GULLY BOP A HOLD ON PAN CHIN FACE FI DEAR LIFE

0 thoughts on “GULLY BOP A HOLD ON PAN CHIN FACE FI DEAR LIFE

1. Shauna luk fed up! but shi haffi bare it causz wid GullyBop fame shi haffi tek kiss feel up rotten teet juice ah plaster all over har face ride busen cocky etc etc she doesn’t luk happy in har pictures wid Bop!!!

1. That’s why it’s ah great feeling when ah woman have ar own suh she nuh haffe sell ar soul ah duh tings wid men for money..

2. What fame, after anno she a get the fame a bop. She must go hollyhood if she want tun actress, she a play the vile lover wid bop, watch the face remind of one a dem bitter bitch in an african movie dwrl

3. I can only assume that she is doing all what she doing tuh try prove tuh people that she really do check feem *which is great n’ all* and Gully Bop ah milk it fe all it’s worth…but why duh alla dat and look unhappy, miserable and uncomfortable??..she is clearly uneasy with either public display of affection or public display of affection with Gully Bop…Shauna,whichever the case may be, it is ok tuh tell Gully Bop fe back up off you some..you guys can still date n’ all, but if you are not comfortable with him kiss kissing on you every minute *for whatever reason cause it is written all ova ya face*, jus mek im know fe back up some ah jus chill more time some cause it annoyin tuh yuh…

4. Every time mi see this couple mi wonda if this Shauna character r sexing Toofy. Him always a heng awn pon har like him oil a ride him, but i guess since she proposed…..cho!

5. DAH WOMAN NEED HER FATHER,,SHE NEVA HAVE A FATHER IN HER LIFE…BOUY MI FEEL SAD FOR HER…AT 25 YEARS OLD ,SHE NO NEED FI A DEAL WID DEM THINGS YAH

6. Me nah lie, chin look good yuh fcuk. Mi would a tek one off a her. 20 years Gully bop nuh get none him muss all up pon her yes. I would be doing the same thing.

7. dem prolly have an agreement fi him ungle chups pon di jaw but dah wan deh lan likkle bit ova di borda suh shi bex loll

1. __________________________ But to how she always a grin ina di video dem….how ad him ready fi chuups har face always mek up. Dwlll

1. Him too close tuh di lip cawna dwrcl!!!!..yuh cyaah run dem joke deh wid my son; guh anyweh near him mout, is him head back yuh kissin LOL!!

8. All now Bop still cann believe sey him hav up Shauna like dat as bad as things May be mi nuh think sey shi ever sleep with anybady what luk like Bop!

9. I can’t really comment on their life or love. Only God knows their truth. Is am sure she is getting something out of the relationship, but so is Gully Bop.
    I am just glad someone showed him love and attention and clean him up and get him out of the gutter. It was her.
    Sometimes a little affection make a man ris back up to the top.
    Just heard his upcoming song ” nah sleep alone.”
    It mad mad nuh f*k wickedest old school dancehall style and lyrics shot!!! So his his next collab ” life too short to war.” Gully bop have NUFF style and versatility. D drugs coarse his voice, but didn’t totally destroy it. Pure talent still
    Ms. Chin went through her share of hardships too inna foreign but i not judging people or their files. Maybe them suit each other.
    She kno d the whole world watching, so maybe why she made d video sucking d watermelon from Gully bop mouth.
    Them life. Them problem. Them love. Only time will tell.
    I really only care bout more music sweet music from d Bop. And hope he don’t get heartbroken. Then again that is less pain than the coke and state of loneliness he was in for twenty years.

10. Unno stay deh think say Gully Bop fool fool. Wife/woman get half, manager get 15%. Gwan get a wuk off you manager yaw Gully. Get back some of you management fees in free front and keep you name out there. Exchange is no robbery

11. boy met,,,mi just teck a look pon miss chin facbook page,,,,yow the gal tan good,,,,she have a pic whey she a crawl like cat,,,,meeettt the gal look good,,,,to be honest me use to bash her but mi a stop,,,,if gully bop a f**k her him need fi a spend the coil,,,,,if she and gully bop lef a nuff man a go still run her down,,, worse if she bad ina bed,,,,more blessing miss chin ,,dem affi pay fi live ina your word yes

12. Lowe da ppl them make them live n prosper nuff a unno weh a criticize catch up wit a wutless man frame weh unno a mine up