DOVEY MAGNUM A DUN SINCE OHH

7 thoughts on “DOVEY MAGNUM A DUN SINCE OHH

1. But dovey with the 2 dumpling n half tub a butter a hypocrite cause when spice drap the fuss argument she ova deh a side with Splice dovey go n knead some more flour n boil n come outta this u can tell nobody bout dirty n ur mouth corner Eva a sud like it name Maytag FOH kmft

2. Met Yah ride……..gwan ride dah one yah out! cause that motherphucking maytag comment was a ras long range cannon fire from a warship whey not even russia or america can’t fabricate a bumbo!

chuet when yu wake up and walk in pon the board yu come heavy no blurt naught :army: :beer:

3. But who stay bad like dovey?? The ugly broke hungry people them walk and give the most problem. Is a hype dovey a look. Dovey mine you business you don’t have better things to worry bout like your papers, your teeth them, & how fe make money? kmft you too f**king nuff. Spice naw give you no buss stay in a your lane with your sticky career. Dovey you look sour no bloodclaat go shower in a little bleach then try again.

4. Chuetyyyyyyy….morning metty n folks….chuet mine yuh mek dovey shit splash pan mi…no sah…chuet come out an run di tractor trailer ova dutty magnum…a weakkkkkkkk…

5. DUPPY MAGNUM IS A DISGRACE SHE ALWAYS AH LOOK TROUBLE N SHE JUST LOOK LIKE A BIG SLOPPY DUMPLIN WAH NUH BWOIL OUT GOOD. EVERTING LOOKS F**KED UP ON HER SHE NEED TO GIVE UP. SHE HAVE A BAG OF FOLLOWERS WHO REALLY JUST DEH PON AR PAGE FI HEAR PEOPLE TRACE AR. DOES ANYONE KNOW IF SHE HAS ANY TRUE FRIENDS, OH MAYBE SHE ATE THEM.