ISHAWNA MOVING UP

AH DOE KNOW HOW TRUE DIS YAH ONE YAH IS BUT…….DEM SEH ISHAWNA AND DI MAN INA TINGS MAH…………MAYBE CAUSE SHE AND MASICKA A COOL OUT YAH NOW AH DOE KNOW BUT DIS A PROPPA BADNESS

17 thoughts on “ISHAWNA MOVING UP

1. But all you out of order . Don’t judge a man that you know nothing about. Not because him nuh inna no fake jewelry or fake designer.

1. Last time me check..me nah fe pay license fe me mout or finga..me say him fava a batta foot teef..eff him did inna jewels n designers fake or real..me wudda tink a teef him teef dem..hear deh..a Fartel fren..well him fava a batta foot killa..since u no like say me say teef..

2. STFU from him lay down with Ishawna him is a nobody. Because him not wearing fake jewelry and fake designer. What fake things have to do with the fact he’s sleeping with Ishawna?????? He’s just another nasty ass common freak..

1. Unu stop mix the genna dj wid dem lizard deh mi artist did jus a use dem lizard deh fi after show groupie side piece

2. Anything in the dark always come to light. A long time him and Ishawna a fuck. About two years now Ishawna talk it out her own mouth. Mi deh a Ishawna Video shoot last year and see him come there, she sey is her man and a him pay fi the video shoot and him a spend big money on her.

3. IshAwna coming like one musical pass roun donkey fr one artist to the next fr one producer to the next , for a girl that is not ugly her hol back is ugly , she need to stop do music

4. Ishawna is okay looking y’all think because she mix with Likkle chiney she dope she weird looking with ok features.