ELE BABY MADDA DEAD?

ratty

DI ONE WHEY DEM SEH NAME RATTY AND SHE COME FROM UP A STAN PIPE WAY DESSO..DEM SEH SHE GET 8 SHOT SO SMADDY COME CONFIRM DEH…MI NUH KNOW WHY DEM A SEH ELE BABY MOTHER AND ELE DONT MIND HAR CHILD

11 thoughts on “ELE BABY MADDA DEAD?

1. I don’t know any particulars bout di story, but eight shots is frightening. Was she targeted or got caught up in crossfire? Condolences to her family and loved ones.

2. Where can we read up on it, do anyone know why she was murdered? Condolences to her family, very sad a woman receiving so many shots, what did she do to deserve such a death.

3. Imagine a dam storm is at sea and these people still committing these heinous crimes. Man if some people never did ago suffer God should a just wipe them out with Matthew cho man

4. Mi see ppl a seh RIP to dis ratty pon mi fb and mi neva know a wah killed har. RIP to her and may God bless her babies as they go through this world motherless.

5. Jamaica ruff enuh? Ayyeee bwoy, but a wah she could a do why them give har 8 shot? and she have kids, My gwad, Chop off me foot them, I am not going back down there to live, these thugs don’t have no mercy.

1. I second that. I would not last a day… I use to say….Maybe because am no longer living there it seem bad. But no mon. I couldn’t last

6. I read somewhere she got 8 shot in her vagina! What her pussy do to you Mek dem shoot up har pums? Missa wachie pums!