IS WHO AND MODIVA?

Hiya Met,

You know more bout them things here than me so can you say is who and Movado now??Nuh just wha day yah him mek peace with Bounty? I have a strong feeling that is him and popcaan a go at it enuh.

MODIVA

8 thoughts on “IS WHO AND MODIVA?

1. A Popcaan him a chat, true inna Poppy new song “World Cup” him seh ” we nuh name league cuz a we name world cup” ( sumn like suh) suh him bex. But Kartel did challenge him to it as well, from Kartel seh “which league dem a play” him write off Vado, is a next song him guh do bout him inna big leage.

2. Mavado a team up wid people fi tek dwn Poppi, Memba Alka tek a swng offa Poppi inna one chune bout him wouldnt wear no bubbles, Poppi nah guh pay Alka no mind, suh him tek it to who him feel him deh pan di same level as and flop him mek Alka see. A jus suh Mavado too nuff him need fi focus pan him own luu laa layy career cuz me confused, coming frm a back in the day gully fan. Mi know him soon haffi delete him post, bout him a “dan” f***n eediat. Mus tru him have green card him feel invincible now.