EMPRESS MI A HOLD ON PAN DI PIC WID DEXTA UNDER SHEET FI NOW

***The sender seh dem want di money whey yuh owe AND TO DEXTA> mi neva know seh one man can sleep so dead or a suh much time yuh and dexta sleep dat yuh have picture wid him well cover up under hotel sheet and u a pose fi di camera. Not a drug nothing dem did well do di tings and him bus a tired and she was still up and frisky……pan every occasion***

IMG_6217

when you ago pay the people dem girl you taking trips to jamaica and still cant pay people the money you owe you went to jamaica and spend $5000 us on jahmiel the nigga turn around and run you and you still cant give the people dem money yet u taking bout u catching flights while people catching feelings you not even a citizen of America who catching feelings of your nasty life you f**k half of dancehall nobody wants you attention seeking wh**

37 thoughts on “EMPRESS MI A HOLD ON PAN DI PIC WID DEXTA UNDER SHEET FI NOW

1. She always look cheap not to mention she was in Jamaica with the same pair of slippers walkin up and down in town and party with them on Gal uh ah nobody go work and tek care of ur kids !! U and the next whore in jersey that have a son that use to fuxk bay man with her belly I soon find her name and come back

2. This nasty gal go sleep with Vybz Kidd who don’t have a pot to piss in nor a window to throw it out of and him seh her pussy stink. Same VYBZ Kidd wheh rent the attic and can barely pay the rent every week.

3. MET maw wonda if a publicity stunt causen say right as di pics release DEXTA decide fi drop him new song “sorry I cheat” supm anada lakka so, him release it pon him IG yessiday

4. But her dressing cheap! Not pretty and in my city we call that white trash! But if u notice black men loves trash, real men go for classy

5. met n u can see him feel well comfy weh him deh because him wud not a sleep so dead a hm reg woman so him feel safe. a dat them fi get man talk bout black woman dis n dat but at least when we a f**k u u hv some idea white gal a stalker n dem a f**k u worst than d devil itself. black man make white woman bring him down typical story. why she no post pic when she a suck d wood

6. Poor Jahmiel!!! Isn’t Jahmiel still in his teens or early 20? Met please release the pic so wifey or her publicist/ mouth piece can issue a new statement regarding the status of the relationship. I will have such a hard time defending a boyfriend much less a husband?

7. You can tell she thinks being a black woman means ratchedness based on how she is standing smh :hammer To how she a gwan, you can tell she thinks in order to be a Jamaican woman, she has to party and screw every man in sight smh :najis Yo u can tell she thinks she is somebody of importance because she is getting these lowlives, undercover homos to perform tricks on her. :malu

8. Good morning Metsy & Jmg bloggers. Dis white liva witch gyal have a sepulcher dat is mekking di man dem fall inna sleep to death stage. Dem betta careful— when she dun wid dem a bare crosses falla

9. It take nuff energy fi hold up that d*ck all blood muss rush from him head . He probably fainted. This likkle girl inna her Primark clothes (£8)and shoes(£12) I hope u getting paid you white girl ask Chin bout rates and Bop is newly single.. Jahmeil him well sing song fi hair too doubt him frighten the nuh West him come from everybody a WEst have a white woman.

1. Mi weakkkkkkkkkkkkkkkkk PP say Noooooooooooooooooooo that f@&king right if u always bruck no woman s fi u man mi nahhhhh lie mi luv PP :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

10. the song is an old song. I feel like he isn’t responding because she might have some other compromising pics of him. How is she going to be able to show her face at dance hall parties in Jamaica. Now that everyone knows how she stays. Men are really going to sleep with her Met? Jamaica ppl are really fool to welcome her back with open arms. She got the fame she wanted out of this for sure . She is now a hot topic and she dont seem to be shame at all. SMH

1. Mi nuh blame her nuh fi shame a di man dem fi get ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL a di blame.Dexter is claiming photoshop to what I understand but the picture mi have wid him under di sheet dere is nothing photoshopped about that. Empress having the time of her live with these men, we can call her hoe or whatever but she doing her thing without care I cant knock that..Man fi know demself and respect dem home

1. Same so Met.

She can’t short a man, especially de Jamacian one dem who think dem a pumpum god or think dem a equal up to de white man when dem have up white women. Dem jus nah go trust har wid a phone.

Wish de battyman dem did swift wid dem pucture teking too 😀

2. Stay deh. Men will forever flock to her. She have her ting on lock, wedda she have knockout moves in di bedroom or a fling chloroform pon dem, she won’t short fi man. Dem big elephant hood man weh no ooman nuh want deal wid will be seeking her out since dem know she can hangle heaby load. Skinny ooman nyam di most food, maybe skinny ooman can hangle di big hood juss di same.

11. Morning Met, what a gwaan? Wonderful morning Matters

@Anon
    “Do women should not sleep with broke men” Lmao :ngakak

Wat a struggle!

12. Hi wonda if this white demon is really one of the bloggers that come hear as the spanish puetorican she know fi speak ja too well know the culture is this bitch the feds

13. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others….

yuh know woman more thirsty than man when them find out seh a man hood big plus money all deh pon the man page is how dem want him big hood like really nung.smfh

1. Hey mi think a mi alone see it mi say one granny she bout how she dream say she n Dexta daps n usher inna one room n she chose Dexta ova usher mi say mi just nicely exit the page cause I don’t want to cuss who nor write a write script fi profess dem love cause dem see the man koki size dem tooo rass tusTY man cho

14. Met yeppie a stalk yuh again lol.. dah white girl nuh faze mi what better way to be a true battam man yuh nuh see di white girl a gi dem anal

15. This gal nasty fi real…
    Gramy Kid use to f**k har and one next littl selecta from Jersey Landa Hype. The girl tell Patrice how Landa suck har and she neva give him none.

16. Ok I have to address this and it will be a one time thing. We r not going to judge r accuse anyone, we don’t know if it’s YEP so let us not judge. Ok yep I’m addressing you u were one, of the bloggers I truly like and yardy, so if it u who r disrespecting MET please please stop it, she doesn’t deserved it. We r too grown, for this rubbish let us not bring ova di dutty habits in the new year. Respect a manners mi sey fi 2016. Deep down I know met don’t hold any animosity against you. Yep if it’s u please stop a love a respect wi a deal with. Much love to you yep and your family!!

17. Mi seh White trash bag have something a gi weh fi free aka the aid virus, and she mek sure she a nocculate up the dance hall community of black men, but tru them daff and fool fool, them think sleeping with Annie Palmer the white trash bag mek dem so special. (In mi Movada voice )

18. If I may ask…..is it something special dark glasses unnu wear inna di night weh unnu can see through??? Mi a try look cool a nitetime inna mi shades but mi haffi ease dem up, walk weh mi a guh, den drop dem dung and tannup one place whole night. Can’t see a ting but mi cool like dat.

19. It’s true what someone said mind a AIDS or something shi have cuz di way how shi a run if shi don’t have something shi will surely get it but dem not going to tek heed until 1 just 1 man drop out dem di whole a dem a go shit condom can’t protect against everything so stay der run down white meat it soon salt di whole group

20. Her ears look like rat bat. If you ask me, she look sick to me. Jamaican man is so licky licky. Not everything come in your face you should take. Thats why most cant prosper inna life. Too much Jezabels them screw. Spiritual backins when you screw all kinds of man and woman. Vybez Kartel ah some woman salt him up.