FROM FACEBOOK TO MY INBOX AN TO YOU………JMG

chin
MEK WE TRY RING IN IN DI NEW YEAR AND SEND ON SUSS TILL MIDNIGHT OOOOOOOOOOO.. DI PERSON SEH SHAUNA CHINBUFFNESS…IS DIS YOU? SHAUNA YUH A CLEAN UP OOOOOOOOOOOOO

0 thoughts on “FROM FACEBOOK TO MY INBOX AN TO YOU………JMG

1. Yup! She a frig from her eye deh a her knee. Her mom had to send her to that place in Jamaica weh yuh send bad pickney n she run weh. She frig Con, Clips, Outlaw, the owner fi the sound outlaw select on, the sound owner nephew, Peter Blacks n nuff lil nasty man a Philly..cho mi cah memba the rest lol! She is 24 with all them mileage on her punani..my gosh a coloring book she have unda her….Mi think getting deported she would change but it seem all when she reach 70 she will still be frigging everything weh can give her a dollar.
    Shauna a new year..change yuh ways nuh man..if not fi u, fi yuh son. Mi go pray fi u yuh hear..oh n go get tested!!!

2. Wait, a dis same ooman Ninjaman style up in di recent video? If so, him know why him dweet, looks like him hab har file..laaks

3. And what she got tuh show for it??…not ah pot tuh piss in nor ah window fe dash eeeh outta from sexing all these men, entertainers at that…sad when some ooman feel like dem looks ah dem front can tek dem tuh heights…

1. Exactly! She has had so many abortions its a shame n jus plain nasty. It shows she is sexing these men without condoms.
      She is really a kool girl enuh..she is jus lost..searching for something that no man can give her. I truly feel sorry for her n pray she will change.

1. And dem ah di wuss kinda gal…engage inna di cayliss fuhck ah den dash weh belly like anuh nutten…disgusting and trashy!!!

4. All I can say is she been with all of them but every last one claim her. So she must being doing something right.

1. Di ones dem me know is velly velly sexual fi chu. Yes, in every ting it can never be everybody, but di Feb ladies mi know passion seem unquenchable, some promiscuous especially in dem younger years.

1. Well how unfortunate that all a dem wah u know is dat way..u gwan yahn.God be wid u and dem..u yere!!
          Hey Yeppie, wah you ah gwan wid innah di new year?. :peluk Yeppie gurl, my mother born innah Feb. and from she born a one man she got,her husband, my Dad , and from him dead she nevah even look pan anodah man..well mi nuh know if she did look pan one, but mi know seh she nevah had anoddah!!Dats why mi a tell de person fi fix it up..mmmm,mmmm.

1. Hey mummy :peluk :peluk :peluk, hope you had a fantastic New Years day..I have made plenty of changes fe 2015 and am very optimistic fife 2015, very excited!!!!!!… Tinan, as mi dun seh…lowe it ca if ah suh it feel den ah suh it feel…me bawn inna February as well and me is NOT promiscuous..mi love fuhck YES, but ah one man tuh mi ting or no man at all, suh mek it gwaan…di February ooman weh dat know prolly go dat bun right chu cause it did ah duh di sed ting tuh dem, cause February people don’t play.. ..