind of this constantly and get away with it scotch free????? Have you forgotten you are a mother, Spice????? Seek God!!!!!!!!!!! Seek God!!!!!!!!!!!! Get off your high horse, get off Social Media, do some soul searching, beg The Creator for His forgiveness and try to make it right with the ppl you’ve wronged!!!!! Mark my word, when you fall you and others will blame it on “obeah” and “bad mind”, but I hope you lot will jot these things down somewhere, for funnily, when the inevitable befalls the wicked, they tend to have amnesia at times. Seek God. Seek God.

I dare OOOOOOOOOOOOOOOOOOOONE OF YOU to come over here and state that this young man is “looking a buss offa Spice”! Just OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONE AH UNNU try it this morning.

1. Morning and fi go tell the star bout the guy get money here and there ..Dah woman deh special..I was saying myself seh there is no way him cudda go so without pay but she promise him song and video which mek sense..Him never smart though cause if she couldnt pay him she couldnt pay fi song nor video so she was using her head on him right desso. And then to LIE on him ..God a go deal

2. From Soice neva feel a bit of remorse when har fren Precious dead me know she neva have a heart. Spice don’t even look near di girl kids. If you are no benefit to Spice you are not welcome in her Circle. Spice the people still a blame you ina di mixup wid Precious

3. Typo: get away with these *things scotch free.

@Met, good day, darling! Mi sehhhhhhhh…….yuh tek di words and thoughts RIGHT OUTTA mi mouth and head! She is a VERY SPECIAL kind, ah tell yuh! God ah guh DEEEEEEAAAAAAALLLLLLLLLL……..!!!!!! Shani, ah nuh one, ah nuh two, ah nuh ten or twenty ppl Spice screw over fi get to her “top”!!!!!!!!!! Shi fi change har name to “Not Nice”, because shi NOT NICE and naughty too decent fi describe har, honestly! And when she an har followers done, dem walk and gwaahn like she is of good character and like Kim, Kanye and all ah Hollyweird did mek a bigger mistake and name dem children than har mumma! Mi seh, Met, like I’ve said, there isn’t much left for us to say or do, because ah di first living dead donkey dis get beaten suh and shi still naw learn or change, suh at this point, my hand dem tiyad and mi sure yours and di rest ah Metters dem own ah drop off, too; only Angie naw ease up and still ah guh like Energizer Bunny, which is right, because shi send ah private jet fi Angie and Angie never ask fi nuh flight, because shi did fully booked, busy and unbothered inna har small corner, suh shi fi keep applying the pressure and di punches and DOAHN TEK HAR FOOT OFFA HAR NECK, cawz up to quite recently shi crawl outta har burial spot and STILL ah trouble di girl; like shi did get some ah di coolie when she did ah suck Kanar blood, cawz she’s MUST AH COOLIE DUPPY!!!!! Dat viper! If di eediat dem mean har any good, dem guh have ah talk wid har according to my first post, because she seems to be oblivious to the consequences of treating ppl like this! Maybe har mada shudda name har “Eye Water” and mi naw talk di “Crash Weh Boss”, shi thick thick, but dis is more about di ppl dem and dem children eye water weh deh pon har! Shi mek mi tiyad, mi naw lie! What ah gyal big and dangerous????? No wonder why, wid all har “success” shi CANNOT LOOK GOOD AND CANNOT FIND PEACE, just imagine how shi haunted when shi deh by harself! Every “Wicked” mi know have a Likkle before dem name, but she come wid a newness; “Big Wicked”, nutten likkle bout har and everything wicked! Dat ole dinosaur! Guh pay di man him money, yuh too big and wicked and treacherous!!!!!

4. Suh him plan fi live inna kartel shadow all him life? We need more farmers and school wardens (craasa man) pitney a get lick dung a school gate. Get over it and get a job yung man

5. @Anonymous 2:43, YUH NUH WORRY BOUT DAT!!!!!!!!!! YUH NUH WORRY BOUT BLOODCLAAT DAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!! KARTEL TELL YUH SEH HIM HAVE BUMBOBLOODCLAAT PROBLEM WID HIM AH “LIVE ALL HIM LIFE INNA HIM SHADOW”????? AH YUH BLOODCLAAT PU$$Y HIM AH BUMBOBLOODCLAAT DIVE INNA FI PLAY HIM BLOODCLAAT ROLE????? WHEN HIM DIVE INNA DI BLOODCLAAT CHARACTER AH YUH PU$$Y, YUH MOUT’ OR YUH BATTYOLE FEEL IT, WHICH ONE????? TALK TO MI????? WEH DI BLOODCLAAT YUH AH WORRY BOUT WEH HIM PLAN FI DHU FI DI REST AH HIM BLOODCLAAT LIFE FAH, HIM AH BLOODCLAAT BEG YUH NUTTEN OR DEPRIVE YOU AND YUH BLOODCLAAT PIKNEY DEM AH NUTTEN FI DI REST AH FI UNNU BUMBOCLAAT LIFE????? WEH DI PU$$YBLOODCLAAT YUH AH WORRY BOUT HIM AND HIM BLOODCLAAT PLANS FI DI REST AH HIM BLOODCLAAT LIFE FAH, AH HIM BLOODCLAAT MONEY HIM AH DEFEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WEH YUH NUH GUH USE YUH BLOODCLAAT PU$$Y TONGUE FARM LAND AND MEK DI PIKNEY DEM TROD OUT YUH BATTYOLE FI PEDESTRIAN CROSSING????? GUH USE YUH CROTCHES AND YUH MAN DEAD HOOD BLOCK DI BLOODCLAAT LICK FI DEM, CAWZ YUH NUH SERVE NUH PURPOSE AH BLOODCLAAT!!!!!!!!!! YUH AH WORRY BOUT DI WRONG BLOODCLAAT TING!!!!!!!!!! KARTEL IMAGE NAW BLOODCLAAT SCRATCH HIM, BUT YOUR BLOODCLAAT PU$$Y FULL AH RASH, NUH BLOODCLAAT; MI NEVA KNOW AH IT HIM AH DIVE INNA AH BLOODCLAAT FI GET INNA CHARACTER!!!!! MOOOOOOOVE YUH BLOODCLAAT FROM YAH AND GUH TELL YUH SUCK PU$$Y FREN FI PAY DI MAN HIM BLOODCLAAT MONEY, AND GUH WORRY BOUT DI BLOODCLAAT EYE WATER WEH DEH PON HAR NUH BLOODCLAAT AND SHI STILL CYAAHN LOOK CLEAN!!!!! HIM NAW GET OVER AH MUMMABLOODCLAAT, AH HIM BLOODCLAAT MONEY HIM AH DEFEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOW FUCKING DAAAAAARE YOU????? IF YUH EVER MEK AH GET OFF INNA DIS PU$$YCLAAT YAH TONIGHT…..!!!!!!!!!!

6. @Heartless, yuh know her well!

@Met, And on top of lying on him, she and her team tell di disrespected the man and tell him fi guh “chuck up inna him mother”. Now, had it been some other yute weh really out there, like di Six and Rebel Side, and tings reach har, yuh wudda hear all kind ah story, except how fu@ked up she is. Yuh know mi don’t even know if one can blame just her, because her fans and followers have a great deal of responsibility in all of this! Yessssss, she’s the epitome of evil and heartlessness, but no matter what she does and or how it’s presented, they still find a way to wrong everyone but her and never ever tells her when she’s at fault. They will hasten her downfall; mark my word!

1. Yes everything she does they justify like people bothering her . Mi see she a look fi call dem a click name like whey rihanna, cardi and nicky :ngakak …any time dem cross me a done dem and a gwine start block dem from mi page dem to because aint no reasoning wid dem

7. @Met, Exactly! Precisely so, hun! Like dah stinking one deh uppa top, weh mi comment did have 111 likes without 1 dislike and as shi fu@k har bloodclaat self and mi dress har like dead, shi run guh dislike it 10 time; shi stink like!!!!! Done dem nastiness, Met, DONE DEM!!!!! Block di shit house dem tuh and mek sure seh yuh gi dem ah NICE PACKAGE and mek dem look pretty, like Brightlight or like how Sheron Sukhdeo did look inna him coffin! Fu@king tormented set ah ole dead dem!

8. Unu nuh see the devil gal a move like she dun sell her soul, is a empty space inna har chest, nuh heart not dere.