DI KNIFE STICK GOAT BUT GOAT KICK BACK

Mavado in July 2011 fresh out of customs

MEMBA YESSIDEH WHEN MI DROP DI PETITION AND DEM RUN IN PAN MI A ACT SLICK…IT LOOK LIKE DEM GO RECONSIDER AND DEN A TRY HINT TO MI SEH IS JULIAN ………WHICH WOULD MEK SOME KINDA SENSE BECAUSE AS MI SEH YESSIDEH…………………..WE NEVA KNOW WHICH DATE OR SEH HIM GET STOP A AIRPORT FI REAL BUT THE DATE DROP INA PETITION AND DI WAY HIM AND HIM FREN DEM DID A CHAT IS LIKE DI MAN A COUNTRY DID DROP DI ASSAULT CHARGE WE NEVA CERTAIN SEH HIM DID REALLY PICK UP DAT CHARGE AND WHY HIM NEVA SPEND NO TIME?………… DI PETITION REALLY A TALK DI TINGS BUT SINCE DEM FIND DEM WAY FI WAA COME TELL MI SEH A JULIAN…IS WHAT HIM AND JULIAN HAVE AGEN NOW?? AH NOW JULIAN WAA TELL DI WORLD SEH MAVADO A INFORMER??????? PPLLLLLLL DEAD IT DEH YASSO AND WE NEVA A PRE…MI FEEL GOOD DOE BECAUSE NOW MI KNOW WHY HIM AND HIM PEOPLE DEM LIVE PAN YAH…WHEN MI TALK DI TINGS DEM AS MI SEH RUN WID DEM INA UNNO PAKKIT…ANYHOOT…JULIAN LINK UP A WAA HEAR DI RES
DEPORT REGGAE ARTISTE DAVID “MAVADO” BROOKS
Reggae artiste David Brooks is a noncitizen felon residing in the USA. He was convicted in

May 2012 in Jamaica for serious assault.

While detained at JFK airport on July 2, 2011, he admitted that he bribed a US government official in order to have his visa reinstated.

A subsequent investigation led to this official pleading guilty to a two count criminal indictment. It is grossly unfair that undocumented immigrants with NO serious criminal records are deported daily while a convicted felon, such as Mavado, has carte blanche to live and work here.

0 thoughts on “DI KNIFE STICK GOAT BUT GOAT KICK BACK

1. Yuh run in yessideh till it look like yuh go mek a call…………yuh bugga yuh…anyhoot Julian link up…kawsen seh a really airport Mavado go talk up pan Rainsberger and did really come ina di country a hype mek all song fi bounty after him know wha guh dung a airport? Mi a go right back fi di old post dem todeh..Suh unno head ah guh errrt unno

1. Morning Met…it was long established right HERE sey da nasty, dread head bowy yah a double edge cutlass and a rass thiefTT.

1. Das why him sidung ova yah day and night because facts were already spoken right here. When he confessed at the airport dem go investigate what he said to them that is all.

2. Juliannnnnn please to link up u know mah she-mail …I have a few questions mi waa ask..because a couldn’t rat him rat out di man fi get a landing alone mavado couldn’t so foolish :ngakak

1. Ah waa Julian talk up all di tings pan dem..Imagine dem run in yessideh bright bout bad mine..come a accuse mi of information whey mi never even have..now a needs to know errrythang

3. Ok Peoples. This is where reading is fundamental. Di time unuh a chuck badness and ah party unh life away go enroll in a GED class. If Mafrado coulda read him wouldn’t have been brainwashed so badly. From Julinena meck him start program di man dem Visa mi know him was di puppet master. Worst part about it , Busy smell di Rat and move up Jiulieana and him see Mofrado di prey and him milk it for all its worth. Now him affi go back a yawd and tunn slawta to the lambs. Di same man dem weh him diss and give up will be welcoming him back with open arms. Mafrado cah hide ina dah house up pon di hills too long. No show ,no new music= brukk and hungry. Mafrado every baddie a barber a Jamaica so you cah resort back to dat. Another one bites di dust. Btw, mi sure Julieana well situated ina Merikka and not looking back to seeing Jamrock anytime soon. If unuh wah chat to him unuh have go chu di bodyguards. Sad sad. How can a grown man put him future in a mans hand that he heard was very sheisty in the first place.

4. Met morning! Of course,is the Mr. So Special doe, that’s y him did so hype, and talk bout ppl bad mind, after him biggest work weh him do is informing pan the man, that ugly boy sell out the man just to get him stay in the US, that’s y every other entertainer visa did get cancel in that same time, OK Mr. So Special, is them dutty work deh u perform, now it turn round and aguh bite in a u rass now. America only wanted the info, watch how them ago dump like rubbish back a Jamaica.

5. Story come to bump now. U going to need Mr. Goathead back in u corner, when the old people them use to say again ? Man nuh dung claim hill, nuffi dash weh him stick, new broom uncle sweep clean, but old broom know the corna, ungrateful worse than obeah, the same crowd that laughed with you when u going up, is the very same crowd ago laugh affa u when u coming down, but is two different laugh. Mr. So Special we will hear the out come of you! God go with you pappa.

1. Feds stop u a airport and u talk everything without getting yourself permanently here…so as him land him plan fi marry…and feds plan fi him back a dat ..ohhhhh gaaaawd *Beenie voice*…if him fool one more time…It never mek sense him give up Rainsberger

6. People, use your heads. Don’t believe everything you read. If vado had told the officials that he had bribed Ransberger to get his visa reinstated, they would have put him back on the first flight to jamaica. Obviously, he mentioned that Ransberger’s name, but it is highly, highly unlikely that he said “I bribed him”. After they let him into the country, the u.s officials investigated how and why Ransberger endorsed Movado and thats when the bribery was uncovered. By that time Vado was married to a U.S citizen. After that, they denied his petition for permanent residence.
    Real Talk 😡

1. You need to know the deep inner workings of the judicial system. DUtty head became an ASSET once him have information…would you vie up you only source of income? lol
      Marrying a citizen, being let in (special circumstances such as being a RAT, lol) isn’t nothing. That negro slept with both eyes close cause him felt comfortable like a full belly RAT…I knew and anybody who know the system knew that he would be DENIED in the long run…dutty police record from home country was another factor…with PENDING/OPEN case :ngakak
      MET!!!!!!! :maafaganwati

7. U.S officials knew about the gifts following the investigation of Mr. Reinsberger,to which he freely admitted to. How easily we forget :travel

1. Him giving the man as gifts the items wouldn’t have been a bribe if he did not admit to it so mi never really a look no answer to the obvious

1. so met mek mi undastan fully him truly ago get deported ,,,how certain is it,,,dem might change dem mind an give him d stay

1. I don’t quite know if he will get deported, but if they wanted to they could have helped him out from him gi dem di info him shoulda secure something with that. All the lie him tell bout dem waa kill him a Ja di U.S nah look

8. Why him nuh just save him rass self and galang back a yaaad. Him suppose to feel like Doodoo thinking he could run go marry a sitizeeen. lol

9. Phoenix deh pon it. Gully Gad feel like seh choo him inform pon people him Green Card secure. A muss David Rowe a council him.

10. Unno stop badmind the man thing. Regardless of what him do dat nah stop the man from eat food whether the man in America or Jamaica.
    Bounty Killa fi one cant rich like Vado. All if the man come home the man still a guh rich.

1. Rich rats tell no tales, lolol Rich man need not SNITCH out on others to get entry into any country.
      Bounty is a comfortable citizen in his home country…watch that! :sup2: Nuff a onu don’t know what the hell it means to be rich…like really?!
      Being rich also comes with being respected by peers, responsible and also having staying power financially…lolol

11. Man juss a jump up pan a possibility of a man demise…it doon look good..Home boy need fi chill afa de hype…uf u wish bad fi sumady…watch u back..PRAYERS GOES OUT FOR A POSITIVE OUTCOME…

1. If we were in the 80ths and you tell us to go suck we madda maybe we would have take offense, We in the 2000 telling someone to go suck dem madda is like telling a gal fi gwan go suck dick. I am sure you taste you madda kratches when she was pushing out the like of you.

1. So me say to! Me tek a good gulp a fi me mada pon the way out fi last a life time.
        the way dem bowi yah move now a days dem would a love fi suck dem male idol…lolol

12. so weh unnu a cuss d ppl dem fah ,,if vado fi get dip him fi raass dip cuz him burn him claat bridge too early an a pon unnu knee unnu fi go an pray fi unnu artist das d shame lift out a him yeye dem fi hw him bragg an boast up him nasty raas self pon d ppl weh use to feed him dat dem no dip him inna 1 pants like weh buju sing bout long long time ago

1. hayyy tings change…when we talk we a wish bad fi dem..suh dem nuh listen till problem reach dem and dem waa seh we did right but shame mek dem cyah begin dat line………………dem hawt too black it need fi bleach

13. @Met, everytime a Vado story drop ova yah, Mr.Zeen him bout, Killa bruck and vado will always be rich..WHAT IS WRONG WITH THIS NINJA?? WTF ASK HIM BOUT KILLA?? KILLA OR ANYBADDIE ELSE MEMBA BOUT VADO? MAN GO DRINK BLOODCLAATE BLEACH AND PEROXIDE U DUNCE BUMBO..It hurt me fi di man usi..The man wouldnt even try reason with some form of COMMON SENSE…ASS-F**ING-HOLE @ U ZEEN!!!!!

14. Vado a never si come si god don’t like ugly me grow up old school from yu a informer yu cay come pan the road come talk sa yu a bad man bad man fi why yu a pussy .mavado a BIG. BIG informer an SELL OUT long time HOW YU fI SELL OUT MAN LIKE THE KILLA…. Yu a pussy round here .what is a man if he gain all the richess in the world an lose is sold ,THAT MAKE YOU JUDAS. Movado yu sell out BUNTY KILLA for some green paper. bUNTY nu rich with money but him rich with a clean heart an him nu make money turn him in JUDAS. BUNtY KILLA we love you .bunty you have the love a the people an a yu as no informer round here nu JUDAS IN AYU CAMP KEEP IT CLEAN FROM BACK AN BELLY RATS movado …….Please Bunty don’t let him back in your camp when him come back home the rat if stay far from yu. bunty a yu a the man, met that boy vado a big foooool.

15. Unnu can’t stop bad mind Vado now. Met nuh matter how much monkey unnu Wha sleep wid fi mash up the Yute it nah work met!

1. In seeing the post and reading the comments..i was wondering how long it aguh tek truth fi reach roun ya…DWL

16. Met yu can’t follow up fool them a gawn like a yu a deport the in former dutty gully Hogg .bout him god .god fi the shit in the gully. Met lef them to ICE my mother used to say show off bring disgrace movado right now yu a hump ti dump yu a go get a great fall…ABAY. big up bounty killa every time have a bless year a yu a the man.

17. Mek vado gweh di way how him a run dung di fame & di hype him change complete 360 him mek it get to him head & a him own gyal me hear say it too suh of di people dem weh close to yuh can a seh dat him need fi check himself

18. met u frien attack u agen,,,,,btu dem fi pick d beam out a frein yeye b4 dem tell u bout badmine mi waan u dig out dis yah tory deeper

1. Mi nah go stop till I hear word fi word and mi nah look pan dat deh condom top deh not today. How u fi sell out and u doe get pay ?????? Di Feds serve dem a trick him mus did feel good when dem mek him walk chooo di airport di man go mek all song bout him visa a cause problem……………..disown flex because him think Feds was on his side from mi born mi neva see nothing like dis yet. Man fi fool but noh soh

19. Met god give everyone a gift , but he also say that he that exalted him self shel be a base, one thing about the good book it nu lie we will live to see every word come to pass.bounty in jamaica a do him thing him can’t get deported a good over evil we as.

1. Yes and he sure was hyping away …he started off very humble and as him lift up outa jamaica that was the end of it. This fool sit down and allow Julian fi feed him wid ego…..Busy whey did a live him life all of a sudden U.S send fi him…I really thought he had something solid with the U.S after all that

20. Since Ransberger has been sentenced to prison, it is highly unlikely that Movado will win the appeal to remain in the U.S. If and when he is sent back to Jamaica, he will never be allowed back into the U.S again.The surprising thing is that, being aware of his status, he continued to throw shade at various people in jamaica.
    Real Talk 😡

1. Him special man.I feel it is Julian who got his stay and that is why him mad at Julian..wha sing him sing bout visa mi think him did have citizenship . Him cannot say a killa obeah now doe

21. Mi a go show u how dem fool…Rainsberger WHITE……… and is a damn Jew…who run America??????????????? hayyyy
    Dem seh african love obeah…sunday mi see a Jewish man wid him ting round him waist…round di waist of his eldest sons…u think we have ritual and those things sort out yet? check dem…MODIVA.. f— u feel like???…u never won *cheese voice*

1. Dem Jew deh dont ramp so if him did swear him did a go come out pan top…someone gi him a trick pill and him swallow it widout water..How u a go dash out info and don’t cover your back? Him try seh dem a try kill him and was still going to jamaica…get all ina trouble since..big assault charge…negro u said they were trying to kill u there so what u doing down there n a assault people? u is dumb

22. Met u fool eeee skin off u teeth dem. Vado always have the last laugh. U n killa coulda go 20 obeah man. David brooks well comfortable. All if him go Jamaica mansion pon di hill. This anu killa Wha bank take weh house! Rich n money well invested.

23. You have a song Wha go ” deh pon u name wid a bag a garbage a litter”” all u u do is talk garrrrrbage! Help killer buy a house day u fi do.

1. Killa nah draw Mavado balls and ask u fi move over so don’t worry about where Killa sleep. Garbage can wash off but a fool is stained forever how u feeling? U have a song whey say *******informer ina di area murderah*********** sing di res……..and nuh lef out di back biting verse

1. When Modiva go up a Mo granny fi she work out di white powder him fi tell har him whole problem and stop call killa name because it a obstruct the obeah…if him did talk di whole sheet a problem him have maybe di powder cudda vanish away all di problems whey him have wid di feds. But it look like him spend nuff time a put killa to the alter and see it deh now..EVERYTING CRASH..

24. Poor dunce bat Mavado and dunce bat poppy show gang, try nuh bring uno mouth over here, see if uno can help out Vado, but then again mi fi get deh uno is just like him, puncos pan pancos, dunce head nah nuh brains, seen what away u love run in bout kills bruk, you don’t have nothing more fi say, is your one lyrics that ? And when u talk about bad mind, remember is your batty washer, first and last name that, I don’t know who you be, man or woman, but u must get your batty wash regularly from Mavado, cause any hole u ina u run out and come fi trace we fi u man! No sah!

25. Bwoy truth I hope yuh is a woman! cause you defending yuh man to the last Thread…A you say ride or die…Met yuh sure anuh Mo Mo cause this unreal.

1. that right there is a blurt nahmous MISSLE! of an insult lolol …………… :sup2: MET! Yu Nu Behavior is NIL!!!!

26. I live here from 1979 them a just come , he was not thinking about today or tomorrow only yesterday an what to do or say to stay in the USA. Him started out good yes but now he is all about the love a the money an the hyping Julian show him the road to money yes but we can’t blame him for what the big fool do ,him si two road before him an him take the short cut old time people say short cut draw blood, movado when u go back to the gully u will write this song for me why mi come back to the gully ,an a nu bounty sen call mi, an then you will see that a nu yu a the man.ABAy. Big up yu self met yu always keep it real with us.

27. Met, you notice say kartel diss kills and watch him down fall now watch mofrado downfall lol, you can’t bite the hand that feed yuh. I hope it’s a lesson learned!

28. lol,,,,,,,,,,so met weh u seh a Julian set him up,,,,,,,,,a him punishment him a get for being a judas to him friend dem,,,bite d hands dem weh feed him an hype an sell out busy

1. Julian was about his money and he saw that Mavado was about to make it big so he fed him what he needed to hear..Mavado maybe did think Julian did have a special like for him that was what him tek long fi learn..

29. the better part of mavado career was in jamaica if u check the levels. i dont see why he shud have a problem going back home. apart from burning all those bridges, he can still eat. maybe not on the american market but, eat none the less.
    U shudnt diss killa my youth, understand seh u a u own big man, but killa a di pl dem artiste and dem rate u thru him. wah u think did ago happen wen u diss. u nuh see busy how ratings tall. that is better than money and hype.
    but u a ghetto yute still and u did well.so mi nah too pressure yuh, go repent and beg forgiveness fi u mistakes

1. Thats all him haffi do..Jamaica will greet him with open arms and him can mek it bigger from there if him put him head to it all

30. Well, well Mr. Julian A.K.A MET come on now Mr. Met A.K.A Mr. Griffith come out of the closet and from behind that little rock you’re hiding under . It is very obvious this is you, you keep slipping up and forgetting when to switch from Julian to Met, CUT THE CRAP, NOW YOU STATED “SOMEONE REACHED OUT TO YOU” Julian this is you not some random person, Julian you are soooooo emotional about this situation and it’s beyond clear IT’S YOU DOING ALL OF THIS! Get over yourself already you are a snake and you have done wrong and your glad bag get buss and now your a bitter little guy upset and overly emotional that’s why you’re going so hard STOP HIDING BEHIND THIS WEBSITE! LET PEOPLE KNOW YOU’RE INVOLVED! STOP LYING SAYING SOMEONE REACHED OUT TO YOU STOP IT, IT’S ALLLLLLLLLLLL YOU!!! YOU FORGET THE DAY WE WAS IN THE HOTEL AND YOU WAS UPSET ABOUT EVERYTHING YOU TOLD ME YOU WILL MAKE SURE HE GOES DOWN AND YOU DON’T CARE HOW FAR YOU HAVE TO GO???? WELL BECAUSE RIGHT IS RIGHT AND WRONG IS WRONG YOUR LITTLE GOSSIP MIXX UP SPREE GET CUT SHORT! STOP WHAT YOUR DOING AND MAN UP YOU F**KED UP SEVERAL TIMES LET THE MAN LIVE HIS LIFE!!!!! NOW PEOPLE WONDERFUL AUDIENCE JULIAN GRIFFITH IS INVOLVED AND BEHIND JAMAICAN GROUPIE AND MATIE!!!!!! THAT’S WHY HE HAPPEN TO ALL OF A SUDDEN BE GOING SO HARD ON THIS SPECIFIC TOPIC OBSERVE OTHER POST WHEN DOES “MET” GO SO HARD? AND DIG SO DEEP AND IS SO ACTIVE AND WRITE SO MUCH? “MET” DOESN’T DO THAT BUT ALL OF A SUDDEN BOOM!! WHY? BECAUSE OF INVOLVEMENT!!! CAN SOMEONE SEARCH AND PULL UP NEGATIVE POSTS ABOUT JULIAN, OKAY I’LL WAIT….. EXACTLY THE LITTLE RAT KNOWS EXACTLY WHAT HE’S DOING! ANYWAY I’M JUST SOME GIRL WITH FACTS THAT KNOWS JU JU OVER HERE PRETTY WELL! HOWS IT GOING OVER SEES HUN? CAN’T BE ALL THAT GOOD LOOK AT WHAT YOU’RE DOING! YAWN!

1. A big hole people like you tell lie pan people don’t wait for negative posts about julian what u should do before u skin out u done hole..is put it in search and don’t mek your big hole self look like a fool. Why yuh think mi haffi dig up bout anyone? Mavado fi be specific …learn this; any topic mi feel like sidung pan mi a go sidung. Don’t mek that trouble u big hole. Damn fool

1. Hey you One fool too fool, yuh couldn’t choose ah betta name :ngakak Yuh write one bag ah garbage weh a cause di good up bloggers dem fi have migraine. Doe do it again. If ah reason yuh ah try reason, den dere mus be a betta way. One smady caan fool suh…den again all you ah duh is live up tuh yuh name :ngakak

1. It better be one a him oman cause no cocky fi a defend no man so intimatly.
            She need to go sort out wid the contractor/MP and lo JMG.

31. The amount of time you take to be mix up how are you surviving? Your soul is dirty! Stop hiding behind website!!!!

1. Yuh a di soul reaper fi know di color of souls? What color is yuh big hole whey a give u problem? Mixup a mi mo mi om mi od mi everything…whey u a do roun the dirty soul of mixup big hole fool? The amount a time u tek fi a pre me and still come up empty like u hole how u neva drown ? Uno hot fi Julian bad a dat mi a see now…hayyyyyyyy tell di whole a we why because mi waa know and di people dem wants to know…whats going on ? If mi ansa u again u gwine mask up memba mi tell u

2. Metty, mek di tretch out holes fool gweh from yah. Ah mussi dem ah legal defense fi Movada. Come offa di Wall and guh carry food fi yuh client. Nuh address Metty pon nuh level, yuh dirty parasite :batabig

32. Way ya sey Julian bitta n wan sen home di man tru em nah eat no food like one time…. SADDNESS Low BK he r not apart of dis tonx!!!! Who di f**k really ago tek time draw petition odder den sum bad mind person ??? Julian it look like ya fit di shoe according to di one name Fool!!!

1. Di only place that shoe can go is ina that person hole. If Julian write the petition, what him n Julian have after all this time why Julian would do that is what we all want to know..And tell dem tap ring off mi email box and den come comment n try cuss mi..I wasn’t born yesterday

33. Man teef , mek mi tell u sumting because it look like a yuh a lead di man astray crosses gyal. All di advice whey yuh gi him since unno deh and married where it lead him man teef…Obeah Czar yuh cyah class or group nuh baddie…Mi have a website and is a business mia run so if mi waa hide..thats on me..when u did a hide a di man yuh did a plot fi teef and all u sell a false hope and promise like a u name satan…yuh can chat to mi devil??

34. But for real though. why are ppl surprised that this mavado dilemma reach to this. any common man with a hint of reasoning would sum up seh if a public official plea guilty to bribe and a serve time. the briber which is mavado is guilty as well.. and what ever favours he had granted to him as a result of the bribe would be deemed null…i was surprised wen one part went to jail and nothiong was heard of in regard to mavado.
    How ever because u had been such a very cooperative suspect mavado, u were just left to walk the end of ur rope which is ur temp green card.
    if i were u i would not sit and wait pon no appeal, u might be in for a bigger surprise if them cart u off to jail before dem dip u.

1. Mi think a did me one and because he didn’t go to jail I thought they gave him something in exchange for the info.

1. dem gi him till him temp card run out as a favour…vado if yuh a see wah gwaan pan di site yah, just come bak a yard cah farrin nuh really do nothing fi u since u deh deh. bay krases and mussi bout 5 song. a hope by now u realize seh u neva need khaled fi dat. u was doing more by uself.
        u nuh have nuttn fi worry bout cah di house dun, and u still have breathe inna yuh body.

1. What a trick dem trick him doe das y u cannot trust dem…as mi seh Rainsberger white and Jewish…America is racist and prejudice as hell..u can’t tek no check with them. Going back a Jamaica a nuh the worse..the U.S isn’t the only country to travel to and mek money..all him haffi do a go back and do what he was doing before and LEARN.

1. Nuh di gyal a run in like mi stupid not to know is she…She a play internet patrol from day zero so she jus bus whey run come bout Julian have shares here…and she know better dan me . That obeah Czar mi know is dem…u si how she bun right out n come down to trash bout little secret…a dem tings deh dem go to feds with and come out wid zero..How u fi smart and a gi whey info and don’t get even a shell fi it? :ngakak chayy chai *african voice*

35. Maybe you two should communicate before responding anyway have a blessed night!!! #CaseClosed #Lol #yourmylittlesecretandthatshowweshouldkeepit #YouMadOrNahhhhhhhh lol

1. Yuh cyah begin fi mad me and JMG done mash up di whole a unno meds…Julian fi link mi is bout ten time mi seh dat now and anyhow him link………….LAWD A MERCY *Barrington Levy voice*

36. Tell him seh…………next time when u a sell info mek dem ask u fus maybe him chat before dem ask so dem neva badda pay :hammer

37. lol,,,,,,,,so wah if u a Julian weh dat seh,,,,,,,,,,,,,a caynn laff a seed weh vado sow him a reap,,,,dem fi kick him out pon him raas,,,,,,

1. Mi say from morning seh dem hot fi Julian doe? :ngakak that is all it prove and it mek mi real curious now as to wha really a gwaan because it must be really serious. As to reaping..in his eyes he has never done anything wrong yet. If I were him I would feel like shit for what happened to Rainsberger..I don’t know the guy and it hurt mi fi him to the core although he was at fault too but he lost everything..wife…kids…job…his name

1. They way u lie and fool at the same time I was not responding to your comment for one..Two big hole I was not speaking about you. Three remember seh Julian a candle fi candle him mus gone ten black one by now …try light 5 now fi ketch him up

1. :hammer
        I need a rass moving smiley emojicon or a funeral theme ROUN HERE! cause dis web site have a way of creating duppies through words ROUN HERE, ROUN HERE *GULLY BOP VOICE) lol MET! tap E! :ngakak

2. Metty mek haste and create di donkey-drawn casket emoticon fi dis 1/2 eediat, cah mi waan knoe how much burial it need :ngakak @ One fool, yuh head tuff bad eno….yuh neva larn seh yuh kaint come ah gun fight wid pocket knife :ngakak

38. @ judas mi seh it all di while Mavado shoulda neva lef ja go do no music,nuh inspiriration nuh deh inna farin soil fi dancehall music.Him neva buss a broad so y him feel di need fi be there…
    met tek time wid henny 😀

1. You know I doe drink o….Happy New Year agen… u know dem fi low mi a dat u fi tell dem cause as mi look out so dem a try rush mi and fi mi full moon happen any day anytime..which u know by now :nohope:

1. And fi add to u point …A lot of Jamaican Artistes see America as their saving grace…nuff a dem a do music fi it cross over not fi dancehall itself and how can they want to reach to a international market when the people who are international love our music for what it is?

39. Met, Rainsbeger miss a rass sentence a god look out fi him and that’s maybe because him was being kind to this RAT ass nigger movado, but ‘the truth’ is the nigger couldn’t avoid the nigger tendencies of being a rass Back and Belly RAT traitor.
    Rainsbeger maybe ‘one fool’ but movado is ‘too fool’ fi think his negro ass was going to have and enjoy the upper hand.

1. as judas say we did a wonder how nuh lock up nuh happen and him was too fool fi think he would have just gotten off

1. Everybody but him…you may have fi re-run the indictment with the initials, lolol
        All visa applicants know bout doctor and police record…so how can a man who involve inna TWO felonies,pending cases that were reported in the press and the world wide web get bly that not even people uptown can get. A no everything mek fi talk and get reward for lolol.
        Movado a “one fool too fool” to know bout the ‘moral character’ clause and that foreign, negro criminals aren’t favored…lol
        New Year kinda harsh fi some folks 😉

2. Met it was inevitable that Mavado was going to get sent back to Jamaica from Rainsberger admit everything and tek him sentenced. De US State Dept knew every rass ting, dem did jussa count down de days. Everything was public knowledge, bribery fi visa, expensive watches and access to shows and all sort of tings.
        I am more surprised he was allowed to stay inna dem country this long considering dat Rainsberger lose him career, duh prison time and possibly lose him young family.
        Wid Uncle Sam, everything is a process – one step at a time. Mavado ting did too complicated fi de US Govt unravel suh dem juss wait fi de process run its course knowing dat it nah pass a certain point weh dem cant send him home. Dem reech de point now weh him affi guh back a him yawd. Dunce bat Mavado shudda know dat him gwine guh home, anybody wid sense wudda know dat. Mavado will be declared persona no grata, never ever to return.

40. Phoenix and Met AND JULIAN’S ANGELS what are the two of you and your friends going to do when you see Rainsberg and Mavado on vacation??? Lol because the time is coming soon then what you’ll going to do bad mind thing the same way right? Haaaaaa look out for it… Sips Tea! OVERCOME!

41. But met in all truth and reasoning…reinberger reissued his visa right? isn’t it that what his job entails? issuing or denying of such visas? vado didn’t do anything wrong by accepting such visa, what went wrong was the fact that he accepted gifts from the visa applicant(vado) which was against the rules and reinsberger knew that. He didn’t have to admit that he receive such gifts, especially if those were given as tokens between two friends and has nothing to do with bribery (which is highly unlikely)

1. Candy Rainsberger had to get permission from someone else and didn’t..also there was another man involved called dave…if me say me gi u a gift and u say a lie yes a my words against yours but in his case he is not to accept such gifts and they will be seen as bribe..that part was on mavado’s end because if u give your friend a gift u shouldn’t talk and please do remember after feds stop mavado a di airport on entry………………this is when he KNOWINGLY BOUGHT those gifts so maybe he was setting Rainsberger up as well because no well thinking person would give a bribe to a person after feds already stop u the first time and ask u bout that said man…they were trying to set the man up

42. Met it look like Mo feel it man. Like she & di mother an di granny did tel him say dem powerful inna di spirit realms. Dem tell him say di marriage did ago wuk so hurry & tie di knot! But now it no work vado ignorant fi her cause she get di ring but him no get fi him reward so him tie up himself wid she mi sorry fibher when di bad treatment start tek her due to him resentment! di obeah powers no stronger than God granma shoulda wuk likkle harda

43. The two of you are commenting under one name Julian find another name to use for this topic your not talking straight…. Now let’s ask Julian if he was at the airport too, if he was in the interview room or is JULIAN THE FEDS OR NOT??? JULIAN RUN IN YOUR TIME NOW! HOW DO YOU OR ANYONE KNOW SO MUCH TO POST HUH JULIAN I WONDER IF IT’S TRUE THAT YOU SELL OUT BUSY AND DUDUS??? I WONDER IF THAT’S WHAT MAVADO FOUND OUT AND CUT ALL TIES WITH YOU?? FACTS OR NO FACTS?? Be careful how your respond now Dear because you keep slipping!! Don’t make more facts come out tonight Julian stop it now STOP!!

44. met yuh know yuh easy…where is it documented that mavado said he gave reinsberger the gifts as bribes?? it was reinseberger upon interrogation divulged that he received such gifts which were then deemed as bribery….

1. Please read what I said. Mi neva seh him say him give him them I said if me and someone a fren and mi give them gift how them fi be termed as bribe if I didn’t say so..That is what mi mean..Mavado was in talks with feds when he came and when he returned to the U.S if u decipher what really go down

45. It’s obvious your not getting any dick or pussy or whatever because all you do is gossip INFATUATED WITH MY HOLE! LOL we don’t have the same issues your obviously short of something look what you choose as a career GOSSIP ON THIS BOOTLEG WEBSITE FOR FREE… Use your ” Business money” and hire a web designer to help you build a better website, can’t even type good on this bullshit! It isn’t even compatible enough to work good with cell phones BOOOOOOO the paragraph single file like your boring life that’s why your so fascinated with other people’s!!!!

1. Lol who said I wanted you here? If you have an iPhone you will experience problems..I have tons of mobile users and the only thing bootleg a u big hole whey bring bay judgement ina di man life

2. Also FYI I have two web designers and one web technician I have always had them. They are needed for any website wedda free or not. What was not needed a you theft fi get ina di man life because u come with citizenship and obeah ooman and di man life NAH BINGO

1. Yuh is like satan to di man life…when u come everything look sunny and bright at first and everything start widda…u give wid one hand and tek it back wid di next..him scar did a look smooth out one time now it big and brawling back again..Life did look rosy posy now a bay gloom…u a di devil from hell

3. Why dis tough thirsty hole crablouse nuh find ah platform elsewhere. Nobaaaady nuh invite yuh oba yah, suh we nah guh miss yuh. Gweh from yasso, we nuh set table fi di likes ah yuh. Why Metty woulda worry bout yuh hole weh gaan eena early retirement widout pension.

46. Shut up, it should be able to work with android as well YOUR WEB SITE IS BOOTLEGG SO IS YOUR LIFE AND UR PUSSY TOO SINCE YOUR SO FASCINATED WITH MINE your probably Julians wife the two of you run the site that’s why your so upset with my GOOD PUSSY, Julian is upset I denied him after his first nutt I knew nothing about him being married! Have a seat! BOOOOOTLEGGGGGGGGGGGF

1. Is a bootleg android u have :ngakak ask di people dem whey dem a type pan iddie boo unless u don’t know what an android is….
      Stop try derail mi because mi come right back fi talk bout how Didi did haffi MOVEEE from roun a him yawd sake a di ile whey Mr Brooks people dem carry from St. Mary come dash up a di yard. It look like dem ile deh neva a rerk

1. T-mobile Usa (1******) [Label IP Address] 67 returning visits
        United States FlagBrooklyn, New York, United States
        T-mobile Usa (2***9) [Label IP Address] 191 returning visits
        United States Flag New York, United States
        Host Name: Browser: Chrome for Android
        IP Address: 6*** — [Label IP Address] Operating System: Unknown
        Location: Kingston, Saint Andrew, Jamaica Resolution: 320×534
        Returning Visits: 0 Javascript: Enabled
        Visit Length: 17 mins 36 secs ISP:
        At&t Wireless (3********) [Label IP Address] 0 returning visits
        United States Flag, Connecticut, United States
        These are all mobile users the first ones I saw on my log. GET YOUR LIFE. Not because u can’t log on means everyone else can’t you dimbo bug

1. I was not conversing you..You a try derail the post it nah work so now that I have posted 4 mobile users that is it for you tonight

47. Mavado was held at the airport on July 2,2011. He came up went back with the gifts. From what I heard before , he and the young man were friends so how the Feds knew what he took down to him? Also if them did like dat him shoulda tip off the man but it seems as if he was in talks with them and it never work out..Mi need Julian fi come talk di tings and fill in fi mi blanks

48. Met those claims are hearsay and totally inadmissible in the court of law. If you a go judge di man try and be fair, you are not certain of the time mr reinsberger receive the gifts so why make such damaging claims?

1. Yuh seh me figet today but u forgot that it was stated that he brought him back two watches when he returned from the U.S and mussy shoes?

49. Met dont stop slice and dice dem them did high & a sit pon golden throne Mo all order necklace with crown pendant say she a queen if a never fi met unnu woulda still a hype pon di people dem a cassava & a jamaica but met roll out unnu dutty red carpet fi uunu ova di years! Mo a when u get so bad miss lady?! Me think u was a saint weh mouth cant open! Sneakin piece a shit

1. How u fi think she a saint when she do all she did? Remember how she fren di baby mother and tek over di man so har mouth lock but sumting else a open. Dat girl dangerous

50. Mo u fi cum chat how movi treat u like shit more time & u stress out & mawga & bawl dung di place! Yuh fi come chat bout how u suicidal & a stress di man bout u ago kill yuhself mad psychotic gyal bout u a cum a type fackery! Type di facts bout u psycho ways gyal it wud be more informative & ceedible & entertaining bout u a bad up yuhself old bellevue patient

51. Met Mo a Lucifer wash belly, fi bi so young and deceiving it must be genetic. What a gyal devious, and den is like she come wid a jezebel spirit to enuh fi charm di man..mek I:ngacir:

52. Met me cant say too much but more time she stress out & mawga & look bad fi true true! More time him do her bad! One a di time dem she seh she ago kill herself & start gwaan wid pure madniss! All di man want run outta him skin!!!! Me a talk facts met when she see people she act like she is a mute but u no want hear when she a be di real she! All mi frighten. Smaddy seh she say movi cant lef she cause him career ago DONE. Mi lips sealed after this

1. I believe because mi hear say di granny have di obeah lock she devious like dat and God forgive me but after all whey she o she lucky a only gwaan she can gwaan wid madness..she pick up what she cannot manage an what never belong to she

53. She no know wehh she did a get herself inna fi real cause was jus a likkle country gyal her philosophy inna life was glitz and glamour a dat she used to call her party dem when she keep dem she nevva knw wehh it come wid movi him nevva know weh him a get inna either true him love browning him mek di old evil coolie people dem full him eye a scale right now him is dem puppet Mo a di stringz weh a hold di puppet & di granny & mother a di puppeteers

1. From long time we a hear dat but di mada was gogo dancer one time or nah? When Mo fren di girl and tek di man she shoulda know that karma never did a go normal.She stalk di man online from one website to di next to wha mi hear …anything she get she tek it two time

54. Me no sure if di mumma was gogo but me can find out a true it kinda late now. But dem did keep a stage show a countey name glitz and glamour & me did go di venue did have a pole and u want see di big old ooman a swing pon di pole and a gwaan! Di man dem from di gully no stop laugh offa her all fidel(cassava piece don) weh di mumma deh wid a laugh offa her! But me jus a see seh di daughter tek di artist sondi mother tek di don 1 family a tekkaz

1. mi hear say di mother still ina battey rider an dem tings deh..di way dem love watch this page…thanks fi tell mi seh a fi dem party..so a really dem so bright fi email mi in december when mi put up joe own??a how dem love watch dah page yah suh

55. The man still deh in America a mek crazy money. How unno feel good a wait pon a man fi fall?
    Unno have a long wait…..lol

1. Mets mi woulda say the same damn ting to everybody know say back n belly Julian wouldn’t own up to being the petitioner kmt cho

1. Mi love how di media dem ova yah like how me deh pan dem..gwaan star…………but mi neva check uno todeh lol

2. Met ooooooooo u MECK mi lick up mi bed back when I fell dead to the bed when u say star a shadow u all when u nah shadow dem lmaoooooooooooooooo but Geezassssss

3. a loi? mi neva memba dem today at alllll nor yessideh mi go look pan julian twitter n see dem well run di story from ova yah dem bad eno :ngakak