DI WAY SAFAREE LIE

Mi a guh put it that a Gabby leak the conversation wid him earlier this week to the blogs..Oh yes she did cause shi nuh seh har phone was compromised suh Gabby leak out……….mmhmm..

Safaree is one of dem man deh as mi tell uno………he is all laughs but its no laughing matter cause man like him will mek ooman hate dem cause di world tek dem simple and they not..we get that part down now..otay

Suh Safaree him guh Ding Dong wedding without him industry bed Erica Mena…Safaree now him well guh tag Erica bout him cyah wait fi married but mi been a watch him and she from dem claims dem deh and cant wait fi married or get pregnant and all now nothing..Safaree is that kind of man that will make women get lost in him and then pretend they dont know why you mad………………..Facts me a talk now, him and him cousin dem do women this all the time (him and the cousin always in Jamaica together) ……………Make women feel like they are the one and then in the same breath they have others…many others…..Look like Gabby si di charade pan him page and decide fi out him Monday bright and early..as soon as the things post it look like him run guh report people page pan instagram and a tell lie bout fake news…instead …………of paying off the source him open him mouth and lie…Safaree should have contacted Gabby and top her up cause him guh seh a lie and due tuh how di blogs not posting out of fear…Gabby dash out all di tings dem …Which she can because him a paint har out to be a liar…………..And Erica she a talk bout deportation……………Gabby’s visa got revoked because when she was stopped at Miami airport and they asked her what she was doing in the country she said she was working and she neva have no work permit which she needed to have……..Suh mi nuh know what Erica she a try like she have di girl ticket…I posted the visa thing a few months after it happened and got a fake email asking for a removal…I ignored because it was true and there was no bullying in reporting what had happened…

Safaree a tell Gabby seh she have a different type of hold………….a hole him waa seh? :ngakak no one sent you to Erica Mena sir suh if yuh have navigation problems guh learn fi swim

Safaree is a trick..I tried to tell uno and people a tek up fi him like him nuh know what him a duh…Shame pan him fi a walk and a use people and all a play victim. Bout him been let down since Nicky..Safaree yuh too bad

15 thoughts on “DI WAY SAFAREE LIE

1. This tea miss me. So yuh really mean say Erica still deh with him after him seh he ain’t getting married? Safaree ain’t a man he is a male. Now I see why Nicki gathered him together.

2. Gabby is such a cute girl but……………………

she just have too HOE WAYS.

Gabby always hooking up with these men over and over just to be in the mix. Safee him is just as messy… isnt he engaged to love and hip hop hoe Erica???

3. ONCE AGAIN NASTY GABBY IN THE BLOGS FOR F….G SOME NIGGA THAT’S PUBLICLY INVOLVED WITH ANOTHER GAL.

WAH REALLY HAPPEN TO THESE WOMEN NOW A DAYS??????????????

MAGA GABBY WE SICK OF YOU N UR HOE BEHAVIOR, ITS 2019 NOW MAN, HAVE SOME AMBITION AND PRIDE…

POSTING THESE MESSAGES ONLY CONFIRM THAT YOU A HOE…..SNEAKING AROUND WITH THIS WANNA BE CELEB SAFAREE.

4. This story may be true but Gabby is all over the place looking for some American celebrity to pick her up and mind har. She’s pitiful and has no shame or class.

5. Idk why anyone believes ANYTHING on that show. That “reality” show is FAKE & SCRIPTED! They will do & say anything in order to ensure another season on that show. I would love to know what they make for 1 season of Love& Hip Hop fi mek dem lie suh fi dat check.

1. Greg is gay…………………….. they are just friends.

That man have 0 attraction to woman, e just hands out with them to create a facade

6. First off Gabbyyyyy your pussy not good. Every man you withhhhhh end up leave you omgggg sit down marga dawg

1. HOW YOU KNOW THE GAL P….Y NUH GOOD?

TALK UP U EVER BEEN WITH THE GAL B4?

WE ALL KNOW GABBY IS A HOE BUT SOME A U PPL JUST COME ON HERE TO TALK A BAG A GARBAGE………………………………………………..

7. Storyline in the making for on the next episode of which ever reality show dem feature (Safaree and The deflated one)….YAAAAAAAAAWWWWWWWN Oh please to all those classing Gabby. Safaree is a BK waste man. Smart though and very charming, controversy is the currency, Gabby knows and not falling for it. Gabby mek Mona sort out u visa so u can mek some $$

8. Hold please! Dis yah tun up mi not even can hear good lol… Suh yuh mean fi tell mi seh safree a gallangs wid dem yah tings an all a talk bout a because afta Nicki boy a das why nicki duh yuh suh probably did waaah roll wid har an all a fuck di groupie dem while u have di queen what a dumbass waste boi. All him gyal she supposed tuh feel like a big eediat gal afta she read dem tings yah. Goodie mi glad yuh leak it

9. NOT UNDER TRUMP ADMINISTRATION GABBY love & hip-hop can’t help you get back visa your us whore days are over gwan fuck dung JA