DIS REAL? DEM SEH KARTEL COME OUTA PRISON FI HIM SON DEM BIRTHDAY..ALL PICHO TEK………ONLY IN JAMAICA TUH @#$^&&*

Screenshot_2014-12-25-00-50-42-Optimized
Tanesha Johnson
My Husband Is So Comfortable Where He His So Badmind Go Drop A Sleep ! Well It Was My Son Birthday & They Don’t See Their Dad For A Long Period Of Time Now SO I Decide To Let Them Took A Picture With Their Dad On Their Birthday This Picture Was Taken Yesterday With Me & My Husband & My Three (3) Kids But I Can’t Tell You Guys Where It Was Taken It Is Just A Secret , I Can’t Tell Too Much Because The Media Is Watching . Anyways My Husband Is Well Comfortable Where He Is Zeen…

0 thoughts on “DIS REAL? DEM SEH KARTEL COME OUTA PRISON FI HIM SON DEM BIRTHDAY..ALL PICHO TEK………ONLY IN JAMAICA TUH @#$^&&*

1. Shorty if you really pen down DAT deh statement deh you are such a nukkle head.. seriously so it was a secret location? And u cannot say much.. Now dem a go come cuss and say a lie when shorty clearly wrote its a secret location. Everybody knows where kartel is and that’s no secret.. With a woman like shorty no man needs a enemies

2. they aint gonna remove him from da prison ground, hence all was done here was a huge banner to decorate the background on the prison ground ….i assume

3. Must be a lie. As bad as di justice system is dung deh, no way someone serving a murder charge get let out fi a simple birthday of all tings. Suh dem gwine let him out 3 times a year every year fi dese tings? Utter and complete madness!

4. This was taken in the prison, they have xmas treat for the prisoners every year when your family can come and spend the day having activities in the front court of the prison yard

5. Den how Kartel look like since him go a prison him get cast eye. How him face look fat so like him eat sumting weh poison cause di rest a him still look mawgerrrrr.

6. A family and fun day that that happen every dec and Easter family get to visit the prisoners and take pic.no guessing shorty

7. Da picture ya look like it splice(photoshop). Di son wa hug up Shorty, him shirt look like a draw dem draw it into addi shirt because dem definitely nah touch at all plus di foot dem look a way. But anyway him cah lef go not a rass weh so a must sameplace a prison dem keep treat SO Shawty STFU wid u delusions

8. Auh guess a Shorteeh alone hab summaddy a prison, or Kartel hab a special wing fi himself, therefore, nobody else wouldn’t recognize di floor..smdh..watah life een sah. Ah wen dem going to stop try pull singting ovah wi yei??.lol.

9. But look pon di white white bleach out man whe go een a prison..Luk how di man chiken foot dem blak and him face luk like him a get steriod injections..

10. Well at least the kids appaear to be happy and that’s all that count no matter where the picture was taken he was able to spend time with his children and that’s what counts…

11. Short Boss, yuh nuh have no sense. If this was true, why does social media have to know? Who yah hype pon? It’s good that the children could see their dad but yuh neva haffi loud it up.
    Horizon is not a secret location, just to let you know.
    Next thing how Kartel look suh? Depression a nyam him weh,
    Happy Holidays Met and JMG family.

1. So shorty and Martel married? So it did haffie tek life sentence and lock down fi kartel say I do? Shorty its not a good look..

12. dis woman nuh matta how……wi tall up shorty .,,,shorty short up ar self….secret location ….is GP living room ?????????????

1. get your dumb American ass off the page. Bout colour. Two black people can have a brown baby and vice versa idiot. Plus who don’t know that Shorty n Kartel a bleach? Guh hold a dark corna oooo

13. Shorty don’t look too happy, but you can tell that the boys are really happy to be with their dad. After seeing the interview with on stage. I’m seriously happy for the boys.

14. To person up top keep asking y pickney dem too black is bcuz dey get mommy n daddy original color OK just Google kartel before n after

15. IF SHE THINK PPL A FOOL SHE JUST A FOOL HER SELF . IF HIM COME OUT A JILL TO GO TO HIS SON PARTY HEADS WILL BE ROLLING. THAY TAKE THIS WORLD BOSS THING TO FAR . COME OUT A WHAT . HIM LUCKY HIM STILL A MAKE MUSIC ,BUT THAT IS COMING TO A END SOON . THE NEXT TIME HIM COME OUT WILL BE COURT . DOCTOR R THE END A HIM TIME 2050 . R A BODY BAG. STOP TRY AND FOOL PPL TIME TO GET UP .. i would like to see him get a new :toast trile :toast

16. Not only in jamaica all over people who behave etc get little perks see kids wife day out with family etc even a prisoner got to get his girl pregnant before legally

17. This picture tek before Kartel go prison. None of the kids are that small.. anymore. Kiss mi damn teeth, publicity seeking shorty.. go hold a seat on the ground, facing the corner, with you head between your knees… idiot.

18. Shorty.U Stupid or nah…..comeen like u nuh ave nuh f**king sense. Ppl ova her anno idiot…dunno y u dont stay dere wid him..kmft”secret meeting place”where ova di rass prison….

19. Big up tuh di smady weh create di Hollywood poster wid di palm tree dem ah shot. It seem suh real dat all di Misses tink seh dem deh somewhere else odda dan outta Horizon :ngakak

20. Shortie all a punctuate n put words in bracket. Lol. No sah what a shame. Husband.? Where that title come from. I must say that this is the best of shortie. Martel going to prison agree with her n what a lovely hairdo. Don’t spend too much of the lawyer fees now. Lol. So where Shawn storm? Poor soul must ago mad. Him did want tek a deal n sell out kartel but scared him end up like roach. Fine fine fine. How do u explain to kids that young why u fada dat once was so famous is now a convicted felon.

21. Life so funny. Few years ago it was all about him. No one could come close to kartel. Now he’s just a memory. All because of power, look where he is. Fat thou. Jussi have a personal police chef. A yard work them fi send his ass go do n go fix road all d deplorable roads a yard a it them fi go fix sit down an yam n drink n a record song n a chat bout a long time song. Yes right. What about ninja case n food kartel. Food kartel gone a prison fi carnal abuse how long

22. No di prison have a day round di Christmas period dat family can come and visit the inmates to gi dim likkle support in the hard times. Nuff jails a dweet it worldwide.
    Him nuh step outta no weh Shorty confuse or waan try stir likkle media attention.

23. wan ting mi nah guh tek from har nd dats how she tek care of her kids,she is doing a damn gud job wid de money weh a come har way nd nah jus tawk bout how dem luk even where dem education is concern she is on it