FOOTAH YUH HAVE NO SHAME

unnamed
DIS YAH RING SHOULD NOT SEE DI LIGHT OF DAY YUH HAVE A NERVE A POST IT AND A ASK WHAT FI DO WID IT..WHY WOULD YOU WANT TO KEEP IT UNTIL NOW? GUH SIDUNG MAN

0 thoughts on “FOOTAH YUH HAVE NO SHAME

1. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others. …nn
    Atleast cockyawna did de rite ting nd gave u back de ring yuh see how it bun him till it confuse him bout nuh knw weh fi duh wid u need no1 to tell u wat to do WID YUH RING foota….more time yuh babymada really nah luk nd try hard fi get her negative feedback.
    De OOMAN done wid yuh papa let it be
    (Simplicity soon sign in)

2. Foota hype, de truth is, you are making a big deal over nothing. I personally think there is something wrong with the Jamaican media for putting you out there. You should be pimped out as “celebrity trash”.

3. Gm all. Foota I know certain things is easier said than done but I think its time for you let go I know the pain won’t go away immediately but with a lot of meditation it will believe me I know bin there done that suh jus carry back di ring focus on your son and your music because right now both of are experiencing what life is about, let mi tell yuh it wicked bad!!

4. All weh ah gwan foota wan back ishawna.him still nuh overs
    Dat ms.legendary nah look back
    Yuh never nuh de use ah cow tail till yuh lose it.
    Ishawna gud gud ah mad him lmao :mewek

5. Yes Foota, tull time yuh move on now…you can either hang on tuh the ring and give it tuh your next “future” wife tuh be *if you choose tuh do so* or carry it guh pawn it get some ah yuh money back…now it is time tuh focus on your son and music career/personal goals…spend time with your family and friends because if you find yourself being alone and always reminiscing on your past with Ishawna, you will find it difficult tuh move on…pre-occupy your time with people and activities that brings out the very best in you because *Happiness forgets, what loneliness remembers*…

1. Morning Yeppie…wah u mean pass it on to di next futcha bride? Yeppie a which woman innah dem rghitid mind wouldah want dah..dead leff ring? kmt. Of course there are some women out there wah nuh innah dem rightid mind still!!! dwl

1. Hey T! :peluk :peluk :peluk..T, men do shit like dat, believe you me…use tuh date wa guy years ago an him gimme wa nice topaz jewelry set dimi birthday, but him mek ah mistake tell mi seh him did buy it for ah nex girl but never gave it tuh her suh mi seh tuh miself, arite mek mi tek it an nuh complain…had it sitting on my jewelry counter inna bathroom ah tek up space til mi decide fe sell it inna mi Ebay online store…made some good money from it too…Footah needs tuh do some soul searching and find out what it is that he desires within ah relationship for both him AND his son..then seek out ah woman with his compatibility and try mek life wid ar…there is someone out there for everyone but like the married guy Rohan said yesterday, some man jus nuh ready yet fe puddung dem womanizing ways and become one with ah good woman so they will forever be lonely inside…Footah, figure out where you went wrong before you can move forward into another relationship…

6. Yes Foota, Full time yuh move on now…you can either hang on tuh the ring and give it tuh your next “future” wife tuh be *if you choose tuh do so* or carry it guh pawn shop try re-coup some ah yuh money back…now it is time tuh focus on your son and music career/personal goals…spend time with your family and friends because if you find yourself being alone and always reminiscing on your past with Ishawna, you will find it difficult tuh move on…pre-occupy your time with people and activities that brings out the very best in you because *Happiness forgets, what Loneliness remembers*…

7. A suh yuh know when some man really sick. Di gyal tek a man right pan di top a yuh eyelid and yuh run with picture pan instagram and no shame.

1. Well yuh know summen Metty, di two ah dem did each other many wrongs inna the situation tuh begin with so ah just full time now Foota call it fish tea ah dun di argument now…she has owned up tuh her skettel ways but Footah fe some reason or another, cannot seems tuh man up and admit tuh his wrong doings, which is never ah good thing..when it comes tuh relationships and disagreements, too much pride will sometimes keep leading you down the path of destruction and heartbreak..why is it that some men find it so hard tuh say these two simple words “I’m sorry”???…or even “please forgive me”???..suh now him ago tek him grievance an ill feelings from dis Ishawna relationship tek it guh eena wa nex relationship and end up backa square 1, all over again.. :hoax2

2. And you know that ring mussi worth 60-100 us dollars in the pawn shop over here.. Bout save like a ring like Kim kardashian him give the gal.

8. A met no money him nah get fi it over here.. DAT ring look like 18 karat gold over sterling sliver watch him to nuh favor frog

9. Foota mi hab di perfect solution fi yuh predicament. Swallow di ring, den tun yuh batty oba causeway bridge :batabig Like di box box dem weh yuh pickup shift yuh brain an hab yuh ah duh dem foolishness here.

1. Yawdy how u does chile? nuh put dem tings yah innah dis fool head..di place polluted as it is already..suh please nuh seh suh…dwl

10. (In my whispering voice) psst foota come here :malu: memba Hoeshawna did dun yuh an seh di fridge empty, sell di ring, stock out di fridge den call Winford an duh a MTV cribs like interview weh yuh jus happen fi thirsty an open di fridge maybe yuh we save some face deh so, pretty ring and hungry, big cyaar an thirsty me hear seh di ongle ting constant in a yuh fridge a di bulb :cool :cool