JAHSHAWN OUT ON BAIL

15 thoughts on “JAHSHAWN OUT ON BAIL

1. This proves the system doesn’t work effectively!!ppl get denied bail for less than this!!u see dem hitch pon Mario Deane bail till dem kill him off n now a open n shut case murderer gets bail??
    Anywayzee I hope u feel Lil better blogger soap opera!

2. Mi a wonder if a Judith Pusey give him bail….she love reduce di criminals dem bail yuh see all when dem nuh deserve bail she still give dem bail smh

1. She same one…smh but jah shawn seh a self defence kmt…but u c d Pusey she ah so she love gwaan…set criminals free…dats why de rest of judges nuh too in a har.

3. Like seriously who is making this statement about he’s out now and ready to make music? Was it the dumb bleach out icon? Last time I checked they didn’t even tell us he was locked up. He needs to find a new artist because that one isn’t going to be able to make no substantial money and will not be able to even fly go any caribbean country. Him and him management bother evil.

4. @ MiNuhCare when mi see di story seh him out on bail a Judith Pusey first come to mi mind. That gal name Judith Pusey need fi stop hug di criminals dem smh dem need fi kick har off a di bench cuz she’s known for reducing bail & a talk bout how she haffi give bail by di person income. Judith Pusey you is a wicked woman you a di only judge inna Jamaica weh reduce di criminals dem bail & give bail when dem nuh deserve it yuh need fi stop it man…Di other judge dem can’t stand yuh & mi nuh blame dem

5. I’m not a big supporter of either Judith Pusey or granting bail to criminals who commit serious offenses. But let us be “real” here, if we had to keep all these crimnals in prison/jail until trial, we would need maybe 10-times the amount of prison beds/space currently available. The prison beds are given to people who have been convicted. Don’t blame Judith Pusey, blame the lack of available prison space/beds.
    The UK offered over 25 million pounds to help build a new prison and people was up in arms about the offer. So put-up or shut-up!!