FIRE DEH A MUS MUS TAIL , INSTAGRAM A COOL BREEZE

Lawd woie hear yah now…right yah …it get hot dis year…instagram use fi coolie oh yeah……….

Dem seh di wife save dem from a loddda things but if so why have a sidechick longer than a wife? yes oooooooooooo

Husband have woman fi a bag a years and woman neva know man married fi real till it bus pan line cause man still a maintain relationship because it long distance………gyal find out and drop man otay?

All of a sudden husband contact back di woman before di wife and wife guh find out……………….hell bruck lose and di wife skip…woman before wife nah tek him back sed speed and wife due to how she love inbox people run go inbox gyal…otay!

Husband cool it cool it dung and marriage guh back as uno si…………

Adda day husband go back gone contact cyal A-GEN! Due to how gyal nuh want him gyal talk up all di tings dem…………Instagram get a bag a lamentation oieeeeeeee …man fi bad but nuh suh

12 thoughts on “FIRE DEH A MUS MUS TAIL , INSTAGRAM A COOL BREEZE

1. My question is why get married? just gwaan live life and F one bag a woman if you choose to but dem guh mek vow and dem hood come in like a voyager kmt

2. If i’m correct this is not about Humpty Dumpty looking Julius wid him belly fava hot air balloon,and yes mi bruck and ah talk bout supposedly rich people but this to me is about Konshens him name but him nuh have none

1. Come in like a likkle hood man mad u anonymous, ur hole probably deep like sinkhole why ur man did a look the right fit

1. Fuck off battyman. Small hood man eva giving trouble. Is di first u read it ova ere?So mek yuh big hole moomaw born yuh ova wid a bigger hood so mi stone dem whe mi fling stop buss up u hesd, rotten out batty man cuz a coulda neva a woman respond like dat.

3. Konshens want all lose all. Wife going right back a bet u just a matter of time. Why married when u can just continue play the game? That mean he is still in love with the side chick and wife there for some other purpose… These man I tell u… Ladies hold on to the good ones cause their is just a few..

4. The no conscience…..konshens….why bodda married? If side chicks stop entertain dem n a loud up di whole a dem, dem dutty man ya would stick dem wedding vows

5. Definitely Konshens saga. But how the girl never knew he was married and a big highlight of the celebrity wedding. Something off. Even before they were married their relationship came to the front.