KARTEL INA CASTLE

CAUSE A NUH JAIL HIM INA AND A DUH SOCIAL MEDIA SUH HAWD! WHEY DAY MI SI HIM ASK FI ONE TRINI LINK BECAUSE DI GIRL DID SOUND GOOD NOW SEAN KINGSTON HIM REACH HIM ALL DI WAY A PRISON…DAT MAN FEEL HIM A GUH COME A ROAD OO…….
screenshot_2016-10-04-10-35-27

17 thoughts on “KARTEL INA CASTLE

1. Met mi hear dem seh he is coming out next year .. that a di talk so we will see .. The trini girl did badddd baddd baddddd pan d Kartel I hope they do collab! And Sean Kingston guh siddung you looking cool points or nah???!

2. Him not coming to no road, him jus a cope. Clearly to them having a phone is not much, which is foolish of them cuz this is a master manipulator and plotter he also has declared himself a “don”, I wouldnt be surprised if him kill more people from the time him in dere.
    Dont worry tho all good things must come to an end, chicken merry hawk deh near.

1. oh really, i guess with all his money the right link run pass him. do you seriously think duds didn’t have the right link, joel andem didn’t have the right link. when crime is not solve in jamaica y’all cry corruption, when it is solve y’all cry set up, not right link.
      what right link you need when you committed a crime and incriminated your own self.

3. It is bad enough when us common folks run with the bad grammar but don’t celebrities have publicist fi check what them putting out on sm?every second of the day ppl keep mixing up your n you’re!!do betta sean Kingston u never go usa college?

4. All most every inmate in jamaica has a phone and on socail media and them dont care tek all pics pose inna the cell..them dress hotta than we a road..money wey them pose with more than me..dont be fool

5. Kartel have him owne cell with him owne recording equipment him owne cheff him owne bodyguard n shorty seh she check him every Friday…what more unno wanna hear?? Sometimes it appear to me that he chose to live there…

6. Suh unnuh never see di picture and video dem weh man inna prison a mek! Well pose up inna dem nice clothes and jewelry with all the latest phone and dem suptn deh!

7. I wouldn’t be surprise if it came out that this DEVIL out a road when night come in a him comfortable bed.

8. Gaza lol….why do road when yuh can live behind bars an still run road lol. Di one poptart him shub een him surrender flag fi mavado… A couldn’t Gaza camp him come from afta di teacha naw back from no one lol…. bait dat put him pan a line see if him ketch sumting.

9. How unuh Suh badmind left the man let him be. You all be the same ones dancing and singing to his songs..GAZA Fi Life!!!

10. I love addi like how mi love met site a swear…. just before I logged on I was listening to his music.
    remember kartel sey “him lawyer a big queen council suh him naffi worry bout bail”
    WHEN SHOTTA GO A JAIL
    MET MI KNOW U BUBBLE TO KARTEL CHUUUNE DEM ENUH