DEXTA HOOD IN HIGH DEMAND

18 thoughts on “DEXTA HOOD IN HIGH DEMAND

1. Bwoy Dexta, yuh put di gal dem inna frenzy to claat. But dat sumin yuh ah walk wid yuh cyaa blame whi! Mercy lawd it pretty yuh frigg…

How yuh ah guh keep up??! An nuh badda tink yuh ah guh safe ah yuh yaad, cah some ah dem gal inna piece ah heat an dem nuh frighten fi come ah yuh yaad an beat dung e door if necessary, all kick it awf..memba mi tell yuh. Hope yuh fit an can teck fence.

Son, you inna prableeeeem

2. Bwoy I tell u dat man can’t walk good again everybody just a run it down all pon di man Instagram dem just a draw him out he might as well enjoy it now just careful where ur putting ur friend and guard it with ur life cuz dat is realli a treasure him all fi get picky on who fi get wuk and who can suck

3. That cockey deserve a gold metal met is he single? Where I’m Jamaica he live? Boi I dream for days of riding that cockey I wah kiss it good morning good day and good night . I wah set up a go funds account to buy a trip to Jamaica to fund that cockey. Dexter just two hours pon that

4. Met can u ask Dexter snow bunny to send in a video I want to see the cocky in action cause many have the size but can’t control the equipment

5. U know say a one thirsty person ova ya a go on n on n on bout the man penis hi hello get out a bit take a bus go to u local supermarket shit try a online dating site cause it look like hood HATE u, u no plan fi done

6. Watch every dancehall artist man is going to start leak out cocky pictures fi get sales and dem licky licky self will get things from woman from all over the world. You watch MET. Remember this post. Feel sorry fi di small cocky artist them now. lol