GOOD MORNING MR CURE +1

BULB
DEM SEH JAMAICA HOT IT HOT IT WELL WELL HOT!………..BUT DEM A BEG YUH DOE TURN ON DI AC BEKAW WHEN YUH TURN IT ON DI BILL DAT FOLLOW YUH CANNOT PAY IT…SPEND MORE TIME OUTSIDE DI HOME AND NUH BADDA SEN UP JPS TING TUH MUCH BECAUSE DEM TIRED FI SI UNNO A SHUFFLE SHUFFLE OVA DEH AND NO LIGHT..I WONDER IF A DI LIGHT DI MRS DID A ROW BOUT MEK UNNO LEF AN IT TUN INA BEATING STICK STORY? DI PEOPLE DEM SEH A DI FUS ENTERTAINER DEM EVA SEE WHEY LIGHT LOCK OFF MORE DAN IT ON….UNNO DOE KNOW FAN AND LOW WATT BULB? OR YUH WIFE IS AT HOME WATCHING THE SOAPS? :nerd ………WASHING MACHINE RUNNING?????DRYER??????? 24 HR STUDIO? MR CURE SUH WIFEY NAH CARRY HOME NOTHING FROM DI PERSONAL TRAINING? SMADDY HAFFI TEK MORE RESPONSIBILITY FI DI LIGHT OOOOOOOO BECAUSE YUH EYE SOON GET SENSITIVE TO LIGHT SAKE A YUH LIVE INA DARK SUH MUCH…………AND MR BEENIE DEM SEH A YUH BREDDA HAFFI COME WHISPER INA U EARS WHEY DAY FI GO PAY DI TWO MONTHS MORTGAGE WHEY YUH OWE…………AND MI NAH GUH DUNG INA YOUR STORY BECAUSE MI KNOW IS NOT A BAG A HOUSE YUH HAVE…………..CLEAN CLOTHES PAN NOT SO CLEAN PARTS A DESSO DI MONEY A GUH………BLUE HAFFI A TUN ACCOUNTANT NOW AND A POLICE YUH BILLS DEM..NUH MEK WHA REACH YUH FREN REACH YUH BECAUSE WHEN NUFF PEOPLE WILL PUT HIM UP DERE IS NO BODY FI PUT YUH UP BECAUSE DEM SEH YUH DOE GI WHEY NOTHING…….AND BEFORE I FIGET……..DI BAR TABS DEM……………DRINKING AND NOT PAYING ..YUH DEH PAN DAH LIST DEH TUH :travel

0 thoughts on “GOOD MORNING MR CURE +1

1. Met ………..dats y him shoulda go full white and leff out di browning ting …because it look like is a glow in di dark him a look cause him know seh him a pree di no pay

1. Erm a wha kinda pauperization ah gwan ya suh, bruk pocket or wukliss or both. Dem spend money pon di wrong things. As fi Betweeny Weeny him, him nuh si him days a gather up, if in doubt check di hairline ah beg yuh Beeny, yuh shouldnt have anything name mortgage inna fi yuh days or walk roun and trust drinks tuh.

2. :ngakak :ngakak … Metty please whisper in a u man ears fi bade and deodorant up him mawga baddy
    No frouzie body parts roun here .. :ngakak
    Bennie mi entertainer come read dis
    Pay u mtg man it wouldn’t look good fi u still a book fi show foreign and yard and homeless
    As fi Jah cure him no words.. Uno yes uno u and di mrs fi learn fi live within uno budget
    Uno want live ” entertainer ” lifestyle pon hand cart man budget

3. Please to leave the Rapist alone. Him seh him are getting off the Grid. Going green. Block ice and coal stove inna bungle.

1. Him use to Block ice and coal stove without light when him did a grow a Flankers so this no new to Sicca….Siccature you need fi pay you light bill Iyah.

2. lol I was just coming on here to say the same—the man a preserve the environment and protesting the oil industry and its nefarious attacks and plunder on oil rich nations, Selah! Unnu leave di environmentalist alone oh! :hammer :hammer :hammer :hammer

4. Afternoon Met and all
    I think it’s more than personal hygiene and paying bills is Beenie problem…….

5. What am I longing for? Fe Cure “let there b light” bcs d darkness ting nah go work – me did think unu song dem did a bingo but it look like dem nah go no way n a pure CONSERVATION deh pon d land!!!.Den a who walk n trust up d ppl dem tings n cant even pay dem margrage. It don’t look good f unu caan afford it, don’t hype pon ppl 2day n play hide n seek wid bill collector 2moro sim simma:)

6. Yo Beenie a living legend. Everyting weh di mon av im shud own free an clear….
    Pure slackness…….crosses

7. But met I saw Cure a gas station two weeks ago In what looked like a brand new. White LAND RovEr – the tall top ugly one so how him can a drive that an nah pay light. An how u she dem leg and Sunday gone big family picture tek wid wife and chile for Father’s Day feature ???? Me confuse