DI WHY YUH NEVA ASK FI A LAYER A TALENT?

DI DI TIME YUH TEK MEK DEM DO DIS YAH BODY PAINT AND YUH USE DI APP AND LIFT UP YUH LONG BREAST DEM …WHY YUH NEVA ASK DEM IF DEM CAN JUS GI YUH ONE GOOD LAYER A TALENT? WHY YUH NEVA MEK DEM SLAP IT ON?? YUH TRY EVERYTING FI GET A BUS AND NOTHING NOW INSTAGRAM BANNING YOU IS NEWS? DI GI WI A BREAK O

DI

14 thoughts on “DI WHY YUH NEVA ASK FI A LAYER A TALENT?

1. Only talent is her beauty shi pretty bad, until she open that mouth of hers! Spice a du r ting mi naa lie shi a put out di work, Only God himself alone can tell me seh anuh obeah mek j Capri crash! Dat girl would’ve been a savage ina dancehall in the female category!

2. This woman is a mad woman from the baller leave her, head just mash up the other day she put up throw back picture with him and her and look like she get shame she delete it bout history. after the man done left you, you still put up old picture with him after him all married!

3. Lmaoooooo all half a teaspoon a talent coulda sort har out yea cause she no got non right now kmt

4. mi hate wen nuh talented tricks resort to gimmicks yuh see. if the talent is dere yuh wont have to go bare

5. Can she not try something else? She is no spring chicken so why forcing and forcing suh hard. Go try talent management, on-air personality. Try something else. All di raunchiness, selling unno values and morals, and still nutten fi show fah. Go back to school go learn a trade or summen. Get some pride and self-respect.

6. And not even original gimmicks either coz one a them yt celebrity was all over social media for doing the same & walking around in a thong. Next

7. If a the US flag she paint inna till de stripe dem all run cross har hole MI SUPPORT har. Dem diss we wid dem fag flag wha day yah. When dem own flag law say it no fi fly pon the same pole.

8. She should be focusing on her music instead of trying rep the U.S. Spice be right bout dem ya female inna dancehall. Dem nuh put in di work! We need more lady saws, queen paulas, patras, lady gs and tanya stephens.