JOKE DEH YAH OOO…TUNYA WHY YUH STALKING DI GIRL?

This gurl more than Mawga have Tunya head a way…this is who Busy a give all him attention to..Tunya stalk her til Busy haffi send her out the country to have the baby…

bb

7 thoughts on “JOKE DEH YAH OOO…TUNYA WHY YUH STALKING DI GIRL?

1. Busy never send her nowhere. Tinkerbell how u so lie and wicked busy nah look on u. Hope DNA work in u favor. U a stalk busy . tunya a stalk everyone pure fool… Let’s not lie now hun.. We all know busy

2. Poor ting… Mi see dah stalk sumting deh happen inna real life doe a gal man cheat an she try figure out a wah di gal have different, especially when dem tink di girl ugly :ngakak. Naw lie Mi favorite emoji dis :ngakak

3. The haha is tunya commenting! Tunya you sad bad!! Burn you how the girl pretty!!!!! And you claim WE all know busy then you must know how him lie!!! Same f**n script WE all get. DWbrl!!! Nearly 40 and this is what consumes your life… fighting the young girls over nasty bizy!!! Stop fooling yourself!!! Look how long you deh a road!!! Busy DONT NEED YOU!! HE IS NOT YOUR WHITE PICKET FENCE!! P.s and that picture of you and him in bed is a long time picture #BUSTED!!!!! you really need a life and you sure as hell WONT get that from busy!! Sort out you sad life and stop stalk and call the people dem child!! Big old woman like you smh