FLIPPA AND TWANNA REWIND

THIS IS MARSHA’S STATUS PAN Hi5: CAUSE A MY NAME A MENTION NO NEED TO FRET OR WORRY MI INTENTION FLIPPA SEH,…. CAUSE A MI OWN THE MAN NO “GAL” CAAH TEK HIM FROM MI

tuwanna

NOW MARSHA MI NUH KNOW WEDDA FI BAWL , WEEP OR HALLA FI U BECAUSE THIS PIC DEH PAN FIMMY YARD AND IF FLIPPA DID HAVE .08 OUNCE A RESPECT FI U HE WOULD ASK DEM NUFFY PUBLISH DIS… …a di fus mi eva shame fi smaddy so bad till mi limbs dem feel like jelly so… MARSHA MI A ROOT FI U GOD KNOWS… cause dis hot…NOT A SCOTCH BONNET NUH BEAT IT OUT A BLOODSEED
tuwanna2

update: this was her status:–me is flippa mafia life without me him caaan live

5 thoughts on “FLIPPA AND TWANNA REWIND

1. People really foolish….no one should be laughing….from what I understand from previous posts….this chick had a kid for Flippa….will she laugh when her child ask why she can’t see her daddy on a regular basis????….all that fighting over one man…don’t put none of them nowhere.

2. People really foolish….no one should be laughing….from what I understand from previous post….this chick had a kid for Flippa….will she laugh when her child ask why she can’t see her daddy on a regular basis….all that fighting over one man…don’t put none of them nowhere.