This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
so because they are wives of entertainer they cannot be groupies???? anyways if a dem di genius one a talk.. him muss know cause him nuh have one groupie to so him must know how fi trap dem!!! kmt.. if a dem him a talk him need fi shut up him fingers dem and mine him own business
So hold on likkle deh di one in the stripe dress a Assassin wife if so WTF di b jaw bone long n she shape bad she must have a very very very nice heart ceerusly
I can’t stand Nicole, for someone who is so prim and propa and who acts as if her shit can make patty all because she rubbing shoulders with the elite set of Jamaicans through tutoring their kids, funny how she go breed fi artiste and all marry to him.
dem bwoy deh fi have a dolly name groupie a bow to…cause if a neva music business dem wouldn’t si did back some gyal much less front…and stop gwaan like unu betta dan di groupie dem ..caw unu used to falla back a killa and dem man deh fi get a start …unu a groupie to…certain dj go some weh and si a young lady and call di little girl bout how him a go change ar lef shi ask him if is a jet him a go buy cause shi have ar house and ar 2013 Audi …and he neva call back …Big up di groupie dem
Dwl…these stupid supposedly uptown girls are fooling these artists into thinking dem can anybody dem want…di ooman shoulda shame him wussa dan dat! Dear Mr. Genius please be informed dat fi u ugly cyaan wash off…di girls dem wouldn’t a run u dung if a neva fi u money…u need to take several seats.
a) groupie
b) GROUPIE
c) Groupie
D) All of the above
And another ting weh mi ignorant fa ….a di big ole wide mouth laugh like dem real housewife …mi cah manage wid di uptown baby cold accent …mi nuh know weh dem depon because dem deh wid di DJ dem ….like dem man neva used to pick up di Hennesy bottle dem and full dem up wid blue KOOL AID unu fi stop it …a groupism gi unu position ….Ps Rasta nuffi inna certain frock
Arent thy entertainers wife? Assassin & Jah Cure. I’m not getting the story
so because they are wives of entertainer they cannot be groupies???? anyways if a dem di genius one a talk.. him muss know cause him nuh have one groupie to so him must know how fi trap dem!!! kmt.. if a dem him a talk him need fi shut up him fingers dem and mine him own business
So hold on likkle deh di one in the stripe dress a Assassin wife if so WTF di b jaw bone long n she shape bad she must have a very very very nice heart ceerusly
a photo was missing..mi put it now
Saw it Met n go the joke. DWL, Right trap n bait f dem licky licky raas
Mrs Campbell your wife and still getting groupie beatings stop it ago put your ass somewhere and do something productive.
I can’t stand Nicole, for someone who is so prim and propa and who acts as if her shit can make patty all because she rubbing shoulders with the elite set of Jamaicans through tutoring their kids, funny how she go breed fi artiste and all marry to him.
dem bwoy deh fi have a dolly name groupie a bow to…cause if a neva music business dem wouldn’t si did back some gyal much less front…and stop gwaan like unu betta dan di groupie dem ..caw unu used to falla back a killa and dem man deh fi get a start …unu a groupie to…certain dj go some weh and si a young lady and call di little girl bout how him a go change ar lef shi ask him if is a jet him a go buy cause shi have ar house and ar 2013 Audi …and he neva call back …Big up di groupie dem
Same suh, Real…
Dwl…these stupid supposedly uptown girls are fooling these artists into thinking dem can anybody dem want…di ooman shoulda shame him wussa dan dat! Dear Mr. Genius please be informed dat fi u ugly cyaan wash off…di girls dem wouldn’t a run u dung if a neva fi u money…u need to take several seats.
Dwl @ Real same suh. But mi waan know before Nicole did a Sasco wife she a did wah? I’ll wait for it.
groupie?
a) groupie
b) GROUPIE
c) Groupie
D) All of the above
And another ting weh mi ignorant fa ….a di big ole wide mouth laugh like dem real housewife …mi cah manage wid di uptown baby cold accent …mi nuh know weh dem depon because dem deh wid di DJ dem ….like dem man neva used to pick up di Hennesy bottle dem and full dem up wid blue KOOL AID unu fi stop it …a groupism gi unu position ….Ps Rasta nuffi inna certain frock